אחרי תואר ראשון(אבל עם קשב וריכוז ובעיות בריאות מורכבות)

פנינה21

New member

אני בת 29. לקח לי שנים לסיים תואר ראשון זה קרה לפני שלושה חודשים.
ממוצע 81(רוח וחברה בעיקר היסטוריה).
מתחילה תואר שני והתחלתי תעודת הוראה בהיסטוריה.
הקשב וריכוז זאת אבחנה די טריה. ויש לי אלרגיות משוגעות שאין מצב שמעסיק לא יגלה מאוד מהר, וגורמות לי לאבד ימי עבודה מספר פעמים בשנה.

אני אצל המעסיק הנוכחי כמעט 3 שנים.הרופא פסל אותי לתפקידי הנוכחי לפני 11 יום.
תעודת הוראה תהיה מוכנה בעוד שנתיים לפי התכנון .

הדילמה היא למעשה בין יציבות לשכר סביר:
המעסיק הנוכחי מצא לי תפקיד אחר , השכר נמוך(בבערך 1300 ש"ח בממוצע ממה שהייתי רגילה להרוויח.) אבל התפקיד מובטח כל עוד אני רוצה .
כן יש פתח ליצירת קשרים בתוך מערכת החינוך וזה אולי יעזור להמשך.
כמובן שביקשתי לבדוק איך אפשר לשדרג את השכר טיפה.

התפקידים שראיתי בנתיים מחוץ לחברה מרגישים לי נורא. החל מיחס מזלזל , דרך מקומות שראו אותי וישר אמרו לי בפנים נעסיק אותך כדי לסתום את החור של חוק בעלי מוגבלויות . והלאה לבעיות פיזיות לחלוטין כמו איך מישהי עם אלרגיות כמו שלי עוברת לעבוד במבנה ללא חלונות עם שטיח מקיר לקיר.

אני קרובה להחלטה להפסיק לחפש ולאמץ את משרת הבוקר שהוצעה לי . לפחות עד שתהיה לי תעודת הוראה. אמרתי למעסיק כן בנתיים והמשרה שלי, הוא יודע שאני עדיין מחפשת , וכמובן שאמרתי שאם יעלו קצת את השכר אני מוכנה להתחיב להשאר שם 3 שנים(חשבון פשוט של מצב הלימודים שלי).

להפסיק לחפש?
אולי אני לא מחפשת את הדברים הנכונים?

היי פנינה, ראשית, כל הכבוד לך שלא ויתרת לעצמך וסיימת את התואר, למרות כל הקשיים מגיע לך הוקרה גדולה על כך ועוד יותר על שאת ממשיכה לתואר שני.
על פי מה שאת מספרת, נראה לי לנכון לקבל כרגע את הצעת המעסיק שכבר מכיר אותך ואת המגבלות הרפואיות שלך ומוכן להמשיך להעסיק אותך. במקביל ללמוד את התואר השני שאת רוצה ולקשור את הקשרים שיתאפשר לך בנתיים.
כל זאת נכון, בהנחה שאת יכולה להסתדר כלכלית עם פחות 1,300 ש"ח בחודש. אם את לא יכולה, עדיין יש אפשרויות נוספות. אני לא מתבייש להגיד שכבחור צעיר ניקיתי חדרי מדרגות להשלמת הכנסה.
במצב שלך, אני הייתי מפסיק כעת את החיפוש ומחבק את הצעת המעסיק הנוכחי שלך
בהצלחה
דובי

פנינה21

New member
תודה

באופן מפתיע אחרי עריכת תקציב מדיוק (דברים שהרטלין מאפשר). כן מסתבר שזה יכול להספיק.

תודה

תודה

שמח לשמוע פנינה.
בעתיד תוכלי לשקול לפנות למעסיק הנוכחי שלך ולבקש גם תוספת לשכרך. אני משוכנע שבהיותך עובדת טובה שהארגון יודע להעריך, בקשתך עשויה להשקל בצורה חיובית
בהצלחה רבה
דובי

למעלה