אחרי 69 שנה ימני, לפעול בשמאל, בעיה

אחרי 69 שנה ימני, לפעול בשמאל, בעיה

בעיקבות השתלת קוצב הלב (אני אחד למליון שמושתל בצד ימין כי יש לי מערכת כפולה של עורקים וורידים המובילים ללב) פתאום יש דברים שצריך לשנות.
אני רגיל לישון על צד ימין וכעת צריך להתרגל לישון על צד שמאל.
בשבועיים הקרובים אסור לי לנהוג.

אני נושא תעודה בינלאומית של נושאי קוצבי לב כי אסור לי לעבור בשערים אלקטרוניים ולא להיבדק במכשירים הידניים.
כנוסע במונית אני לא יכול לחגור חגורה כי בעת בלימה היא עלולה ללחוץ על הקוצב, מה שיחייב אותי לפינוי לבית חולים.

שיחקתי בטבלט שהחזקתי קרוב לגוף והדופק עלה לי ל-105, התקשרתי מיד לטיפול נמרץ לב, הסברתי שאין לי לא כאבים ולא חום ולא שום סימן אחר, אמרו לי להירגע, הקוצב יטפל בכך. ואמנם כעבור שלוש שעות ראיתי שהדופק ירד ל-78.....

הבעיה הקשה ביותר היא ללמוד לשוחח בטלפון ולהחזיקו ביד שמאל. הוא כל הזמן מחליק ונופל לי (בטלפונים יש המון כפתורים בצד ואתה עלול לבצע פעולות שונות בלי להתכוון), והבנתי שאני צריך טלפון גדול יותר.
באורנג שאלו אם אני רוצה "סמרט-פון" אמרתי שאני רוצה טלפון צדפה "כסיל-פון". הציעו לי "טלפון למבוגרים" תוצרת שבדיה "דורו" טלפון מעולה עם אותיות ומספרים גדולים, פשוט להפעלה, צלצול חזק, יש מצלמה. ומעבר לכל יש בו כפתור שלחיצה עליו 2 שניות מקשרת אותך מיד למוקד סיוע. כמובן שכדי לקבל שירות אתה צריך להיות רשום באותה חברה.
כעת הטלפון גדול, אני מחזיק אותו בקלות ולא נופל לי.

יוליקה

Member
מנהל
וואו!! לשנות אורח חיים קיצוני כל כך

ממש מסובך... וקשה מאד להתרגל...

מקווה ישיהיה לך את הסבלנות להתרגל להכל..

והעיקר הבריאות!!

למעלה