אחרי שראיתם את התכנית של מיקי חיימוביץ על ילדי רחוב

דף חדש4

New member
אחרי שראיתם את התכנית של מיקי חיימוביץ על ילדי רחוב

האם עדין נראה לכם הולם שתמשיכו להשקיע כל כך הרבה כסף, מאמץ וזמן בטיפולי פוריות
כשיש כל כך הרבה ילדים מסכנים שם שמשוועים לבית חם?

נתנאלה2

New member
Y y y מי שמך להחליט ?

ומה את יודעת בכלל ?
האם את חושבת שכל אחד יכול לאמץ?
מבחינה כספית אך בעיקר מבחינה רגשית !
האם כל גבר וכל אשה יכולים להתחבר ולאהוב ולהשקיע בילד שאינו ביולוגית שלהם ?
הלואי והעולם היה צודק
הלואי ויכלנו לקבל את אותם תינוקות שאיש אינו חפץ בהם
בני יומם
ואז הכל היה טוב
לכולם .
אבל העולם אינו הוגן, אכזר !
הילדים הללו וטרם ראיתי את התחקיר ברובם, ״מוזנחים ״ נפשית
ובעלי חסר עצום .
אז כן כנראה שמכל הסיבות ועוד רבות
נשים ימשיכו לעבור טיפולי פוריות וחלקן ללא תוצאות ....
וילדים ימשיכו לגדול בבתי ילדים, ללא אמהות ....
ואיך אומרים בעברית ?
העוולות ממשיכות והעולם שותק......

דף חדש4

New member
אף אחד לא שם אותי להחליט כלום

אני לא אומרת שיש לי דעה. אני מעלה את התהייה- כשרואים את הילדים האלה המשוועים לאמא,
אם הייתי אשה שהיתה צריכה לעבור טפולי פוריות כואבים ומאכזבים, להשקיע בזה הרבה כסף וזמן ומאמץ
ובשביל מה? כשיש כל כך הרבה ילדים שכל כך זקוקים לאהבה- למה לשפוך את האהבה הזו לתוך מבחנה
וכיס של רופא וחלום שאולי לא יתגשם כשיש דרך מיידית להביא אהבה זו לידי בטוי- להיות משמעותית
ולהביא תועלת בעולם הזה.
רק שאלה.

anati43

New member
הילדים מהתוכנית של מיקי חיימוביץ לא ניתנים חוקית לאימוץ. את

לא מבינה מה שאת רואה.

אין שכל, אין דאגות

לכאורה זה באמת מאוד פשוט, יש ילדים שאין להם משפחה, ויש משפחה שאין להם ילדים.
בפועל זה כמעט בלתי אפשרי. עובדה שאם היה קל יותר לאמץ, מצב בתי היתומים בעולם היה משתפר.
אבל זה לא ככה. וכנראה שגם לא ישתפר.

טיפולי פוריות הם לא כואבים ומאכזבים

הם פתרונות רפואיים יעילים למגוון ליקויים גופניים, שבסופם משפחות מאושרות וילדים נפלאים. כל יושבי הפורום יוכלו להעיד על כך.
אם יש כל כך הרבה ילדים שזקוקים לאהבה ומשוועים לאמא, ואת חושבת שלאמץ אותם זה להיות משמעותית ולהביא תועלת בעולם הזה, אז מצוין, התכבדי נא ותאמצי בעצמך. מה את רוצה מאיתנו.

עצובה המכעיסה השאלה שלך

איך בכלל את יכולה לשפוט נשים שלא במצבך?
הכמיהה לילד בשר מבשרנו היא כה טבעית
צודקת נתנאלה בכל מילה ומילה
להיכנס לפורום כזה רגיש ולשאול שאלה כזו
זו חוסר רגישות של ממש..

באותה מידה את יכולה לשאול, למה להביא בכלל ילדים

כשיש כאלה שזקוקים לבית? זה לא נושא הפורום....
השאלה שלך לא צריכה להיות מכוונת דווקא להורים שמנסים להביא ילדים ולא מצליח לנו... אלא לכולם.. גם לאלה שנכנסים להריון בקלות.
&nbsp
&nbsp
&nbsp

דף חדש4

New member
אפשר לחשוב שאם זה לא הולך- אז אולי זה מסר

אולי אם להביא ילד ביולוגי לא הולך בקלות (או בכלל) זה יכול להקל אם חושבים שאולי התפקיד שלי בעולם הזה הוא יותר גדול מלהביא ילד בשר מבשרי. הוא להציל ילד שכבר קיים. זה לא תפקיד פחות חשוב ולא משאת נפש פחות גדולה. ונכון שגם נשים שמצליחות בקלות להכנס להריון יכולות בהחלט לשקול לאמץ ילד ולא רק להביא ילדים משלהן.

נונו2014

New member
אולי פשוט תסתמי את הפה

ואני עדיין מנסה לילד הראשון וכבר עברתי גהינום ..ואעבור אותו עוד פעם לילד השני ..בשר מבשרי ילד שלי ושלו ....
את במקרה נביאה או שליחת האלוהים ..
חוצפה שאין כמותה ...טוב שלא רשמת את הרעל שלך בפורום האחר ..
לא שכאן אין כאב אבל לפחות יש כבר במה להתנחם ..
סליחה מכל הבנות שנחשפו לרוע שבך ..

העניין לא כל כך פשוט

ממה שביררתי למכרים שלי לא מזמן מסתמן שהחוק בארץ מטיל המון סנקציות לגבי אימוץ, חד הוריים וחד מיניים לא יכולים לאמץ, בד"כ מי שאין ברשותו בית ונכסים עובר לסוף רשימת הורים בהמתנה. מקשים נורא בעניין הזה , הפרוצדורה מתישה וכל הזמן מנסים לתת הרגשה וסיבות של למה לא לאמץ, אולי אם אנשים ברשויות היו קצת יותר אנושיים אז ילדים לא היו זרוקים בבתי ילדים.

anguly

New member
טרול ככל הטרולים

כמו כל טרול הכי קל לבוא ולזרוק פצצה ולדרוך לאנשים איפה שכואב להם.
באותה מידה יכולת להגיד למה שמשפחות יביאו לעולם 3 ילדים משל עצמם, שיביאו 2 ואת השלישי יאמצו, זה הרי הכי צודק, למה אתה חושב שזו אחריות של אנשים שסובלים מבעיות פוריות לדאוג לילדים יתומים?
כמו כן מהתבוננות בתכנית רובם לא בדיוק יתומים ולא ממש ברי אימוץ, יש להם משפחה שלא יכולה לדאוג להם, זה שיש בעיות קשות בעולם לא אומר שהפתרון צריך להיות דרך אנשים שיש להם בעיות אחרות.
&nbsp
אפשר להתווכח על נושא תקצוב טיפולי פוריות, וכמה צריך לתקצב, ולכמה ילדים או לחילופין לאן אתה חושב שהכסף צריך ללכת, אבל לחבר בין שתי הבעיות זה פשוט פופוליסטי.

למעלה