אחרי שהזינות הודחו, למי מגיע לזכות מבחינתי בשיטת האלימינציה

סטילהוק

New member
אחרי שהזינות הודחו, למי מגיע לזכות מבחינתי בשיטת האלימינציה

מכיוון שצמד הפייבוריטיות שלי, הזינות הקטנות אן וירדן הודחו, ומבחינתי הכי הגיע להן לעלות לגמר, אם לא אף לזכות בו, אם לא ההתערבות הבוטה של ההפקה שהפכה את רביעיית הגמר בחזרה לחמישייה, כשהחזירה למירוץ את הלן ורגב שהודחו ממנו ממש רגע לפני, אבחר בשיטת האלימינציה מבין 4 הצמדים הנותרים במירוץ את הצמד שמבחינתי לפחות הכי מגיע לו לזכות.

ונתחיל בהלן ורגב: מבחינתי ממש לא מגיע להם לזכות, ולו רק בגלל שהודחו וההפקה עשתה מבצע שלם רק בכדי להחזירם למירוץ, ועוד על חשבון אן וירדן, שכבר הבטיחו את מקומן ברביעיית חצי הגמר. ולכן בשיטת האלימינציה הם לגמרי בחוץ מבחינתי.

נמשיך באחים נטע ועומר: מבחינתי גם להם לא מגיע לזכות, למרות שנטע מצחיקה וחלק גדול מהצחוקים של העונה היו בגללה, אך יחד עם זאת לא רק שהם הצמד הראשון שהודח והוחזר למשחק ע"י ההפקה מבלי לקבל שום עונש או משימה נוספת במהלך הלג הבא כפי שחוקי TAR מחייבים את הצמד שמגיע אחרון בנקודה ללא הדחה, וגם כך היה בכל העונות הישראליות הקודמות, אלא גם מדובר בצמד שרבים ביניהם כל הזמן, צועקים, בוכים ומרימים ידיים, אך הפלא ופלא עוברים משימה אחרי משימה כאילו כלום, ואחרי שישבו ובזבזו שעות על ריבים ויכוחים בכי צעקות ודרישה ללכת הביתה, בזמן כשכל הצמדים האחרים עוקפים אותם ואמורים כבר מזמן להגיע לשטיח של רון שחר, דווקא הם מגיעים אליו ראשונים, ולא רק פעם אחת, אלא פעמיים. ולכן בשיטת האלימינציה גם הם בחוץ מבחינתי.

ונעבור לשרירנים דניאל ואליהו: מבחינתי גם להם לא מגיע לזכות, למרות העזרה שלהם לבנות לפחות פעמיים, אך אז הגיעה הבגידה הגדולה ותקיעת הסכין בגבן שעליה לא אשכח ולא אסלח להם. חוץ מזה, מכיוון שהעונה הזאת היתה העונה הכי קשה פיזית עם המון משימות פיזיות קשות של משקל וסיבולת, זה לא ממש הוגן כלפי כל שאר הצמדים במירוץ שזה משחק לידיהם של השרירנים שראינו כולנו בבירור עד כמה הם מתקשים במשימות של חשיבה, ידע והיגיון, שהעונה היו ממש מעט משימות כאלה ולא היה שום איזון בין המשימות הפיזיות למשימות החשיבה, הידע וההיגיון. ולכן בשיטת האלימינציה גם הם בחוץ מבחינתי.

ונשארנו עם הצמד האחרון: טוהר ואוולין. טוהר הכדורסלן לשעבר חובב האקסטרים והאתגרים, ואשתו שונאת האקסטרים והאתגרים, הפוחדת מגבהים ושונאת כל משימה שקשורה בגובה, שלמזלה הרע ממש לא היו חסרות כאלה העונה. ובמקרה שלהם לא מדובר בזוג נשוי אידיאלי כמו כל שאר הזוגות, מדובר בזוג שעבר טרגדיה לא קלה שהותירה משקעים עמוקים וקשים בתוכם, גם לא מדובר בזוג שהכל זורם אצלהם חלק ובמהלך המירוץ אף היינו עדים לא פעם ולא פעמיים לויכוחים ולריבים ביניהם, ובעיקר כשאוולין חשה שטוהר מתייחס אליה כמפקד ולא כבעל וכנראה היה מעדיף לרוץ עם הלן או עם פרטנר אחר. אך יחד עם זאת מדובר בצמד חזק, הן מנטלית והן פיזית, צמד שלא פגע ולא רב עם אף אחד ולכן אהוב על כל משתתפי המירוץ, ועם הסיפור הטרגי שלהם שמלווה אותם לאורך כל המירוץ, גם כשהם לא מדברים עליו, ושבגללו מכתחילה הם החליטו לצאת יחד למירוץ, זו בהחלט יכולה להיות עבורם גם סגירת מעגל. ולכן בשיטת האלימינציה מבחינתי לפחות, טוהר ואוולין הם הצמד שהכי מגיע לו לזכות העונה במירוץ הישראלי.

