אחרי שחשבתי על זה....

m L m

New member
אחרי שחשבתי על זה....

מה הייתם שואלים את שאנייה אם הייתם פוגשים אותה? אני הייתי שואלת: למה??? למה לא שחררת באירופה גם את UP! הירוק
למה אני צריכה לשמוע את הכחול

Katherine

New member
שאלה טובה

את באמת מקשיבה לכחול?? כי אני אישית שמעתי אותו פעם אחת וזהו מאז הוא לא יצא מהקופסא אני לא יודעת מה הייתי שואלת אותה אבל אם הייתי פוגשת אותה בטח הייתי מתעלפת ולא מסוגלת לדבר ובטח שלא לחשוב על שאלה הגיונית לשאול אותה

mmhbk

New member
הייתי שואל:

"מתי תתחיל מכירת הכרטיסים להופעה שלך בישראל?" וגם אני שמעתי את הכחול בדיוק פעם אחת.

McFLy AnNuShKa

New member
אממממ *אל תירו בי* אבל...

מה הכוונה הירוק והכחול
יש דיסקים שונים
אם כן, מה ההבדל
ומה מוכרים בארץ
ומה עדיף לקנות
סליחה על הבורות ותודה על הסבלנות

mmhbk

New member
את רוצה להגיד שאין לך את Up! ?

תתביישי לך! או שזאת השעה המאוחרת שמשפיעה עלייך לרעה? בכל מקרה, ל-Up! שלוש גרסאות: -אדום, שם השירים מופיעים בגרסאות שכולנו מכירים ואוהבים, כלומר, מין קאנטרי-פופ כזה. -כחול, מכיל את אותם השירים אבל בגרסאות "מזרחיות" -ירוק, גרסאות קאנטרי בארץ ובאירופה מפיצים את האדום ביחד עם הכחול, בארה"ב מפיצים את האדום ביחד עם הירוק, אבל אנחנו לא אוהבים את הכחול ורוצים את הירוק. אפשר להוריד אותו מהאינטרנט ללא שום רגשי אשמה, כמו שאני עשיתי, אבל היה עדיף אם אפשר היה לקבל אותו באריזה המקורית במקום הכחול.

m L m

New member
נראה לך?

שמעתי אותו בדיוק פעם אחת ועכשיו אני לא יודעת איפה הוא בכלל. אני לא אוהבת מוזיקה מזרחית ובגלל זה אני "כועסת" על שאנייה שהיא לא נתנה לנו לבחור.

למעלה