מדליק!
שיעור הסטוריה כפול אחרי פיזיקה כפול?? זה נשמע גיהנום, אבל לפחות זה משייף את הצד האמנותי שלך. זו בהחלט אחת העבודות המרשימות יותר שלך (מאלה שראיתי לפחות), גם מבחינת רקע וגם מבחינת דמות. קודם כל, הרשי לי להביע את צערי כלפי הציור שצויר על דף שורות, שלא מקבל משטחי עפרון כל כך טוב. לפעמים זה יוצר טקסטורות מגניבות בסריקה, אבל במקרה הזה, לשמיים הכהים והכביכול חלקים זה לא כל כך עוזר. הרקע: קצת קשה להבין מה זה. ממבט ראשון זה נראה כמו ים בלילה, עם מבנה גדול ומוזר בקדמת התמונה, אבל אז באים שני הלפידים האלה, שגורמים לנו לחשוב שזה אולי קיר. מכאן הולכים ומתדרדרים לכל מיני תאוריות פיזיקליות על לפידים מעופפים ופרספקטיבות מורמות ודברים. אני מניחה שבציור המקורי זה ברור יותר, ובכל מקרה אני אוהבת את הרקע. נותן תחושה אינסופית-מיסטית משהו. אני לא חושבת שהלפידים נחוצים במיוחד. הדמות: די קשה לראות בגלל הגודל, הטשטוש, השורות והניר שהתעגל בגלל העפרון, אבל היא נראית לא רעה בכלל. ההילה הלבנה מסביבה נראית מצוין, וכך גם הבגדים שלה, אם כי הייתי אולי מעיפה קצת גם את השמלה, שתתאים לשיער ולגלימה המתנופפים. התנוחה שלה בסדר מבחינה אנטומית, אבל יש הרגשה שמעמד כזה דורש תנוחה יותר דרמטית, בין אם לכיוון כוחני או רוחני. בגדול אחלה של עבודה! אני באמת ממליצה להוציא 40-50 שקל על סקצ´בוק או לפחות לקחת קלסר עם כמה דפי מדפסת חלקים, כי ממש כואב לראות כאלה עבודות על נייר שלא יכול להחזיק אותן. אם תשתמשי בנייר קצת יותר איכותי, אפילו נייר מדפסת, כבר תראי שחל שיפור גם בתוצאות וגם בהנאה ממהלך העבודה, לפחות לפי דעתי.