אחרי שיטוטים רבים - אני מצטרפת

אימשל

New member
שלום לכם - גם אני כאן אבל רק אולי

ראיתי שיש כאן עוד פורום הורים, באתי לבדוק ולראות מה קורה... יש לי הרגשה שזה הולך להיות
- מקווה שאפשר יהיה להנות מכמה אפשרויות. אני בכל מקרה אימשל יותר מילד אחד

אחרי שיטוטים רבים - אני מצטרפת../images/Emo45.gif

שמי יעל ואני אמא של אוריה בן ה 5.5 חד´.אני עוסקת ברפואה אלטרנטיבית ועכשיו מתמקדת בטיפול בילדים. לאוריה יצאה שן ראשונה לפני שבוע ואנחנו מחכים בקוצר רוח לשניה... אשמח להצטרף לפורום הנחמד הזה שבוע טוב ומאושר לכלכם יעל

רותי&ע

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo20.gif

את מוזמנת להתפקד עם תאריך יום ההולדת של אוריה. פשוט שרשרי לכאן הודעה. תוכלי לראות את רשימת ימי ההולדת במאמרים בראש העמוד. והעיסוק שלך נשמע מעניין. אולי תוכלי לספר לנו דברים מעניינים על הנושא..

רויטלל

New member
נחמד לי פה, אני נשארת../images/Emo45.gif

אחרי שהתייעצתי פה בפורום ומאוד עזרתן לי החלטתי להצטרף אפשר? אז ככה אני אמא לבן שגילו שנה ותשעה חודשים נולד בתאריך 05.02.2000 אני חייבת להוסיף שהפורום נחמד וחמים.

רותי&ע

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo20.gif

אני כבר מוסיפה את בן לרשימת ימי ההולדת.. (ויש בינו לבין עידן שלי בדיוק חצי שנה הפרש..
)

נתי נתי

New member
ברוכה הבאה

אני מטפלת הוליסטית, מעניין אותי העיסוק שלך. במה את מתמקדת בילדים? החברה שלי בני שנתיים וחצי וחמש וחיים את ההוליסטיקה בבית. זה כיף אמיתי.

נתי נתי

New member
טיפול הוליסטי

הכוונה לטיפול גוף ונפש המסתכל על האדם כעל אחד. בשונה מרופא אף אוזן גרון המטפל רק בנקודות הנ"ל, ברפואה האלטרנטיבית אנחנו מסתכלים על האדם בכללותו. אני באופן עקרוני מטפלת ברייקי. אני מלמדת רייקי. וכרגע אני לומדת טיפול בשמנים ארומתרפיים - ומטפלת בחברים גם בזה. הרייקי נמצא היום אצלי בבית בצורה מאוד אקטיבית, גם אצל הילדים - כיף לחיות עם הרייקי את החיים שלנו, וכמובן שגם עוזר לגדל א הילדים בדרך של נועם ופתיחות. מקווה שעניתי על שאלתך. אם יהיו לך עוד שאלות אני כאן. להתראות עינת

דיאנה1

New member
תודה על ההסבר

נשמע מעניין וגם כיף שהעיסוק הוא דרך חיים. ברייקי לא כל כך יצא לי להתנסות. בשמנים דווקא כן, למרות שאני לא יודעת אם לזה התכוונת - כמו למשל שמן אקליפטוס במכשיר אדים נגד צינון ושיעול? עובד אצלי נהדר. או טיפות לוונדר באמבטיה, ששמתי אחרי הלידה להקל על התפרים, ודי התמכרתי אליהן ואני לא מוותרת על התענוג גם הרבה אחרי שהתפרים התאחו. בכלל מצאתי בתקופה האחרונה שאני הרבה יותר פתוחה לגישה האלטרנטיבית, בין השאר בגלל אכזבה מהרפואה הקונבנציונלית, שאין לה תשובה בהרבה מאד מקרים. אם לבת שלי נתתי סימיקול כשהיו לה כאבי גזים, לבר כבר העדפתי לעשות מסג´. (טוב, האמת, ניסיתי סימיקול וזה לא השפיע עליו... אבל לא רק בגלל זה).

