אחרי שבועיים איחור סוף סוף הגיע הווסת אשמח למספר של המזכירה

אחרי שבועיים איחור סוף סוף הגיע הווסת אשמח למספר של המזכירה

של דר גולדשמיט

תודה רבה!

בשעה טובה

הטלפון של ענת - 052-4822880.
אם היא לא עונה, תשאירי לה הודעה והיא תחזור אלייך.

קחי בחשבון שהוא חוזר לעבודה רק ביום רביעי הבא וכנראה שכל התורים יהיו מלאים לתאריך זה.

בהצלחה

תודה

מניחה שגם ראשון שאחרי יכול להתאים לי.
ממילא זה כנראה יהיה חודש שאי אפשר לנסות בו.

אני מהמרת שיש לי איזו בעיה ברירית. אני כנראה אחרי כימי שלישי בחצי שנה של נסיונות. לא חשובת שזה דבר הגיוני אקראי.

יש לי תור לעוד עשרה ימים

ועכשיו אחרי שיש תור פתאום התחילו לי חששות....

אולי אתן יודעות. יכולה להיות בעיה ברירית שגורמת להפחתה (אולי) בדימום ולהריונות כימים מרובים אבל לא הידבקויות?

פתאום נחרדתי שאולי יש בעיה אחרת שהרירית נפגעה בגרידה ולא משתקמת אבל שזה לא הידבקויות שאפשר לפתור, אלה משהו שהוא אבוד.

ועוד משהו

יגידו לי בהיסטרוסקופיה מה איכות הרירית או רק הידבקויות כן/לא?
&nbsp
לא יודעת למה אבל יש לי הרגשה שמשהו שם פשוט לא נותן לעוברים להשתרש עד הסוף.
הכימיים שלי הם בבטאות נמוכות מאוד. כמה עשרות עולה ויורד.

מהמעט שאני יודעת בתחום

כי אצלי אישית הבעיחה היא אכן הידבקויות חוזרות, אבל מאז ומעולם גם לא היתה לי רירית משגשגת מידי ותמיד היתה יחסית דקה (עדיין זה לא הפריע לי להרות למרות שהרופאים לא חסכו ממני דעות ועוררו חששות).
רירית לא אחידה נובעת לרוב מבעיה כלשהי בפני השטח של הרחם - בין אם הידבקויות, צלקת (כמו מקיסרי), שרירנים, מחיצות ושאר ירקות.
רירית שפשוט אינה משגשגת ונותרת דקה ובהנחה שזו אכן הבעיה (לא בטוח בכלל כי לדעתי אז לא היה משתרש כלל הריון, גם לא לרגע קצר), היא ניתנת לבעיה לרוב במתן תמיכה הורמונלית.

היסטרוסקופיה אבחנתית מבצעים בימים שאחרי הוסת שאז דוקא הרירית אמורה להיות ממש דקה עד אפסית, כדי שיקל לראות את פני השטח של הרחם ולאבחן בעיות מבניות אם יש, אז לא חושבת שיאבחנו לך בעיה ברירית הרחם בהיסטרו.

הם קבעו לי תור ליום 12 למחזור

תודה יקרה על התשובה.

גם הרירית שלי לא היתה אף פעם מהעבות. הרופאה שלי עכשיו אומרת שהיא תלת שכבתית אבל דקה יחסית.
מעניין מה שאת אומרת לגבי הרירית שהיתה אמורה להיות דקה להיסטרוסקופיה. אני אוודא איתם שוב לפני הבדיקה.

גם מחיצות זה משהו שיכול פתאום לצמוח?

כן...

אצלי "צמחה" לה מחיצה אחרי הקיסרי שעברתי.
כך התחילה אצלי סאגת ההדבקויות.
באחת הפעמים גם נוצר אצלי מעין כוך, ממש כמו חדרון נפרד קטן בתוך הרחם.
אצלי ההדבקויות הן מיוחדות

עונה גם על דברים ששאלת בהודעות אחרות ממה שאני יודעת - אם קבעו ליום 12, אני מניחה שזה עוד בסדר. יודעת שהחשיבות היא בעיקר ללפני הביוץ. ברור שעדיף מוקדם ככל שניתן אחרי המחזור, אבל העיקר הוא לפני ביוץ.
מניחה שרופא מאד מנוסה, יכול לראות מה שצריך גם כשיש כבר בניה של רירית מסוימת.

לגבי פתיחת הידבקויות ללא הרדמה ובתוך האבחנתית - עושים את זה רק עם הידבקויות ממש קלות, כאלו שלא ידממו משמעותית ובעיקר לא יכאיבו.

מצטערת לשמוע על הסאגה שלך.

חדרון נפרד.... בחיי איזה סרט

רק חסר לי עוד דימומים. בכלל לא חשבתי על האופציה של דימומים. אבל עכשיו כשאת אומרת זה הגיוני ואני אזהיר מראש שדיממתי בטירוף בגרידה. לא יודעת אפילו למה זה קרה ולא יודעת אם זה דבר שיחזור על עצמו. רק יודעת שזה היה זוועה. להרגיש כמו חצי שקית שוקו.

בסופו של דבר הבדיקה תהיה מחר בערב. שזה יום 8 למחזור אז מקווה שיראו טוב.

לכאבים אני ממש לא רגישה למזלי, לפחות זה אם אצטרך ניתוחית אנסה לראות אם אני מתאימה ל see and treat. בבדיקה הזאת בעצם קובעים ניתוחית ומשריינים כל מה שצריך, אבל מתחילים, אם התנאים מאפשרים כמובן, בלי הרדמה. דר שלומי כהן הביא את השיטה הזאת לארץ אבל אני חושבת שגם דר גולדשמיט מבצע. מחר אשאל.

למעלה