אחרי שהתחלתי לסרוג כמה חולצות ופרמתי יותר ממה שסרגתי, הנה נעליים לתינוקת ובדרך גם שמיכה
D deah New member 5/6/06 #1 אחרי שהתחלתי לסרוג כמה חולצות ופרמתי יותר ממה שסרגתי, הנה נעליים לתינוקת ובדרך גם שמיכה
ד דניאל 116 New member 5/6/06 #6 ../images/Emo118.gif../images/Emo118.gif../images/Emo118.gif../images/Emo118.gif../images/Emo118.gif בבקשה , גם אני רוצה הוראות. תודה
../images/Emo118.gif../images/Emo118.gif../images/Emo118.gif../images/Emo118.gif../images/Emo118.gif בבקשה , גם אני רוצה הוראות. תודה
H haya53 New member 5/6/06 #4 הוראות לנעליים בבקשה בבקשה בבקשה כמה שיותר מהר לשלוח לי את התרשים לנעליים המקסימות שאותם אני מחפשת כבר הרבה זמן. המון תודה מכל הלב.
הוראות לנעליים בבקשה בבקשה בבקשה כמה שיותר מהר לשלוח לי את התרשים לנעליים המקסימות שאותם אני מחפשת כבר הרבה זמן. המון תודה מכל הלב.
D deah New member 6/6/06 #31 אורך הסוליה שיצא לי -15 ס"מ כתבתי גם שאם רוצים מידה יותר קטנה, כדאי לסרוג על חוט שמתאים למסרגה 2 או פחות
אורך הסוליה שיצא לי -15 ס"מ כתבתי גם שאם רוצים מידה יותר קטנה, כדאי לסרוג על חוט שמתאים למסרגה 2 או פחות