אחרי תקופה קצרה בלעדי...

אחרי תקופה קצרה בלעדי...

פחחחח, מישהו בלכל שם
שנעלמתי
טוב לא משנה... קבלו סיכומון קטן על היום שלי בשינקין... הגעתי לי ב-10 וחצי והתחלתי לפזם לעצמי את השיר "גרה בשינקין"... קניתי עגיל, קליפס, 5 סיכות, לקחתי סרט באוזן השלישית (דרדוויל - סרט מאכזב
יחסית לקולין
...), וגופיה אפורה - לא כזה מעניין. אני לא ממש טובה בלהגיד מה אין ומה אאוט אבל (בפעם המאה) אין אף אחד םע הודמאה הצבאית. רוב הבנות שראיתי היו עם חצאיות קצרות נפוחות (אממ, כאילו לא צמודות...) וגופיות. כשנכנסתי רגע לדיזל רק כדי לבדוק למה כל הפורום התנפל על הקולקציה החדשה שלהם, היו שתי בנות, בערך בגיל שלי (14) אולי טיפה יותר שאחת מהן לבשה חצאית קצרה לבנה וגופייה קצרה עם גב חשוף, שזה מאוד נחמד והכל אבל למה להסתובב ככה ברחוב
ועוד עם העקבים האלה שלה... חברתה השניה לבשה חליפת פרחים מזעזעת
מכנסי 7/8 לבנות עם פרחים ירוקים וורודים וגופייה וסרט תואמים. אבוי
ושירה מתעניינת:
זה מה שמחכה לנו בקרוב
חליפות פרחים עם סרט תואם

טוב,תגובה קטנה...

אז ככה,קודם כל החליפת פרחים "המזעזעת " שדיברת עליה, היא שיא האופנה בשנקין, כל החצאיות,גופיות ומכנסיים עם פרחים הכי אין, עוד מעט זה גם יגיע לחנויות רגילות...כבר אפשר לראות אתזה מבצבץ מידי פעם.... הקטע של החצאיות הקצרות הנפוחות,איני אבל לא יותר מידי.... ובובה תתחדשי :)

EarthWind

New member
תגובה שלי (אולי יהיה מזעזע)../images/Emo58.gif

אז ככה . הדבר הזה באמת באמת מזעזע. אני מסכימה. לא כל מה שבאופנה אנחנו אמורים לאהוב!! אני צודקת או לא? (כן!) אז כן. אם אני לא טועה זה בהשראת האופנה ה"סינית" מזעזע. אם את לא אוהבת אל תקני זה מה שאני ממליצה לך. זה במילא עוד שבוע שוב לא יהיה באופנה. אז בכלל לא כדאי לך. רק אם את באמת אוהבת.

O Boy

New member
../images/Emo45.gifיפה יפה על הסיכומיישן שלך../images/Emo45.gif

ואכן זאת האופנה שאיתנו כאן - פרחים... לדעתי יש בגדים פרחוניים יפים אבל את רובם אני לא אוהב. מישהי שאלה אם אנחנו אמורים לאהוב כל אופנה שמגיעה אלינו, בתשובה ברורה: ללללא.

למעלה