אחרי תקופה בגלות ו 40 מעלות חום..

night mistress

New member
אחרי תקופה בגלות ו 40 מעלות חום..

ולצערי לא בחוץ אלא דווקא בבית..(הייתי חולה מאוד למי שלא הבין).. כמה בשורות משמחות.. אני משתחררת מהצבא עוד כמה ימים..ביום רביעי אם להיות ספציפיים..מי בא לחגוג איתי?

night mistress

New member
כדי שלא תצטרך לזוז יותר מדי אפשר...

להביא את המסיבה אליך!!! (או בלעז, לנדב את הבית שלך למעשה צדקה..ח.ח.ח...)

חבל שהרומנים הזקנים לא בבית.

הייתי מזניק אותם לקרוא את התגובה שלך ואז היינו צוחקים כולם ביחד
בכל מקרה אני משועשע
מה התוכנית , איפה ומי צריך טרמפ מר"ג ?

night mistress

New member
לא ידעתי שיש תוכנית..

אני כרגע קצת מבועסת..מעניין איך אפשר לשפר.. אני מניחה שיקחו אותי לאיזה פאב מצחין וישקו אותי..או שלא.. כמו שראיתי בימים האחרונים החברים שלי ממש דואגים לי.. :)) (בציניות)..

רוצה להחליף ?

אם יצא , תזכירי לי לספר לך ב4 עיניים על החברים שלי ויום ההולדת האחרון שלי. בכל מקרה , בשביל לשפר מצב רוח את צריכה לעשות משהו חיובי כמו לבוא לטפל במישהו שהחליק עם האופנוע אתמול וכואבת לו הרגל

night mistress

New member
זה כל הסיפור מסכנצ´יק..

רוצה כמה סטרפטוקוקים לדרך כי יש שמועה שאני מדבקת..? כי זה מה שהחברים היקרים שלי אמרו..אני מדבקת נורא..כ"כ מדבקת שזנחו אותי לבד וחוץ מטלפון ביום לא הכי טרחו לברר אם אני חיה..ואם אני אולי צריכה חלילה עזרה, רופא..נגמרו לי הכדורים... כן, חברים טובים.. העיקר שישנתי 48 שעות רצוף עם חום מתנדנד בין 39 ל- 40..אבל זה לא צריך להדאיג אף אחד חלילה.. הרי אני גרה לבד, גם אם לא הייתי מתעוררת לא היה מעניין אותם!!! חשבונות יסגרו אחד אחד..

טוב נו...

כשאני ישבתי בבית עם גבס עד לכתף רק חבר אחד שלי טרח לבוא לבקר אותי ,לזכותו יאמר שהוא גר רחוק ואין לו רישיון , זה חבר אמיתי. וד"א להחליק עם אופנוע זה ממש לא נעים לידע הכללי

night mistress

New member
אני מאמינה לך..

גם לרסק את הרגל..או לשבור..או לשבור שוב.. אבל אתה תתגבר..:)) אז מה היה ביומולדת שלך?

SENDA

New member
../images/Emo49.gif על השיחרור ../images/Emo171.gif ../images/Emo39.gif

ויש כבר רעיון מצויין ליום רביעי - פסטיבל הבירה. גם אני באופן אישי לא שותה בירה אבל ההופעות, המוסיקה, הבחורות (בחורים בשבילך
) פשוט עושה לי שמח
. ומה תרצי כמתנת שיחרור

למעלה