אחרי שעזרתם לי עם red alert 1

the mnm factor

New member
אחרי שעזרתם לי עם red alert 1

גיליתי שהקובץ הוא דמו... וזה מה זה ביאס אותי- היו שם כולה שלוש משימות. אז הלכתי והור*** (הפעם לא מdownload. com) את red alert 2 הקובץ הגיע כקובץ RAR אז עשיתי לו extart עכשיו יש לי שלושה קבצים: ra1.ccd ששוקל 1 KB ra1.sub ששוקל 31 MB ra1.img ששוקל 775 MB ואין לי מושג מה לעשות איתם... אבל יש לי הרגשה שאני לא קרוב לשחק במשחק- אני מניח שאני אצטרך גם קראק וcdgen עזרתם לי מאוד פעם שעברה תוכלו, בבקשה, לעזור לי שוב?

the mnm factor

New member
סינית מבחנתי

מה זה daemon tools? אני זוכר שהייתה לי פעם תוכנה כזאת, והיא הייתה מאוד לא מועילה ולא הבנתי מה היא אמורה לעשות.

Ihavenonick

New member
תתקין או מה שמצויין למעלה

או Alcohol120%. אח"כ כפתור ימני על הכונן המדומה ואז MOUNT. אח"כ חפש את קובץ בתקייה ששמרת את הקבצים(החיפוש דרך התיבה שתיפתח)

the mnm factor

New member
אוקיי, תודה עד כאן

המשחק דורש מספר שכתוב על גב האריזה (מן הסתם אין לי את האריזה) הוא מתכוון לcd gen או לקראק? מה ההבדל בניהם בכלל?

the mnm factor

New member
טוב, צודק.

עכשיו יש שתי אפשרויות: או שאתה אדם ישר באמת, שלעולם לא הוריד כלום מהאינטרנט שלא חוקי, לא הוריד שירים ומעולם לא השתמש באי-מיול, קאזאא ודומיהם ואז אני מעריך אותך מאוד אני, כמו שאתה רואה, לא הצלחתי להגיע לרמה כזו של יושר (בשיא הרצינות) או שאתה מטיף לי מוסר ומתחסד כשאתה בעצמך עושה את זה ואז אתה, למען האמת, די עלוב.

digiash

New member
זה לא קשור איזה סוג הוא

זה נגד החוקים של תפוז ולכן אסור לדבר על זה כאן ואם תציץ קצת בתגובות במקום שממנו השגת את זה בטוח שתמצא עזרה.. >_>

Ultra Spidey

New member
אודה ולא אכחיש,

גם אני גונב משחקים. אבל לפחות אני חכם מספיק כדי לבדוק לבד איך פותחים אותם ולא לפנות לפורום חוקי.

למעלה