אחרי תואר..מה הלאה...?!

byfeel23

New member
אחרי תואר..מה הלאה...?!

שלום לקוראי הפורום, אני נמצא בפני מצב לא כל כך פשוט. בגרויות, - אני יכול ללמוד במכון אבני לתואר ראשון עם הבגרויות שיש לי שהן חיבור אנגלית 4 יח"ל ומתמטיקה. ובוא נניח שסימתי ללמוד לתואר ראשון בהצלחה. אך בקורות חיים שלי כתוב בגרות חלקית, אחרי תואר כמה משנה הבגרות בקורות חיים? או שלאחר תואר ראשון אין זה משנה כמעט בכלל.. עדיף להראות טוב ולעשות בגרות למרות שלא ממש צריך, בשביל שיראה טוב. או שעדיף לוותר על הזמן (מדובר בבגרות של 10 חודש הרבה מקצועות) והמון כסף שאין לי כל כך.(לקוי למידה, מה לעשות) מה עדיף להשקיע למרות שדבר זה הוא סטטוס חברתי בלבד, הרי אחרי קבלת התואר אין משמעות אמיתית לבגרויות חוץ מהמראה בלבד. נראה שאדם שיש לו בגרות מלאה נראה פשוט יותר טוב ורציני. אז אחרי תואר ראשון עד כמה במתן קבלת עבודות וקורות חיים, כמה בגרות מלאה משנה כתנאי קבלה..נראה טוב יותר ואז הסיכוי קבלה גבוה יותר או שלא... ? בבקשה כל דעה תתקבל בברכה

Iris1234

New member
למה אתה דואג כבר עכשיו?

אולי לא תצליח לסיים את הלימודים לתואר ראשון? אם בגרות לא הצלחת לעשות, ספק אם תצליח לעבור בהצלחה את הלימודים האקדמיים שקשים בהרבה. בכל אופן, אף פעם לא שמעתי על מישהו שהלך לעשות בגרויות לאחר סיום התואר. אתה בטוח ששאלת ברצינות?

byfeel23

New member
לקרוא טוב ולהסיק מהכתוב...

איפה נאמר שלא עברתי בגרויות ושלא הצלחתי בכך, כתבתי דאין לי לו שנכשלתי. ואני נדבר על עד כמה משפיע הדבר בקורות חיים, אחרי תואר. את פה לגמרי פספסת את העניין שאלתי על חשיבות של הדבר הזה בקורות חיים, לא מתואלת אחרת. אני אשלים בגרויות כי זה נראה טוב יותר או לא... זה מעלה סיכויים או לא. בבקשה לא להסיק מסקנות לפני ששואלים ומבררים.

pasha7777

New member
בחלק ההשכלה שבקורות חיים, למי

שיש תואר- לרוב לא מציין פרטים על בית הספר, גן ילדים וכו', כי זה פשוט לא רלוונטי. לא שמעתי גם שמישהו היה בוחר להשלים בגרויות כי זה נראה טוב יותר בקורות חיים. תשתדל שבקורות חיים לא תהייה כמות ענקית של שגיאות כתיב, כפי שזה קורה בתגובות שלך- תאמין לי שככה הקו"ח שלך יראו טוב יותר. אתה מקדים את הזמן- עוד לא התקבלת לתואר, וכבר בונה תוכניות מה תעשה אחרי שתסיים אותו? יש לי עדיין הרגשה שאתה צוחק עלינו.

הבגרויות לא רלוונטיות לאחר התואר.

אם יש מישהו שזה יפריע לו, זה רק לך כנראה... אם תהיה מעצב טוב, זה לא משנה לאף אחד. בנינו, הבגרויות אינן אינדיקציה כלשהי לגבי היכולת היצירתית של אדם, אלא אינדיקציה ליכולת ללמוד כמו תוכי דבר כלשהו ולשפוך אותו על גבי הנייר. עשה מה שהבחנת בו כי הוא נכון עבורך. בהצלחה, יפעת שגב מנהלת הפורום

byfeel23

New member
תודה,ובנוסף...

ראיתי את מכתבך לא יודע ממתי שנתת לי את מס הטלפון של משרדך.. אני אתקשר בקרוב לגבי כמה שעלות. אין אופציה של אי קבלה לאבי, אני רק רוצה להגביר את סיכויי בכמה מונים (למרות שיש לי סיכוי טוב אחרי 12 שנות יצירה

למעלה