אחרי תקופת יובש קשה...

Lotus floweR

New member
אחרי תקופת יובש קשה...

הגיע שיעור היסטריה כפול!!! מיד אחרי - שיעור פיסיקה כפול! הא...השראה!

chatenoire

New member
מדליק!

שיעור הסטוריה כפול אחרי פיזיקה כפול?? זה נשמע גיהנום, אבל לפחות זה משייף את הצד האמנותי שלך. זו בהחלט אחת העבודות המרשימות יותר שלך (מאלה שראיתי לפחות), גם מבחינת רקע וגם מבחינת דמות. קודם כל, הרשי לי להביע את צערי כלפי הציור שצויר על דף שורות, שלא מקבל משטחי עפרון כל כך טוב. לפעמים זה יוצר טקסטורות מגניבות בסריקה, אבל במקרה הזה, לשמיים הכהים והכביכול חלקים זה לא כל כך עוזר. הרקע: קצת קשה להבין מה זה. ממבט ראשון זה נראה כמו ים בלילה, עם מבנה גדול ומוזר בקדמת התמונה, אבל אז באים שני הלפידים האלה, שגורמים לנו לחשוב שזה אולי קיר. מכאן הולכים ומתדרדרים לכל מיני תאוריות פיזיקליות על לפידים מעופפים ופרספקטיבות מורמות ודברים. אני מניחה שבציור המקורי זה ברור יותר, ובכל מקרה אני אוהבת את הרקע. נותן תחושה אינסופית-מיסטית משהו. אני לא חושבת שהלפידים נחוצים במיוחד. הדמות: די קשה לראות בגלל הגודל, הטשטוש, השורות והניר שהתעגל בגלל העפרון, אבל היא נראית לא רעה בכלל. ההילה הלבנה מסביבה נראית מצוין, וכך גם הבגדים שלה, אם כי הייתי אולי מעיפה קצת גם את השמלה, שתתאים לשיער ולגלימה המתנופפים. התנוחה שלה בסדר מבחינה אנטומית, אבל יש הרגשה שמעמד כזה דורש תנוחה יותר דרמטית, בין אם לכיוון כוחני או רוחני. בגדול אחלה של עבודה! אני באמת ממליצה להוציא 40-50 שקל על סקצ´בוק או לפחות לקחת קלסר עם כמה דפי מדפסת חלקים, כי ממש כואב לראות כאלה עבודות על נייר שלא יכול להחזיק אותן. אם תשתמשי בנייר קצת יותר איכותי, אפילו נייר מדפסת, כבר תראי שחל שיפור גם בתוצאות וגם בהנאה ממהלך העבודה, לפחות לפי דעתי.

yonabarak

New member
אז ככה

נראה טוב, אבל הראות לקויה. איך מעלים עבודות לפורום: 1. סורקים ב 300 DPI 2. מקטינים לגודל של מקסימום 1000 פיקסלים ברוחב או 700 בגובה (ב-image size) 3. אם צריך משחקים ב-levels כדי להבהיר עבודות חשוכות, להחשיך בהירות, או לחידוד הקונטראסט. 4. אם התמונה עדיין מטושטשת, מפעילים פילטר sharpen. 5. שומרים דרך save for web, שם אפשר לשחק עם המשתנים ולראות מה יוצא הכי קל משקל ועדיין שומר על איכות. למי שאין פוטושופ נוסף סעיף 0.: משיגים פוטושופ.

*GormE*

New member
:))) תודה רבה!!

אני אשמור את זה ואבדוק את כל האפשרויות בתוכנה הגרפית הדלה שיש לי, אולי אקמבן משהו... אבל תודה, כפרה עליך יונה! אני מציעה שישימו את ההודעה הזו בפרונט, זה ממש שימושי!

Lotus floweR

New member
תגובות:

אביב, תודה, אני מבטיחה לקנות סקאצ´בוק. האמת היה לי אחד טוב למדיי לפניי איזה אררר...שנה וקצת, אבל פרצו אליי הבייתה ולקחו לי את התיק שבתוכו - כן, ניחשת, היה הסקאצ´בוק. לאנורא...כל הציורים היו חרא. החבוב השני שאין לי מושג מה שמו: אין לי בכלל תוכנות שיכולות לעשות את זה. אני מתכננת להתקין בקרוב...ואז אני אשפר את האיכות. ו....תודה...^_^ לכולם על התגובות המעודדות...^_^

למעלה