אחרי 4 הופעות לייב במצב שנשארו לנו 7 אקטים

xjoiq

New member
אחרי 4 הופעות לייב במצב שנשארו לנו 7 אקטים

ויש שבוע הפסקה האם עלה בדעתכם שירים נוספים להמליץ לאקטים מעבר לשרשור הראשון שנפתח אחרי הלייב הראשון הלייב 12.
ייתכן גם שאחרי 4 הופעות חיות אתם מרגישים יותר לאן כדאי לאקטים להתכוונן סגנונית.

בקיצור שרשור המשך שלכם של המלצות למתמודדים

xjoiq

New member
בשביל האחים

האמת שהרעיון לפתוח שוב את השרשור בא לי בעקבות שיר שחזרתי לשמוע לפני כמה דקות ונראה לי שהוא ממש חזק בשביל האחים
מדובר ב-What If I Was Nothing של All That Remains
זה שיר שהגיע למקום 9 בשירי הרוק של 2013 ושייך לאחת מלהקות הרוק הטובות ולדעתי הוא יכול לתפוש חזק עבורם

גם הרבה שירים(היותר בלדות)של sonata arctica יכולים להתאים

LiRs Lullaby

New member
מזכיר קצת יותר מדי את ניקלבאק

ולא בקטע חמוד כזה שהקהל הישראלי יצליח להתחבר אל השיר....

LiRs Lullaby

New member
אני כבר התייאשתי מבחירות השירים שלהם

אבל נו, שוין....

לאחים אגמי אני חושבת שיתאים דווקא שיר של ג'ון בון ג'ובי. כל שיר. משהו בחספוס הקול של הזמר היותר מבוגר מביניהם מאוד מזכיר לי אותו. אולי גם לבן בחלום שחור, של איפה הילד.

לענבל אני חושבת שישב עליה טוב שירים של כריסטינה פרי (צנצנת לבבות), אבריל לאבין (אני איתך או תחזיק מעמד) או פראמור (דה אונלי אקספשן). גם הלוק הדרמטי שלה מזמין את השירים שלהם. ובעברית יתאים לה לשיר את השיר של המכשפות, העונג הבא

לרוז אני קצת יותר מתקשה למצוא, כי יש לה פשוט קול כזה ענק ששירים קטנים לא יכולים לעשות לה טוב. אבל כן הייתי רוצה לשמוע משהו עם קצת יותר "עומק" ופחות חצוצרתיות. למשל פאסט קאר של טרייסי צ'אפמן. אם זו דרישה מוגזמת מדי אז קאן יו פיל דה לאב טונייט של אלטון ג'ון. הגבוהים שלו מתאימים ללוחצות שלה, ואולי יעזרו לה לעדן את הנוהג הזה שלה ללחוץ.

לעדן - אינוסנט אייס של דלתה גודרם. זה השיר הראשון שעלה לי לראש ונשמע מתאים לגוון הקול שלה (גם אם לא במיוחד לסגנון המפציץ שלה). אם היא תצליח לבצע אותו כמו שצריך זה יהיה שיחוק

http://www.youtube.com/watch?v=Bl717PRkigY

Bar Ben David

New member
המלצות שירים

לבוגרת היחידה רוז צריכים לתת שירי דיוות כמו וויטני וסלין דיון

המלצות לבנות
עדן צריכה לשירי שירי פןפ קלילים נגיד לעולם בעקבות השמש ועוד מהלהיטים של המאסטרו
ענבל בהחלט צריכה ללכת לכיוון מוזיקת פופ באנגלית או לרוק בועט בעברית נגיד סוף העולם של אביב גפן או רד מעל מסך הטלווזיה שלי.
תמר צריכה ללכת בכיוון קלאסיקות אריק איינשטיין או שירי אדל

הבן האחרון שנשאר בשביל לשרוד צריך להופיע עם חומר מקורי כי בהופעות אחרות הוא פשוט משעמם להחריד

וההרכבים חייבים לעשות את מה שהם אוהבים!!!!
האחים לא נראים כאלה ששומעים וואן דיירקשן ולתת להם לבצע להיט כמו ליטל פינגס זה ממש להכשיל אותם למרות שהם עשו את זה טוב הם צריכים ללכת ליכוון של ברונו מארס כזה.
להקת פיוז'ן חייבת לשיר שירים באנגלית!!!!!!!!!!!!!!!!! זה המקום בו הם מההמים ולא נראים כמו מסיבת סיום בי"ב הם יכולים לשיר את "The One That Got Away" של קייטי פרי,
"Can't Fight This Feeling",או משהו של ג'סטין ביבר ולא בייבי בייבי

הנה כמה הצעות של השועל

האחים אגמי - The Reason
Somebody Told Me
How You Remind Me
Numb
Wherever You Will Go
Love Me Again
Drops Of Jupiter
Human
The Blower's Daughter

תמר - Because Of You
The Fear
A Thousand Miles
Someone Like You

עדן - Domino
חופשייה
Diamonds
Marry The Night

ענבל ביבי - Complicated
Stronger (What Doesn't Kill You)
Lithium
Bring Me To Life
Heart Attack

אורי שכיב - שיגרה
Grenade

פיוז'ן - אלייך

רוז - Respect
Feeling Good

אורישקי

New member
אנסה לחשוב על משהו

מהבנות:
עדן - "Rocket Man:" של אלטון ג'ון. בכלל מתאים לה לשיר משהו שלו. אולי גם "The Fear" של לילי אלן. או כל קלאסיקת ניינטיז (נגיד "Zombie" או "Linger" של החמוציות, "Don't Speak" של אין ספק ועוד ועוד)
תמר - "סליחות" של יהודית רביץ נקודה.
עדן - "Unfaithful" של ריהאנה אולי.

מהבנים:
אורי שכיב - "אלייך" של עידן עמדי

מהמבוגרים:
רוז - "Almaz" של רנדי קראופר או אם כבר טרייסי צ'פמן כמו שהציעו כאן גם "Talkin About a Revolution"

מהלהקות:
האחים - "Bridge Over Troubled Water" - קלאסיקה שחבל על הזמן. או אם משהו קצת יותר "רוקיסטי" אז "In The End" של לינקין פארק יכול להיות ביצוע מפוצץ כמו שהם צריכים
פיוז'ן - כל דבר שיעיף אותם

danlevin1

New member
חלק מבחירות השירים לרבע הגמר

האחים ישירו או HALL OF FAME או BACKSTREET BOYS INCOMPLETE
ענבל ביבי תשיר או OOPS I DID IT AGAIN או GUNS AND ROSES - DON'T CRY
תמר פרידמן תשיר או צרות טובות או THE KILLERS - HUMAN

למעלה