אחרת אחרת
H hodayoyo New member 21/6/06 #2 וואו../images/Emo2.gif../images/Emo60.gif תודה! לא סתם אחרת הוא אחד השירים האהובים עלי.
ק קורא לה אלה 1 New member 21/6/06 #3 דניאל מארח את עברי לידר בקמלוט בשבת yyyyyyy... הופעה אקוסטית מיוחדת אלוהים, זה סוג של פנטזיה שניהם מופיעים ביחד... אלוהים, מי לקוח אותי להרצליה במוצ"ש???
דניאל מארח את עברי לידר בקמלוט בשבת yyyyyyy... הופעה אקוסטית מיוחדת אלוהים, זה סוג של פנטזיה שניהם מופיעים ביחד... אלוהים, מי לקוח אותי להרצליה במוצ"ש???
ד דהאמא New member 25/6/06 #14 את אוהבת את עברי לידר? יש לו סינגל חדש - שיר הנושא מהסרט החדש "הבועה". קישור לשיר
B BaRbiK New member 21/6/06 #7 ואוו תודה ../images/Emo23.gif ביצוע יפה ../images/Emo13.gif הופעה עם עברי..אלוהים למה אני יוצאת למחרת לקורס?!!?!?!?!
ואוו תודה ../images/Emo23.gif ביצוע יפה ../images/Emo13.gif הופעה עם עברי..אלוהים למה אני יוצאת למחרת לקורס?!!?!?!?!
H hodayoyo New member 21/6/06 #8 אל תאשימי את הקורס../images/Emo60.gif גם אם לא היה לך אותו לא יכולה להגיע להרצליה, נכון? אז זהו. תעזבי את הקורס בשקט
אל תאשימי את הקורס../images/Emo60.gif גם אם לא היה לך אותו לא יכולה להגיע להרצליה, נכון? אז זהו. תעזבי את הקורס בשקט
H hilape New member 23/6/06 #12 ואוו תודה רבה מאוד שיר מרגש אך גם עצוב על אותה אישה אחרת שחמקה באיזו שהיא צורה מזרועותיה החמות המלטפות של האהבה איך אפשר ?? כך גם ניתן לראות זאת אחרת היתה נשארת כאן הכוונה לשיר שבישר על סופה האישה הזאת לא הכירה בערכו המיוחד של הרגש היא פראיירית אמיתית
ואוו תודה רבה מאוד שיר מרגש אך גם עצוב על אותה אישה אחרת שחמקה באיזו שהיא צורה מזרועותיה החמות המלטפות של האהבה איך אפשר ?? כך גם ניתן לראות זאת אחרת היתה נשארת כאן הכוונה לשיר שבישר על סופה האישה הזאת לא הכירה בערכו המיוחד של הרגש היא פראיירית אמיתית