אחרי 32 ק"ג החלטתי שאפשר להשויץ

עדי.פ

New member
אחרי 32 ק"ג החלטתי שאפשר להשויץ

כך היתי 3 ימים אחרי הניתוח (אצל רויקו במפגש ההיסטורי)

gal33

New member
כל הכבוד!!! ממש אין לך עוד הרבה ../images/Emo68.gif

RomiVais

New member
וואו עדי!!! כל הכבוד!!! ../images/Emo45.gif ../images/Emo65.gif

אתה בהחלט יכול, ורצוי שתשוויץ
באמת כל הכבוד לך, אני מאוד מאוד שמחה בשבילך!! אני מתקרבת לאט לאט למחצית הדרך... ולשמוע על הצלחות כמו שלך עושות לי חשק להמשיך... זה נותן המון תקווה!! תמשיך בדרך הנפלאה, ושיהיה לך אחלה יום רומי

היי עדי כל הכבוד.

באמת יש לך מה מה להשויץ אתה נראה מצויין נראה ממש חתיך תמשיך הלאה ושיהיה לך בהצלחה.

ronnymp

New member
שיחקת אותה עדי - ../images/Emo45.gif

את התמונה הראשונה אני מכיר מאיפושהו ......
שם לא היתה ילדה - וכעת פתאום כן יש - האם זהו ההסבר ? .....
סחה סחה - זה נראה נפלא - כמה ק"ג עוד מתוכננים לרדת ? נראה לי שאתה בסדר גמור כעת - ככה לפי התמונה שיהיה המשך יום נפלא רוני

עדי.פ

New member
אכן לרוני הזכות על התמונה הראשונה

אני מתכנן לרדת עוד 10-20 ק,ג אבל אני מתכנן את זה ב EASY יש לי עוד המון זמן לפי לוח הזמנים שלי (אני מקדים בחצי שנה את היעדים שהצבתי)

ronnymp

New member
אז אתה עומד בזמנים - והרבה יותר מכך

כלומר - בעיות של עשירים ....
הלואי על כולנו .....
הרבה הצלחה בהמשך רוני

rinaoren

New member
כל הכבוד עדי! ../images/Emo50.gif

כיף לראות אנשים שעשו את זה חזק ואמץ ובהצלחה בהמשך הנותר שהוא כבר ממש לא הרבה. ביי רינה.

rose_k_

New member
../images/Emo39.gif

יש על מה ומגיע לך להשוויץ ובגדול!!!!!!!!!!!!!כמה זמן אחרי?

רוייקו

New member
סח תן, עדי, כל הכבוד..אני זוכר אותך

כמו בתמונה הראשונה וזו בהחלט הפתעה. איזה כייף עכשיו לסחוט מחמאות, אה ? זה מזכיר לי עכשיו את אמא שלי שכל מקום שהיא הולכת אליו ופוגשים אותה אנשים שלא ראו אותה זמן רב, מתפעלים מהשינוי הגדול שחל בה. אתה בוודאי זוכר את אמא שלי מהפגישה ההיא אצלי, מאז ירדה עוד 20 קילו. אני כבר אחרי המחמאות האלה. לעיתים אני פוגש אנשים שלא ראו אותי כמה שנים ומקבלים שוק. אני מרגיש מה שאתה מרגיש: סיפוק אדיר. תמשיך להצליח ולעניין אותנו בפורום רוייקו

למעלה