אחרי 15 שעות בתוך המשחק- BLOODBORNE פשוט מעולה

amithas190

New member
אחרי 15 שעות בתוך המשחק- BLOODBORNE פשוט מעולה

כל כך כיף ,כל כך יפה .... שיפרו את סדרת הסולס בכל מקום שבו היה צריך....

הנקודה היחידה שהייתי משפר- למקם את המנורות רגע לפני הבוס במקום רגע אחריו...

שמע, אני אהיה דוגרי אתה וערן עושים לי חשק להתקין אותו שוב

אולי הפעם אחרי כל השיחות מוטבציה שעשיתם לי יהיה קליק? שמח לשמוע שאהבת את זה, אבל זו לא הפתעה אתה אחד המעריצים הגדולים של הסדרה הזו פה

amithas190

New member
תקדיש שעה לקריאת מדריכים וסרטונים של איך לגשת למשחק הזה

החוכמה במשחק היא להתחמק ממכות ולשתק את האויב עם הרובה..
&nbsp
תקדיש את העולם הראשון של המשחק ללמידה- תן לאויב להתקיף ראשון ,תתחמק ותכה שני...
תבודד את האויבים ותמשוך אותם אליך אחד אחד.
&nbsp
&nbsp
לכל אויב וכל בוס במשחק הזה יש נקודת תורפה ויש דרך פשוטה להרוג..כשתסתבך פנה למדריך...
&nbsp
המשחק הזה הוא אחד המשחקים היותר מתגמלים שיש, מובטחת לך חוויה ייחודית ומשחק שלא מרפה ממך- גם כשתשב בעבודה תחשוב על איך אתה מתקדם ומה מחכה לך מעבר לפינה הבאה.
&nbsp
&nbsp

eran_le

New member
בדיוק אתמול החלטתי להתייאש ממנו :) אבל עדיין, משחק מעולה

קודם כל, עד כה לא הייתי צריך לעשות farming, אולי ההבדל בחוויות שלנו ממנו נבע מזה? כבר בהתחלה היתה לי תחושה שהתרופות והשיקויים לא נפוצים, אז השתמשתי בהם בצורה מאוד "קמצנית" - למשל לבוסים הקדשתי כמה נסיונות כדי ללמוד אותם, בלי להשתמש בתרופות, ואח"כ השתמשתי רק כשהיתה לי תחושה שהקרב מתקדם טוב. כמובן שקרה גם אז שהפסדתי את הקרב והשיקויים וזה מתסכל, אבל כנראה שבמהלך השלב שקדם לבוס צברתי די והותר להרבה ניסיונות כך שלא הייתי צריך לשחק בשלב שוב רק כדי לצבור תרופות. בנוסף, די מוקדם יש כמה אפשרויות להתקדם לשלבים שהם אופציונליים, אז לא חייבים להתקע על בוס מסויים אם רואים שהוא קשה מדי. אפשר להמשיך הלאה, לצבור בינתיים עוד תרופות ולקדם את הדמות בשלב חדש, ולחזור מאוחר יותר לבוס. ועוד אפשרות היא ה Chalice Dungeons - המטרה העיקרית שלהם (לדעתי) היא צבירת שיקויים וכוחות בלי צורך ללכת לשלב שכבר עשית.
&nbsp
אבל, רמת הקושי של רוב הבוסים ממש מוגזמת. כרגע פתוחים לי 3 שניסיתי כל אחד משהו כמו 10 פעמים. רוקנתי את מאגר השיקויים על הדרך, כי כנראה די איבדתי את הסבלנות, וצריך ללכת ל Chalice הנ"ל, שהאמת הוא לא כזה מעניין בהשוואה למשחק, כדי לצבור עוד, וכבר אין לי כח לזה. לפי מדריכים, עברתי בערך 85%, ואני מת לראות מה קורה בהמשך, אבל יש גבול, הבוסים האלה כבר העלו לי את העצבים בקטע שכמעט זרקתי את השלט על הטלוויזיה
. ונושא ה farming כן פתאום התחיל להציק לי, וכמוך אין לי שום סבלנות לזה. אז אני הולך לראות בוידאו את הסוף/ים
.
&nbsp
בכל מקרה, אני עדיין חושב שזה משחק משובח, בהחלט מצדיק את התשיעיות שהוא קיבל. הגרפיקה מדהימה, העיצוב של הדמויות מדהים, והיה להם הרבה דמיון ביצירת הבוסים (עד כמה שהם מעצבנים...). העיצוב של השלבים מעולה, ומרשים לראות את החיבור היפה בין השלבים. אם היו מרגיעים קצת עם הקושי של הבוסים, ובעיקר מאפשרים לשמור ממש לפני בוס את כל מה שצברת, היה כמעט מושלם מבחינתי.

