אחרי שעות בטורניר אני מקבל את היד הזו

alextoon1

New member
לא, כנראה שאי אפשר

אבל מה זה ההימורים הפאסיביים האלה?? מינ רייז פרי? אחרי זה בט מינימלי בפלופ, צ'ק בטרן ואז אולאין בריבר. ליין מוזר ביותר, גם שלך וגם שלו. זה עם האסים בכלל שיחק גרוע את היד במיוחד עם הפלאט למינרייז שלך פרי. היציאה היחידה שלך וגם לא נראה לי שזה היה עוזר זה אם הייתי עושה רייז 3BB פרי והוא היה חוזר אליך (אני בטוח חוזר אליך עם AA). אחת הידיים המוזרות - לא אוהב איך שהוא שיחק את ה-AA בכלל, סך הכל קולר.

2המרפא

New member
האמת שיש סיכוי להתחמק מזה אבל רק אם אתה שם

אותו על JT. כי אם איך שאתה והוא שיחקתם זה הרבה יותר הגיוני מאשר AA. ההימורים שלך היו ממש מוזרים וגם הליין שלו אבל בסופו של דבר זה קולר.

yamenx

New member
למה מוזרים?

הטעות שלי היא המיני רייז שאמור להיות קול בלבד ואז יכולתי לקבל רייז ממנו ושיהיה לי אידקציה שיש לו יד... אבל אחרי שקיבלתי את הסט רציתי להראות חולשה... וזה על ידי ביט קטן שזה אוטומטית אחרי הרייז שלי... ואחרי שהוא עשה קול רציתי להראות שאין לי כלום ולעשות צ'ק... ובריבר דפקתי הימור גדול כדי שיחשוב שזה בלוף ויחזור אלי עם A או עם זוגות...

eilat11

New member
שמישהו מהמר לי הימור מינימום על הפלופ

של 300 על קופה 2400, הוא לא נראה לי חלש, הוא נראה לי נאטס. לא מכיר ספוטים שהימור שמינית הקופה משתלם. או שתהמר, או שאל תהמר- זו דעתי... ואם אני עושה רייז ו-2 משווים לי פרי פלופ, עולה אס והסט שלי - אני יהמר חזק ויקווה שתפסו מולי זוגות או משהו... לא משנה כמה אני יהמר זוגות ואס חזק ישווה\יחזור אלי. בכל אופן היה לוח עם הרבה מאוד דרו ואני משווה לך פה אפילו עם KT שאחד מהם יהלום , ויכול לבוא לי יופי של טרן....

2המרפא

New member
../images/Emo45.gif

אתה שידרת נאטס. מינ בטס מפחידים הרבה יותר. כשאתה מהמר מינ בט של שמינית קופה אתה מקבל קול משתי דברים או הנאטס או דראו. ואם היה לו דראו אז יש סיכוי שהוא פגע בו בטרן. בקיצור אם היית מהמר כמו שצריך והוא היה חוזר עליך הייתה לך אינדקיציה כלשהי ליד. ואגב אם היה לו רק אס כלשהו או אפילו זוגות אני לא בטוח שהוא היה דוחף בריבר. סיכוי יותר סביר שזה היה פלאט קול.

ראסטה2

New member
מכוון שלא אהבתי איך ששחקת

ולא חשבת בכלל על היד ועל האפשרויות שלו יש מגיע לך שהפסדת. לא הייתה לך שום אינדיקציה בעקבות הרייסים שעשית לכן תאכל את הכובע ותמשיך לשחק ככה. שונא שחקנים שמשחקים ככה מינ בט' פרי ומינ בט' בפלופ כזה. איכססססס

למעלה