נתי נתי

New member
אין בעד מה, ואכן את צודקת../images/Emo39.gif

השמנים הנם טבעיים לחלוטין והיום גם אני מעדיפה להשתמש בהם על פני דברים אחרים שהשתמשתי בערב. למקום שאני לומדת יש לין של מוצרים, לא רוצה להריץ פה פרסום, אבל אולי יום אחד נוכל להזמין אותו להרצות לנו במפגש, וע"י כך להכיר את המוצרים. ולגבי הרייקי - אלה הן אכן אנרגיות מופלאות וחיוביות להפליא. אם אני לא טועה את גרה באזור שלי לא? אז אולי תבואי ותתנסי מה את אומרת? יום טוב

מיכל153

New member
חדשה בפורום

אני כבר כשבוע קוראת את הפורום שלכם והחלטתי להצטרף. יש לי 4 ילדים. ליאור לאחר בר מצווה 25.09.88 ליאת 27.05.90 שלי 18.06.99 אייל 07.05.2001 ליאור לקוי למידה לומד בכתה ח´ ליאת בכתה ו´ שלי עם איחור בהתפתחות (היפוטוניה) ועדיין לא מדברת. מוציאה כמה הברות אבל מעט מאוד. בטיפול קלינאית תקשורת. אייל גם הוא עם היפוטוניה וגם הוא כמו שלי צריך פיזיוטרפיה. בטח תשאלו מה את עושה פה, אבל לפעמים יש שאלות כלליות למשל : מה עושים עם בננה שעושה עצירות (לאייל) ? הוא כבר אוכל ירוקות ועוף. התחלנו פירות ובננה עשתה לו ממש כאבי בטן. אז בקיצור ביי מיכל153

שרה נ

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

ולמה שלא תהיי בפורום ?? גם הודיה שלי (אני גם כותבת בכינוי שרה&הודיה..) שנולדה בשבוע 34 היתה עם היפוטניה שב"ה טופלה בצורה טובה.. היא כבר הולכת וב"ה מדברת (למרות שיש גם קצת קשיים ולכן אנחנו במעקב אבל בצורה מינורית..) התברר גם שיש לה חולשה בצד אחד ולכן טוב שטיפלנו בכל בזמן כי אחרת מי יודע מתי היא היתה מתחילה ללכת.. האם הילדים שלך נולדו פגים ?

מיכל153

New member
לא פגים, אבל חוץ מליאור הגדול...

כולם על הקו התחתון בגרפים. אייל נולד בניתוח קיסרי בשל מצוקה נשימתית כשבועיים לפני התאריך.הוא היה בפגיה 5 ימים במעקב צמוד.הוא הונשם כ- 6 שעות ולאמי נמסר בזמן הניתוח ואחרי שלא בטוח שהתינוק יחיה. שלי נולדה בסוף שבוע 42 בלידה קשה עם זירוז וחבל סביב הצוואר.היא לא בכתה מיד והיה צריך לשאוב לה ולתת לה כל מיני דברים כדי שתנשום. ליאת (הגדולה) נולדה בלידה מאוד קלה ומהירה (בחדר קבלה) כשהמיילדת שקיבלה אותי אומרת לי לחכות עם הלידה כדי שהיא תהייה מוכנה. ליאור נולד בלידה רגילה לא מהירה ולא איטית לא קשה ולא קלה.ממוצעת. ליאור לומד בכיתה מקדמת עם עוד 9 ילדים. בכיתה ב´ אובחן כלקוי למידה ובכיתה ו´ לאחר עוד אבחון לקראת החטיבה אובחן שיש לו הפרעת קשב וריכוז (ADD) + דיסגרפיה (כתיבה)ודיסקלקוליה(חשבון). ביי לבינתיים מיכל153

דיאנה1

New member
ברוכה הבאה, ואם בננה עושה בעיות -

פשוט לוותר עליה. יש מספיק פירות אחרים.

למעלה