אחרי שנתיים וחצי מאז שפתחתי בלוג משלי...

אחרי שנתיים וחצי מאז שפתחתי בלוג משלי...

בא לי לצעוק, למה לי לא מספרים שום דבר? למה לא ידעתי שקיים פורום הזה? אז מה שאני פולניה, אז מה שאני או טו טו בת 70, אז מה שאני קלפטה? שאני לא יודעת (בין היתר) מה זה רשרוש, או משהו דומה... (נשמע כמו מחלה) שאני רואה שאפשר לפרסם את הבלוג בלי לקבל בול. והכי חשוב...אני רואה כאן ויכוחים "בשפה תרבותית" אז למה לי לא מספרים שום דבר? לי אסור להנות קצת?

ברוכה הבאה!

אני רואה שהולך להיות כאן שמח...

Bezalel P

New member
שמח שמח!

אני חושב שההומור הפולני יכול לתרום הרבה לפורום.

תכנס לבלוג שלי,

של היום ותראה מה זה הומור פולני וציני. אבל מהר, כי אני חייבת מהר לכתוב משהו חדש, היות ואני מקבלת בחילה מהצבע הלא מקובל אצלי בבלוג. אתה לא חייב, רק אם תרצה.

איך לא ראיתי אותך?

תמיד הייתי חלשה בטופוגרפיה. (בין היתר) תציצי מה שאלתי את בצלאל ותגידי גם את למה התכוונת. איזה שמח? ערב נעים לך.

שמח=משעשע=אקשן ../images/Emo202.gif

בפורום הזה ממליצים על רשומות שאת חפצה ביקרן, משחררים קיטור, מדסקסים נושאים מענייני הבלוגיה (כתיבה, פירסום,קידומים) ולפעמים גם מפרגנים אחד לשני. ערב נעים גם לך!

תודה רבה.

בינתיים אין לי מושג מה עושים פה. אני רואה שחצי מהמגיבים מפרסמים את הבלוג שלהם. אבל לא זאת הכונה, נכון. אני שמחה שמישהו מצא לנכון להגיב לכניסה שלי. מישהי...

Purple Mushroom

New member
ברוכה הבאה לפורום ../images/Emo140.gif

עדיף מאוחר מאשר אף פעם לא. (הלוואי שהיית אמא שלי). האמת? גם אני, אחרי שנתיים וחצי מאז שפתחתי את הבלוג שלי, גיליתי להפתעתי שיש פורום לבלוגים הכתובים של תפוז. וגם: אני כותב כאן באתר, מאז דצמבר 2000, וכל הקיץ, סתיו, כמעט חצי שנה, אף אחד לא אמר לי שתפוז פתחו פלטפורמת בלוגים בתפוז, ומה זה בלוג בכלל? הייתי צריך לגלות את הכל בעצמי, ולהמציא את הגלגל לבד. פרפל , אלון, החצי פולני, ומתוך החצי, אני גם שמינית ליטאי !
=] ...

תודה רבה לך.

אתה כנראה לא קראתך את הבלוג שלי, או שאתה גם קצת מזוכיסט, באם אתה מעונין בנוסף ליתר הצרות גם אמא כמוני. אבל נימוס פולני יש לך, אז שוב תודה. אני מתכוונת, ברגע שהמוח שלי יחזור לטמפרטורה הנכונה. כי כרגע הוא נמס מהחום, להתחיל (ברגל ימין) לתרום את חלקי בפורום הזה. סוף שבוע נעים ושקט לך ולכולם.

Purple Mushroom

New member
גם וגם, אכן ../images/Emo45.gif

1. כנראה לא קראתי את הבלוג שלך (את יכולה להוסיף קישור בחתימה שלך, כמו שעשיתי בשנת 2005
) 2. אני מזוכיסט גדול (וגם עבד ה') -לכל אחד יש את הצרות והבעיות שלו. 3. גם לי חם
, הייתי היום בשמש
. תודה רבה (אני מגיע רק פעם בשבוע לבלוג הזה). יום טוב, שבוע טוב, חודש טוב, שנה טובה , ועשור טוב לכוווו לם.
אלון
=] ...

אני לא מסוגלת להתחייב לשעתיים טובות

ואתה רוצה לחייב אותי לעשור. אתה כנראה באמת מאמין גדול.... נוסף לזאת. לי לא נראה נכון והוגן לפרסם את הבלוג שלי. מי שחושב שהבלוג שלי טוב שיפרסם אותו. ערב נעים לך. (זה המקסימום שפולניה כמוני מסוגלת לאחל)

siv30

New member
הו! עכשיו יהיה שווה לבוא לכאן כל בוקר

ברוכה הבאה קלפטה

תודה רבה לך.

בינתיים אני סובלת "מנמסת מוחית" קשה. אחרי שאחזור לעצמי מבטיחה להיות קיימת (לטובה) שבוע טוב לך.

למעלה