אחרי 2 אובדניות של עוברים,מחפשת קצת תשובות..

riki2408

New member
אחרי 2 אובדניות של עוברים,מחפשת קצת תשובות..

היי לכולן..
בת 35.5 ,ללא ילדים.
לא יודעת אם אתן זוכרות אבל רשמתי פה לפני שבועיים פוסט על עובר מIVF שלא מתאים לגודלו עם דופק מדשדש,לבסוף לפני שבוע לקחתי ציטוטק וכיום מחכה שהדימום יפסק.
ההריון נגמר בשבוע 8+5, לפני כן ההריון פסק בשבוע 14 כאשר גילינו מום בראש העובר .
מנסים כבר שנתיים וחצי להקלט,בעלי עם בעיית מורפולוגיה של 1-2% ,הייתי רוצה לדעת מהבנות פה במידה ויש כאלה עם בן זוג עם מורפולוגיה נמוכה, האם איקסי באמת פותר הכל? האם זה שיש מורפולוגיה נמוכה פוגע בעובר כרומוזונלית(על אף שיש מוקפאים ועם ברטוב מצליחים להשיג המון זרעים ברמה 1..)
דיברתי עם מישהי שהמליצה על שיטת גת גורן לצינתור..על אף שלבעלי אין וירקוצלה,לטענתה בעלה עשה וזה שיפר לו את המורפולוגיה ל6%..
כל מידע ישפוך קצת אור.
תודה רבה
ריקי

שירהד1

Member
מנהל
אודה לך מאוד אם תוכלי לכתוב בפורום "אובדן הריון" (מס' 98).

riki2408

New member
היי

היי
הסיבה שרשמתי פה היא מאחר ובפורום אובדן הריון רושמות שם נשים שלאוו דווקא עשו טיפולים ,ואילו פה כולנו עברנו טיפולים ועל כן ההתייעצות על עניין הזרע.לפני שבועייים כשכן הייתי בהריון ורשמתי על בעיית הדופק ,רובכן תמכתן וניסיתן לעזור בעידוד ובסיפורים על מצב דומה שחוויתן,חלק הספידו את ההריון וצדקו וחלק לא.. עכשיו לצערי אני בצד השני וקצת עצוב שאני לא יכולה לשתף מה שעל ליבי , ולקבל עצה ממי שעברה משהו דומה מאחר ולצערנו כולנו חווינו אובדנות יקרים אחרי טיפולים מסאיבים..

שירהד1

Member
מנהל
לא כולן פה עברו טיפולים- זה לא נכון-

לא מדובר על פורום פוריות. יש פה בנות שעברו טיפולים ויש פה בנות שלא.
אני שוב חוזרת על בקשתי וגם מוסיפה שאת יכולה לשאול גם בפורום פוריות (לא זוכרת את מספרו).

משתתפת בצערך על אובדן ההריון, ואם תבחרי בכך- את יכולה לשאול גם בפורום אובדן הריון. שם תקבלי את התמיכה לה את ראויה.

שירה.

שירה דוד
ריפוי בעיסוק והוראה מתקנת לילדים עם קשיים התפתחותיים ולקויות למידה
הדרכת מרפאות בעיסוק, מורות להוראה מתקנת וסטודנטיות
מנהלת פורום אובדן הריון ופורום הריון אחרי אובדן, תפוז.
09-7749028

לדעתי את מחפשת את פורום פוריות

או הריון אחרי טיפולי פוריות.
פוריות - 180
הריון אחרי טיפולי פוריות - 349

כפי ששירה ציינה, כאן בפורום הריון אחרי אובדן, נמצאות נשים שהרו באופן ספונטני וגם נשים שעברו טיפולי פוריות. המשותף לכולן כאן הוא שהן עברו לפחות אובדן אחד לפני ההריון הנוכחי.
משתתפת בצערך על האובדנים.

למעלה