אחרי שהכל נגמר...

אחרי שהכל נגמר...

בא אשתף אתכם במה שקרה. אתמול קרוב לשעה... אני לא זוכר מדויק תוך כדי השתתפות פעילה בפורום אני מקבל הודעה מחבר שיודע שאני מעדכן מאורסים בלילה כבר (יש הרבה שיודעים מזה) שאלי לאופר התארס, מכיון שאותו חבר, הוא חבר טוב גם שלי וגם של אלי לאופר האמנתי, אבל וזה אבל גדול, מאמונה ועד להכניס לפורום זה רחוק. צלצלתי אליו ושאלתי אותו שוב. והוא אימת. צלצלתי לעוד חבר שלנו וגם הוא אימת ולעוד אחד וגם הוא אימת. עכשיו אפשר להכניס לפורום בפרט שכולם אמרו לי שם של בחורה ומקום מגורים תואם! הכנסתי! ורק ב11 בבוקר ראיתי מה קרה... מכאן ואילך כבר הספקתי לשכוח אני אשמח מאד להמשיך להיות אתכם! ממך מתנדב למדתי להיות עוד יותר זהיר ולברר עוד פרטים כמו אם זה הותר לפירסום וכד` ועל זה תודה רבה! נ.ב. מה אתם אומרים להשאר בניק זה או להשאר בניק ה"מקור האמיתי"? תודה רבה שהסכמתם לקרוא את הכל....

שיSY

New member
עדיף...

שתהיה בניק אחד בשתי הפורומים (חרדים, מוזיקה חסידית) וזה לא משנה איזה ניק. (אני אישית אהבתי יותר את "המקור האמיתי".

מתנדב

New member
פפסי אני חלילה לא

עצבני עליך כלל ואם תפוז לא היו מקבלים טלפון לא הייתי יודע מכלום, אני בסך הכל ביקשתי למען הסדר הטוב לבדוק את הנושא טוב, ולגבי הניק אני אהבתי יותר את השני אבל אתה מקובל בכל ניק שתהיה

אם כבר החלטת

לעזוב את הפפסי במבה, תספר למה החלטת לכנות את עצמך בכזה ניק? כי זה התחביב הגדול שלך?..

בפורום זה.

אני אהיה המקור האמיתי! למה בחרתי? סתם כי זה מה שעלה לי בראש באותו רגע...

בפסח

יש לאשכנזים בעיה עם במבה אז מאחרי פסח תהיה במבה ועד אז אפשר משהו כמו פפסי קניידלאך או פפסי אפיקומן וכדומה

למעלה