אחרי שנעלמתי

naamonet1

New member
אחרי שנעלמתי../images/Emo7.gif

וניסיתי.. לספר וניסיתי לעזור לעצמי כי אני כבר מתה. אז ניפגשתי עם עובדת סוציאלית בעיקבות היידים הכחולות והדם שעל הדף ולא עזר. והלכתי ליהפגש עם עוד עובדת סוציאלית וזה לא נראה לי וסוף סוף אחרי שהנושא כבר ניפתח ולא האמינו לי פתחתי אותו שוב ורק מפילים אותי למטה שוב ושוב נפלתי לתיהום כל כך עמוקה שאין שום סיכוי שאני ייצא ממנה אז אני נעלמת לתמיד עם המון אהבה למקלט הקטן הזה שבשבילי הוא אלוהים אומרת תודה כאן לכל אחת ואחת שהקשיבה וחיבקה ותמכה ועזרה ועודדה ודאגה וענתה והבינה ובכתה אני אוהבת את כולכן מחבקת ומאחלת שתצליחו שתלא תתיאשו תקבלו עזרה כי זה משהו שאני לא יכולה לקבל .

suzzan

New member
naamonet1

אני מצטערת לשמוע שלא הגעת למקומות הנכונים ולאנשים הנכונים. אבל אל תתיאשי. יש מי שיהיה שם בשבילך- את רק צריכה להגיע אליו. מגיע לך שיעזרו לך ולא מגיע לך שתתיאשי מעצמך. את בהחלט יכוה לקבל עזרה- פשוט בגלל שאת רוצה אותה. לצערי עוד לא הצלחת למצוא אותה. אני אשמח לנסות ולעזור לך ואם את רוצה אני כאן במסרים. אל תתיאשי. את חזקה יותר ממה שנדמה לך. ואנחנו-אנחנו תמיד נישאר כאן בשבילך גם אם תיעלמי שוב. אנחנו לא בורחים. סוזאן.

ליאללל

New member
נעמונת יקרה

לא הבנתי מה קרה עם העוסיות? מי לא האמין לך? ומי מפיל אותך שוב למטה? אל תברחי, אל תעלמי.. תנסי לשתף אותנו אולי ביחד נוכל לחשוב על משהו. וכמו שאמרתי לך אני כאן אם את צריכה משהו

היי אנחנו כאן לעזור...

אחרי אכזבות מאנשים שציפית לעזרה מהם... האם תאפשרי לנו...לעזור? כאן בשבילך

ליאל סוזאן ואור הנפש

רוצה עזרה אבל אסור רוצה שקט ואין אההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה

..

מותר לקבל עזרה. מה פתאום אסור. את יכולה לקבל עזרה ומקביל לקבל שקט.. אנחנו כוא בשבילך, תושיטי יד כדי שנוכל לעזור לך..

..../images/Emo20.gif

למה את רואה בהושטת יד דם? זה כואב, אבל פחות כואב ויותר קל ביחד.

טיפה1

New member
נעמונת שלי...

את יודעת שאני אוהבת אותך נכון..? אני יודעת שעכשיו קשה, שעכשיו נראה כאילו אין יותר למה להמשיך.. אני יודעת שאנשים הכאיבו לך במקום לעזור, אבל זה ישתנה... תזכרי שאני תמיד פה בשבילך, תמיד תומכת, מחבקת ומבינה....

טריגר..............................

כבר אמרתי לך וכאבתי אותך שאני יושבת בצד ובכל זאת מנסה להיות לידך שתתני לי להגיע אליך ואת נסגרת. עכשיו... אני כאן נוגעת בך מלטפת אותך אומרת לך שזהו זה עבר זה נגמר אני כאן. מקשיבה לך רואה אותך איך אף אחד לא מבין ואת נלחמת בעולם שהוא אחר... רוצה לדקור להכאיב וכבר אין מה להראות לעצמך שזה אמיתי שתפסיקי לשקר לעצמך להגיד שזה לא קרה כי את חושבת שזאת לא את את לא לבד אני איתך במיטה הקפואה, כשאת רואה את הקירות מתכווצת בתוך עצמך עוצמת את העיניים חזק חזק מנסה.. בכל הכוח לישון שזה בגדר חלום רוצה לחלום את חייך הטובים שהם לא. הוא לא כאן גם הם, כבר לא פוגעים. אתם גדולים עכשיו לא יקרה לך כלום.

למעלה