מישהו 2

New member
אני גם התייאשתי מהמשחק

ברור לי שהמשחק מצוין, ואני רואה את עצמי חוזר אליו... אבל כל פעם אני משחק ומפסיד כל מה שיש לי מחדש. מזכיר לי את המשחקים של פעם שלא היה לי זיכרון לשמירות. וצריך להתחיל את כל המשחק מההתחלה.
&nbsp
יש בזה משהו טוב בסה"כ , המשחקים מחזיקים יותר זמן ככה

eran_le

New member
זה פשוט מטופש מצידם שהם הרסו משחק די מדהים עם הקטע הזה

אני לא מצליח להבין - הם תכננו ובנו משחק נפלא, ועשו יופי של עבודה, ממש מלוטש ומקצועי בטירוף. כלומר אלה חבר'ה שמבינים עניין ב From. אז מה הם חשבו לעצמם כשעשו את המנגנון המעצבן הזה עם היעדר שמירות? אוקיי, במהלך השלב אין לי בעיה עם זה, דווקא זה מוסיף הרבה מתח כשיש לך הרבה Blood echoes, וזו לחלוטין החלטה שלך אם להמשיך ולהסתכן באובדנם או לחזור חזרה ולבזבז אותם. אבל בבוסים? סיוט. מזכיר את שנות ה 80. אני בטוח שהרבה, אם לא הרוב, התרשמו מאוד מהמשחק, אבל התייאשו מהיעדר השמירות הזה בבוסים ונטשו אותו.

ידעתי שבסוף לפחות אדם אחד יריגיש כמוני לגבי המשחק.

אם היו שמירות לפני הבוסים זה היה משחק פשוט אדיר, אני לא חושב שהייתי יכול להפסיק בו. לא היתה לי סיבה לשקול grind בכלל, יכולתי
פשוט לנסות שוב ושוב ולנצח נטו בסקייל טהור.

משחקי שנות ה80 הצליחו לא לתסכל יותר מדי כי השלבים היו ממש קצרים,לא משנה כמה מסכי game over ראית בסופר מריו ובקונטרה, ידעת שהשלבים כל כך קצרים שתגיע מהר מאוד לאן שהגעת. גם לא היית צריך לאסוף מטבעות במריו כמו משוגע כדי שיהיה לך סיכוי בבוסים.

amithas190

New member
למה אתם מתכוונים בגריינד?

בינתיים הרגתי 2-3 בוסים , האסטרטגיה שלי היא לחקור את העולם כמעט לגמרי , לפתוח את כל הדרכי קיצור ורק אז לגשת לבוס .
&nbsp
לרוץ אל הבוס ולדלג על כל המפלצות בדרך- לוקח לי דקה לכל נסיון ..
&nbsp
קצת מעצבן לבזבז דקה על הריצה הזו , אבל לא סוף העולם..
&nbsp
דרך אגב ,ממה שאני קורא פה - בכל פעם שאתה מוצא שיקוי דם או תחמושת ורואה סימן ירוק כזה - זה נשלח אוטומטית למחסן בהאנטרס דרים ... -אם זה נכון יש לי שם שיקויים לחודש הקרוב ולא צריך לגרד כלום

eran_le

New member
אם יש לך אקסטרא זה אכן נשלח למחסן אוטומטית

גם אני צברתי מספיק שיקויים להמון ניסיונות, כך שלא היה לי צורך לעשות גריינד או פארמינג. אבל במקום שאני עכשיו, אין הרבה שיקויי דם, וגם התפתיתי לבזבז המון שיקויים יקרים על בוסים מעצבנים שלא הצלחתי לנצח, כך שדי יצרתי לעצמי בעיה. מצד שני, כשאני חושב על זה לא התמדתי באסטרטגיה של לא להתקע על בוס מסויים. גם עכשיו, כשיש לי 3 בוסים שלא הצלחתי לנצח, למעשה יש עוד איזור גדול פתוח שלא הלכתי אליו, וכנראה שהייתי צריך להמשיך בו במקום הבוסים. תמיד כשעשיתי את זה, כלומר התקדמתי באזור מסויים, פיתחתי את הנשקים והדמות ואז חזרתי לבוס שנתקעתי בו, הצלחתי להביס אותו די בקלות. בקיצור, אולי עוד אחזור לזה אחרי כמה ימי מנוחה...
&nbsp

למעלה