אחרי שנה שאני צופה בכם זה הזמן לומר שלום

tiferet87

New member
אחרי שנה שאני צופה בכם זה הזמן לומר שלום

עברתי השנה סידרת חינוך על ידי המנהלת האימתנית ואני מודה שאני בהחלט מחבבת את קין.

../images/Emo6.gif

יש הוכחות ^_^ *רגע של חוסק שנינות* תיף, עומד לי לי על קצה לשון איזה פסוק שמתאים פה משהו עם בניי ומה שלימדתי וכאלה (את מבינה את הרעיון הכללי) עזרי לי, מה הוא הפסוק
אני חשה נבוכה

../images/Emo24.gif../images/Emo140.gifוולקם!!!!

ברוכה הבאה לפורומינו, שתוך זמן קצר תמצאי בו בית!!!
"בהחלט מחבבת"- נשמע טוב ביותר!! האם (ניחוש פרוע) גיתית הכירה לך אותם לראשונה?!
אימנתית SHE IS!
בכל מקרה- ספרי קצת יותר פרטים על עצמך!!! ועל שירי קין האהובים עליך..... אני שרי
התחילי לחפור בפורום ולהגיב על כל הודעה שמתחשק לך... ובבקשה על תעלמי!!! כמו רבים רבים רבים פה

גית ../images/Emo99.gif גית../images/Emo99.gif גית ../images/Emo99.gif גית../images/Emo99.gif

מתי נצוד לנו את ריצ'רד ברחובותיה של אנגליה????
ומתי את חוזרת ארצה??
[ההכחשה]

אני מנסה! ../images/Emo9.gif

כבר ביררתי את העניין מבחינה כספית- ולא נראה לי שזאת תהיה הבעיה...
השאלה היא מה עם הפסיכו

tiferet87

New member
אה,שרי.

שמעתי עלייך רבות וטובות. למשל שאת אמורה ללמוד איתי בקורס... כמובן שגיתל הכירה לי אותם. אחירי הכל, אי אפשר לגור שנה ביחד ולא להכיר אותם.. פרטים על עצמי? אה.. חזרתי עכשיו משנה בלונדון, אני מתחילה עוד שניה עבודה ופסיכו. תשאלי שאלות, ויהיה לי יותר קל לענות. תודה על הקבלת פנים החמה.

tiferet87

New member
אם כן זה יהיה ממש מצחיק

באיזה ימים את לומדת? אני בראשון ורביעי בוקר.

שלי הדס משהו...../images/Emo4.gif

אבל בטוח ניתקל זו בזו במסדרונות
ונרכל על גיתית.....

איזה כיף שאני מפורסמת ../images/Emo9.gif

טוב, שאלותיי--- - את היית גם בהופעה המפורסמת (והידועה לשימצה- איפה הוידאו???
) בALLY PALLY??? אם כן- קבלי את סגידתי |משתחווה| - האם הגיוני שגם אותך ראיתי על המקרר של משפחת הסלטון בהנדון??? (או במילים אחרות- האם עבדת באותו בית ספר של גיתית) - אם את ירושלמית, אז מן הסתם יהיו לנו חברות משותפות
נגיע באיזה-שהוא שלב גם לזה!
- מהם שירי קין האהובים עלייך? - איך היה בפאקינג לונדון!!!!!!!! ואיך הצלחת לחזור לארץ בלי לעורר שערוריה בהית'רו, כשאת קושרת את עצמך למכונת השיקוף- מסרבת לעזוב?!??! - בסולם של 1 עד 10- עד כמה גיתית בן אדם שפוי??? כמובן שאת לא חייבת לענות על כל השאלות הנ"ל, רציניות יותר ופחות... שעות השינה המעטות מתחילות להשפיע כנראה...

tiferet87

New member
נתחיל מהקל לקשה

ברור שגיתית לא שפויה בעליל. (אבל היא בחורה טובה, בסכ"ה) הייתי בהופעה והייתי על המקרר. אני לא מירושלים- אני מגוש עציון. כשעזבתי הייתי כל כך מאופקת ומנומסת שאפילו גיתית לא הייתה מזהה אותי. אבל אולי זה קשור לשלושה שבועות שקדמו ליום המיוחל של השיבה, שבהם לא בא אוכל לפי. בכל מיקרה לא הרבה מלחם וקטשופ. כנראה שנחלשתי... אחרת הייתי ממוטטת שערים. שירי קין אהובים- זה כבר בעיה. אחרי שטיפת מוח שנעשתה לי אני יכולה לזמזם כל שיר שתירצי, אבל לנקוב בשמות זה מעבר להשגתי. בכל זאת- אני מזמזמת לך אחד, כדי שלא תתאכזבי. זמזמתי. עניתי על הכל? אם יש עוד- אל תבושי לשאול.

|סגידה| הופעה!! ../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

אני מקווה שברגע שהגעת לארץ התחלת לאכול... פירות
גוש עציון זה טוב!יש לי מלא חברות משם!.... איפה למדת?? וגיתית- אני מתפלאה עליך!! חינכת את בנות דירתך לאהוב את קין, אבל לפחות שם אחד, שניים של שירים להחדיר להם!!! אז ככה- ATLANTIC זה השיר האפל שנגמר ב¨¨the day´s begining", וIS IT ANY WONDER זה השיר שנשמע שיש שם גיטרות, NOTHING IN MY WAY זה השיר שגיתית בטח חרשה עליו, LEAVING SO SOON זה השיר עם ה "אוווו אווו" בהתחלה (את השיר הזה דמיינתי לעצמי שזמזמת), A BAD DREAM- עוד אחד שגיתית בטח חרשה עליו, HAMBURG SONG זה השיר השקט עם העוגב, PUT IT BEHIND YOU זה השיר הכי קיצבי מהדיסק, TRY AGAIN זה השיר שבו יש ,BABY, I'LL TRY AGAIN" (בין הBABY היחידים של קין, אני מניחה?!), BROKEN TOY זה השיר שגיתית בטח דילגה עליו כל פעם, וTHE FROG PRINCE זה פשוט השיר האחרון...
משהו נשמע מוכר??!!

היא בטח זמזמה המבורג סונג לדעתי...

והבייבי הזה מבעית אותי כל פעם מחדש
שרי את כה מכירה אותי
ותפארת- הסבירי לה שטחנתי לך את השכל בהסברים על השירים מה שגרם לך ככל הנראה להכנס לעולם אוטיסטי פנימי בראשך ולהתנתק מהחפירה השכלית שמשמאלך?

בייבי זה כ"כ לא קין../images/Emo6.gif

אני רגילה לשמוע את המילה הזאת בלהקות אחרות, לא אצלם!

למעלה