אחרי 12 שנה עם סוכרת נעורים

FashionKitty

New member
אחרי 12 שנה עם סוכרת נעורים

אני כנראה אעבור למשאבה.
מדי פעם הוצע לי, וכל פעם נרתעתי מהמחשבה על צינוריות משתלשלות.
אבל עם הבעיות הנוכחיות שלי (התקפי מיגרנה, חולי, התקפי פיברו' והקאות ללא גורם ברור (גם כשהסוכר מאוזן)), כנראה שיש יתרון עצום למשאבה שיעזור לאזן אותי בצורה אידיאלית.
מעבר לזה, אני באמת מאמינה שהנביגטור יוכל להשלים את התמונה.

אבל את המחקר שלי בשני הנושאים האלה - אני מתקשה לעשות.

ראשית - משאבה.
אין לי מושג איזה משאבות קיימות בשוק כיום. אני מבינה שזה פועל על החדרת צינורית ואמפולת אינוסלין (הומולוג) שמספקת טיפטוף אחיד שמספק את הבאזל ובנוסף בולוסים בהתאם לאכילה.
אני מבינה שיש כיום מכשיר אחד שאין לו צינורית בעצם. איזה? איך זה עובד?
האם למשאבות האחרות, בינן לבין עצמן - יש הבדלים? יתרונות לכאלה או אחרות?

שנית - מכשיר מדידה סוכר רציף.
יש מכשיר אחד בשוק? או שאני מצליחה לזהות שניים?
אחד מהם של גפן מדיקל ומתחבר למשאבה מסויימת, נכון?
מי זכאי בסל הבריאות לנביגטור? מישהו מכיר חלק מהשיטות העקיפות להשגת הזכאות?

(נאמר לי שבגיל 29, כאישה בגיל הפוריות אם אני רוצה להכנס לאיזון בשביל להיכנס להיריון אז אני אקבל זכאות ל-18 חודשים....)
(הבנתי שהמכשיר די ניתן בחינם על ידי החברה, אך הבעיה היא החיישנים. אני מבינה שחיישן מספק מדידות לשבוע....).

עוד עניינים ודברים ששווה לי לדעת?

תומרונתם

New member
מנהל
החלטה מצויינת!

גם אני הייתי מהמתנגדים במשך המוווווון שנים, וכשעברתי למשאבה ראיתי עד כמה התלות בחוט היא מינורית וממש לא מפריעה לחיי היום יום.
&nbsp
ישנן כיום בשוק שלוש משאבות מובילות - מינימד, אנימס ואומניפוד. יש גם את האקוצ'ק קומבו ששמעתי עליה דברים טובים אבל לא מכירה. הכי כדאי ליצור קשר עם נציגי החברות הללו (לצערי אני לא בארץ כבר הרבה שנים ולא מכירה את שמות הנציגים, גיגול זריז בטח יעלה מה שאת צריכה) ולקבל מהם סקירה על המוצר שלהם. הם גם יכולים לתת לך חודש נסיון אם אינני טועה.
האומניפוד היא המשאבה ללא הצינורית.
&nbsp
מד רציף - אכן שניים עיקריים, אחד שעובד ישירות עם משאבת מינימד, והנביגטור שהוא עצמאי.
זכאות למד רציף (כולל מתכלים, שהם החיישנים עצמם) היא רק לילדים מתחת לגיל 18, ומבוגרים שהוכחו מקרי היפו קשים ואישפוז (לא סגורה על הפרטים בדיוק). נכון, נשים בהריון או בהכנה להריון גם זכאיות.
&nbsp
לדעתי לכל השאלות שיש לך (וגם אלו שאין לך) תוכלי לקבל מענה מנציגי המכירות של החברות, ואנחנו כאן כדי להיות אובייקטיביים

&nbsp
בהצלחה!

FashionKitty

New member

אני אכן אלך על הנביגטור של גן מדיקל והוא גם אחד מהשניים שהקופה שלי עובדת יתם לשמחתי.
&nbsp
לצערי, למרות שהאומניפוד נשמע אידיאלי לחלוטיין בשבילי, הקופה שלי לא עובדת איתם. :-=( אז כנראה אאלץ בלית ברירה ללכת על המינימד (Aהבנתי שהיא חסינה למים).
&nbsp
אחת מהבעיות הגדולות שלי עם המשאבה, היא העובדה שיש צינורית קטנה שמשתלשלת לי מהגוף..... בתור מי שנתקעת בדלתות וידייות לעיתים קרובות אפשר להבין למה הרתיעה...

תומרונתם

New member
מנהל
אני אף פעם לא נותנת לצינורית להשתלשל בחוץ!

תמיד מגלגלת אותה ומכניסה למכנסיים (המשאבה אצלי עם קליפס שיושב על חגורת המכנסיים).
יש אצלי בעבודה מישהו שהצינורית של המשאבה שלו משתלשלת לה תמיד בחוץ וזה מוציא אותי מדעתי...

&nbsp
ואגב אני לא חושבת שהמינימד עמידה למים.

למעלה