אחר צהריים טובים אנשים יקרים!

אחר צהריים טובים אנשים יקרים!

אודה אם תקדישו כמה דקות מזמנכם כדי לקרוא את ההודעה. שמי שרית ואני צריכה עזרה בשביל חברה טובה שלי ושכנה שלי. היא נמצאת במצוקה איומה ואין לי כל דרך לעזור לה פרט לאוזן קשבת וכתף לבכות עליה. מדובר על בחורה צעירה, חכמה ומקסימה שהחיים לא הקלו עליה בכלל... היא בת 21, ילדה להורים גרושים, לא בקשר עם אף אחד מההורים וכבר מכיתה י"א היא גרה לבד בגלל סיפור על אלימות במשפחה שהתפוצץ. כרגע היא שוכרת דירה ברחוב שבו אני גרה וככה הכרנו ונהיינו חברות, חוץ ממני אין לה אף אחד בעולם שיכול לעזור לה או בכלל אכפת לו ממנה. היא בחורה מאד חכמה, יש לה תעודת בגרות שהיא הצליחה להשיג בקושי רב במקביל לכל הצרות שהיו לה בבית בתיכון... הייתה לה גם עבודה טובה בבנק ופיטרו אותה לפני כמה חודשים ומאז היא כל הזמן בדיכאון, לא מצליחה למצוא שום עבודה והיא בחובות עצומים כי אף אחד לא עוזר לה וקשה לה להסתדר לבד. היא הצליחה למצוא אפילו עבודה זמנית באיזו חנות אבל היא עבדה שם חודש בקושי ופיטרו אותה גם משם. אני רואה אותה כל יום ושומעת מה עובר עליה והלב שלי נקרע. אם היה לי כסף בעצמי הייתי נותנת לה את כולו. אני כל כך אוהבת אותה ואני פשוט סובלת יחד איתה בגלל שאני לא יכולה להקל על מצוקתה. היא עצובה כל היום ומתוסכלת כי הדבר היחיד שהיא רוצה למרות כל הצרות שיש לה זה להתחיל ללמוד לתואר ולנסות ולהתקדם בחיים אבל אין לה כסף בכלל ויש ימים שאין לה בכלל אוכל בבית. יש לה חובות וחשבונות וקשה לה אפילו לשלם שכר דירה, אני מנסה לעזור לה במה שאני יכולה אבל זה ממש לא הרבה. ההורים לא מוכנים/יכולים לעזור. אבא שלה בכלל לא בקשר איתה כבר כמעט 10 שנים ואמא שלה היא חסרת כל וגם איתה הקשר נותק. אני כל כך דואגת לה ואני מנסה לעשות בשבילה מגבית של צדקה. עברתי בין כל המשפחה והחברים שלי אבל זה לא מספיק מה שהצלחתי לאסוף ואני מבקשת מכם אנשים יקרים, אני בטוחה שיש כמה מכם שאכפת להם ויכולים אולי אפילו להזדהות עם הסיפור, כל עזרה של אפילו כמה שקלים תעזור המון (אני מדברת על בחורה שיכולה לחיות שבועיים מ-100 ש"ח). אם מישהו מרגיש שהוא יכול לעזור או מכיר מישהו שיכול לעזור איכשהו יכול לשלוח לי מסר. אני מודה לכולכם מאד ושיהיה לכם סוף שבוע מקסים! שרית

למעלה