אחרי ששאלתי כל בנאדם שני

0תםמישהי

New member
אחרי ששאלתי כל בנאדם שני

ואפחד לא עזר, ושום פורום אחר לא היה נחמד אלי... אני מקווה שפה תוכלו לעזור
קצת צרות של עשירים אבל מה לעשות לי זה מפריע- אני וחבר שלי בערך 7 חודשים ביחד (אבל מכירים הרבה יותר) ויש לנו קשר מאוד מוצלח לדעתי. אני בת 18 וחצי והוא בן 19 וחצי בצבא. מכיוון שהוא קרבי לא יוצא לנו הרבה לבלות, ומה שקורא בד"כ זה שהוא בא סופשים ואנחנו אחד אצל השניה, בלי הרבה יציאות. השבוע הוא יצא לרגילה, ויש לנו שבוע שלם להעביר יחד, וחשבנו מה לעשות, לבסוף החלטתי שראשון שלישי ורביעי נצא יציאות קטנות כמו ים, סרט וכו...אבל מהשעה 12 כי אני עובדת אז שאלה ראשונה היא מה ההצעות שלכם לבלות, בינתים מה שהציעו ומה שאני גם חשבתי זה סרט, ים, לונה פארק, פיקניק באיזה יער ובאולינג(שזה פחות נראלי). - שאלתי אותו והוא אומר שלא אכפת לו ושאני אחליט (ממש כייף @#$^^$%!) והשאלה השניה- חמישי שישי שבת החלטתי שנצא יחד או למלון(בהוזלה) או שנפתח אוהל באיזה חוף- שאין לי בעיה שחברים שלו ושלי יבואו איתנו...העיקר שאני והוא נהיה ביחד. בקיצור, שאלתי את אבא שלי לגבי המלון, כדי לקבל בכל זאת אישור (אני הצעירה במשפחה אז אני רגילה לזה שאני תמיד צריכה לקבל אישור) והוא אמר לי לעשות מה שאני רוצה ושאני יכולה להחליט בעצמי. תכלס- זה נורא מעצבן לשמוע את המשפט הזה, זה תמיד נראה כאילו יש משהו מאחורי הדברים, ועכשיו אין לי מושג אם זה לראות עיניו או לא... ובכל זאת, אני עדיין גרה בבית ותלויה בהם, ורק לא מזמן התחלתי לעבוד אז כמובן שגם כסף זה בעיה... אני לאדעת מה להחליט ולאדעת מה לעשות, והטון של אבא שלי מרגיז ואני לא יכולה לשאול אותו שוב... אני גרועה בהחלטות
ואווווף, מה נראה לכם? מה כדאי לעשות ואיך ומההה?

sexytomato

New member
כמה הצעות

אני בגילך, ולי למשל לא מרשים ללכת עם החבר לבד לבית מלון, אם את רוצה אז תעשי את זה, וגם קיבלת חצי אישור מאבא שלך, שזה מספיק. בנוגע להצעות לבילויים- בליארד, בית קפה, לונה פארק אתם תמותו מחום... אז אולי עדיף לונה גל?

Yuval Y

New member
"תעשי מה שאת רוצה..."

נראה לי שבפולנית זה משהו בסגנון של "אין לי כוח לשטויות שלך...", אבל את יכולה לפרש את זה שסומכים עלייך ועל ההבנה שלך. מה גם שאת מתייעצת ומחליטה לגבי הדברים שעומדים בפנייך..
על איזה איזור מדובר..? כי פארקי מים יש באיזור הכינרת, תל אביב, אשקלון, ועוד מקומות. באולינג נשמע משעמם? מה דעתך על מיני גולף? סרט? עד כמה שראיתי, מערכת קולנוע ביתית יכולה להתחרות ברוב אולמות הקולנוע, ביחוד שאז יש לכם בילוי זוגי. אלא אם כן מדובר בסרט ממש חדש, או IMAX ודומיו. מה שאת תחליטי...? אני למשל חולם על טיסה בטרקטורון מעופף, וקוסם לי הרעיון לנסוע עם בן זוגי מבלי להכין אותו מראש, אל המתחם של הטרקטורונים ולהפתיע אותו בטיסת חוויה. (ואז אני נזכר שאין לי בן זוג, ויש לי מגבלות תקציב..)

0תםמישהי

New member
תודה רבה לשניכם!!!

בסוף הסתדרתי =) דיברתי עם ההורים שלי יותר ברצינות ומסתבר שאכן הם רוצים שאני אחליט לבדי מה טוב לי... (כנראה הגיע הזמן שאני אקלוט שאני בת 18
, וגם שיש לי הורים חמדים
...) ולגבי היציאות הקטנות שחשבתי עליהן, תודה רבה על העצות, רשמתי לי ואם לא השבוע- יש עוד שבועות אח"כ
אז ממש תודה, ושבוע נפלא

למעלה