Gרר

New member
יש הבדל בין מי שהלב רוצה לבין מי שבאמת מגיע לו

לגבי מה שהלב רצה...
גם אצלי אלו היו הזינות שממש רציתי שיזכו, ולא רק בגלל שירדן היא בת עיר שלי, גבעתיים (אתמול אשתי אפילו ראתה את ירדן מסתובבת בעיר) אלא באמת בגלל הדרך שבה הן עשו את המירוץ כנגד כל הסיכויים בעונה כל כך פיזית. בשלבים היותר מוקדמים של המירוץ מאד חיבבתי את הלן ורגב, אבל ההחזרה הלא ראויה שלהם פוסלת אותם אצלי. מבין האחרים שנותרו נטע ועומר נכנסו אצלי הכי ללב, והייתי מאד שמח אם יזכו.

לגבי מי שבאמת מגיע לו...
בניגוד אליך האדום של הבנים לזינות לא פוסל אותם אצלי באופן גורף כמו שזה אצלך. נכון זה היה גם לא כל כך חכם וגם מגעיל וצבוע, אבל לא שוכח להם שעזרו לבנות לפחות פעמיים, וייתכן שגם לאחרים - וזה לחלוטין לא מובן מאליו ממתמודד במירוץ. עם זאת אני מסכים איתך שבעונה עם משימות יותר מגוונות הם לא היו מגיעים לאיפה שהגיעו, ואם כבר אז מגיע לזכות למתמודד שהוא יותר ורסטילי, ולכן אני מסכים איתך לגבי טוהר ואוולין שבאמת מגיע להם. העונה הזו לא עשתה להם חיים קלים ובכל זאת כל פעם הם הצליחו לעלות על הפסים מחדש. הם גם שמרו על יחסים טובים עם יתר המתמודדים ואפילו קיבלו מחמאות מדניאל ואליהו על הזוגיות, ולכן אם לא עומר ונטע - אז לפחות שזה יהיה טוהר ואוולין.

סטילהוק

New member
הבעיה שלי עם הבנים הרבה יותר בגלל חוסר האיזון בין המשימות

מאשר בגלל העצור המטופש והמיותר לבנות. ולגבי נטע ועומר, להזכירך שוב שהם הצמד שהודח ראשון והוחזר. אז אין לי בעיה עם עצם זה שההפקה קבעה, למרות שלא ידוע לנו הצופים אם מראש או באותו רגע על פי מי שהודח, שמדובר בנקודה ראשונה ללא הדחה במירוץ, אך יש לי בעיה ואפילו גדולה מאוד כמי שמעורה היטב בחוקי TAR והמירוץ למיליון הישראלי עצמו, עם זה שעומר ונטע לא קיבלו שום עונש ושום ספידבאמפ (פס האטה)' על כך שהגיעו אחרונים, כפי שחוקי TAR והמירוץ למיליון המבוססת על TAR מחייבים. ולכן מבחינתי הם לא זוכים לראויים, וזה עוד ללא שום קשר לרבים והויכוחים האינסופיים ביניהם ומיליון הבקשות לפרוש הביתה שלהם.

https://en.wikipedia.org/wiki/The_Amazing_Race#Speed_Bump

RossieL

Active member
למי מגיע לזכות?

מאחר וסיפורים אישיים אינם פרמטר לזכיה, ואני מניחה שלכל אחד מהמתמודדים יש איזה סיפור [אגב, סיפורה של נטע מאד מורכב ולא פשוט ואפשר לומר שזה נס שהיא בכלל קיימת] הרי ששיקול מסוג זה אינו נכלל ברשימת השיקולים שלי לבחור את מי שהכי מגיע לו לזכות.

4 זוגות יש היום ורק זוג 1 יזכה ואני מקווה בכל ליבי שיהיה זה 1 מתוך שלושה:
נטע ועומר
אליהו ודניאל
אוולין וטוהר.
באמת שלא איכפת לי מי מהם, באופן אישי הלב שלי די נוטה לנטע ועומר וגם לאליהו ודניאל, אבל כאמור, כל אחד מהשלושה, ובלבד שלא יהיו אלו הלן ורגב, יהיה זוג שראוי שזכה.

אז עכשיו נותר רק לחכות ולצפות לשידור הפרק הבא, שישודר ....... [מתי?] ולקוות, באמת באמת לקוות ששלישית הגמר לא תכלול את הרגב.

סטילהוק

New member
רק בשבת נדע מי שלישיית הגמר, וגם זה רק אם לא יימשכו את זה

עד שני בערב, כפי שעשו עם המיני מירוץ של המודחים שההסבב הראשון שלו התחיל בשבת ונגמר רק בשני בערב. והסבב השני והאחרון שלו שודר רק בשבת הבאה.

רמי אב

New member
אוהב את כולם אבל לדעתי הפעם

מגיע לטוהר ואוולין לזכות
ולא בעיקר בגלל שהילד שלהם מת ושבגלל זה נראה לי שהם עשו קיעקועים על הגוף שלהם.

למעלה