אחרי

rose_k_

New member
אחרי

זהו אני כבר אחרי, אתמול הגעתי הביתה אחרי אשפוז של 24 שעות. כל כך פחדתי מהכאבים שעליהם דיברתם שהופתעתי לחלוטין לטובה. אלו הם כאבים נסבלים לגמרי. הדבר היחיד שמעצבן הוא שקיבלתי דלקת גרון מההרדמה, אבל היום אחרי שנתנו לי אנטיביוטיקה זה כבר פחות מציק. אני שמחה שזה מאחורי מעודדת מההפתעה לטובה ועומדת לרשותו של כל מי שצריך את תמיכתי. שבת שלום. ורד.

שירז29

New member
ורד ../images/Emo49.gif שאת כבר אחרי הניתוח...

מאחלת לך החלמה מהירה וקלה.... עלי והצליחי בדרך החדשה...... ובעיקר שמרי על עצמך..... המון אהבה
שירז

RomiVais

New member
../images/Emo49.gif ובשעה טובה ורד!!! ../images/Emo13.gif

איזה יופי שאת כבר אחרי ושאת מרגישה טוב. מאחלת לך החלמה מהירה, וירידה מוצלחת במשקל!!! תשמרי על עצמך ותשתי הרבה מים ונוזלים בכלל. אם תצטרכי משהו - אנחנו פה!!
שתהיה לך שבת נפלאה, רומי

lia*

New member
בהצלחה לך ! החלמה מהירה

...תרגישי טוב ותעדכני אותנו מה מה שקורה איתך... התחלת חיים חדשים.... מחזיקה אצבעות חזק חזק, ליה

היי ורד והמון הצלחה

את כותבת על דלקת בגרון מההרדמה ומעניין אני סובלת מאותה תופעה , זה כנראה פגיעה של הטובוס שמוחדר לגרון בזמן הניתוח. לי לא נתנו אנטיביוטיקה ואני נאבקת בכאב כבר כמה ימים ,אמרו שאדום אבל לא נראה דלקתי , מקוה שבאמת יעבור כבר. ישר בבית החולים נתנו לך את האנטיביוטיקה? ואת בהחלט צודקת הכאבים די נסבלים וגם הליכת ה"ברווז" נעלמת כעבור יומיים טוב שתינו בערך באותה סירה , אני נותחתי ביום שני ואני משערת שאת ביום רביעי ( אחיות לצרה
) אגב איפה נותחת וע"י מי? אז חזק ואמץ והחלמה מהירה חושבת ותוהה

רוייקו

New member
פציעת הגרון בזמן הניתוח

שכיח מאוד, בגלל החדרת מכשירים דרך הלוע לושט ולקיבה. העסק מבריא בד"כ תוך יומיים שלושה. בברכת הצלחה והחלמה מהירה, רוייקו

lia*

New member
איזה מכשירים??? ../images/Emo35.gif

איזה מכשירים מחדירים? בחיי,כל יום מחדש לי כאן משהו.. עברתי בזמנו גסטרוסקופיה זה היה ממש סיוט בישבילי(אולי בגלל שעברתי את זה בחר"פ )... אולי למישהו כאן יש מידע על מהלך הניתוח?

למעלה