אחר צהריים טובים, האם כולם ישנים?

yaeli4

New member
אחר צהריים טובים, האם כולם ישנים?

קצת מיובש פה, הייתי אומרת. האם אתם מטיילים ברחבי ישראל? ישנים וחורפים מעמל השבוע? אוכלים בלי סוף? רואים את המשפוחה מכל עבר? היום היה יום שקט ורגוע. אור חזרה ממסיבת פיג'מות שבה לא ישנה כל הלילה, אז היא נרדמה בעשר בבוקר, כשחזרה והתעוררה לפני חצי שעה. כל היום הלכנו כאן על בהונות... קטנצ'יק בבוקר היה אצל חבר ועכשיו הלך למסיבת יומולדת של אהובתו מהגן, הילדה הכי יפה, שקוראים לה אלה, והוא מת עליה. סידורי בית, כביסות, עיתונים וקצת כתיבה וזהו, היום עובר לו. הערב שלי יהיה קצת קשה. בן דודי נפל לפני עשרים שנה, כששנינו היינו בני עשרים בדיוק. היינו חברים הכי טובים שבעולם והוא היה מקסים וחתיך הורס מאין כמוהו. מחר, האזכרה בקריית שאול, אחרי הצהריים, 20 שנה לנפילתו. הערב, יש ערב לזכרו אצל הוריו, הדודים שלי, ונלך לשם. זה בטח יהיה ערב לא קל. בינתיים שלום לכולכם, באשר אתם,

rolan

New member
אנחנו כאן

היה לנו יום מעניין מאוד... נסענו לבקר את היונה בשובך החדש תשמעו... היא בנתה לה קן לתפארת יחד איתה מאושרת ומחייכת - פיצי החמודה בילינו איתן כמה שעות נהדרות ואחרי טיול קצרצר בסביבה אנחנו כאן בבית שבלולה אורזת כמדי מוצ"ש את מדיה ומטלטליה חוזרת מחר לבסיס סייחה שבילתה עם חברות את ליל שבת שבה הביתה ותגיע עוד מעט מבית אביה גם טליה תשוב לבקרנו למספר דקות חטופות ותברח לה למחוז מגוריה וזהו... נגמרה השבת מחר מתחיל שבוע חדש אני מאחלת לכולנו שבוע טוב ומוצלח ולך יעלי - שיעבור לך בשלווה הערב והיום הקשים
לחיזוק

הינה חלף לו הסופ"ש

בו נפגשתי פעמיים עם בן זוגי פעמיים לזמן מועט. מחר יש לאמי יום הולדת אני מקווה שהכול ילך חלק ונצא לאכול היא, בן זוגי, אני ואולי גם אחי אם יצטרף. אני מקווה שיהיה לך כמה שיותר קל מחר יעלי

גם אני כאן../images/Emo24.gif

יום בהחלט נפלא רולן ואוהי המקסימים הגיעו ומיד מצאתי עבודה לאוהי..... בפעם הבאה אוהי אבקש שתגיע עם כל ארגז הכלים כי העבודה הקשה ממתינה לך... היה נפלא אך קצר לטעמי (כבר מתגעגעת) הם יצאו והמלאך שלי נכנס,רק שם ידו על המחשב והופס תקלה,אחרי מאמצים רבים הצליח המלאך להתגבר וחגג עם הקאזה.כמובן שבדרך קצת חינך אותי והסביר לי שאני אמא חונקת מידי....ועוד כמה דברי תורה
לקח את בר אספו את התור בדרך ונסעו לטבעון,שם המלאך יקבל עזרה מהתור בכל הקשור לידיעת הארץ,התרגשתי עד דמעות שהמלאך ביוזמתו פנה לתור וביקש עזרה...כמה חשוב לשמור על יחסים טובים..... ואני,הולכת לנוח שבוע טוב לכולם,יעלי קבלי חיבוק מחזק

עלמה 3

New member
אהלן, היום היה יום ים ו- ../images/Emo42.gif יוקד

היה נפלא, משפחתי נטו, ארמונות בחול, כייף ושעשוע... ולמרות התמרחות קרם ההגנה בדרגה 100 , חזרנו שזופים ועייפים... אך מרוצים מהכייף בים. ועכשיו בדרך לאירוע, בת מיצווה של בת חברים.. ושוב בברכה
ומנוחה טובה לך יונתי... ויעלי , חיבוק חזק חזק ונשימות ארוכות... ולכולם שבוע נפלא ומענג

blonda3

New member
עלמה'לה-הייתם בים?../images/Emo10.gif

ולא קראתם לנו? למה? באיזה חוף?
אני מאז שהתחלתי ללכת לים נעשיתי שזופה ויפה... איזה כייף....

rolan

New member
../images/Emo49.gif לאמא של פרי

שיהיה לכם בילוי מוצלח ונעים.

*יערית

New member
שבת....מוצאי שבת....../images/Emo24.gif

להגיד שהיתה לי שבת ניפלאה אומרת ..לא מתביישת היתה לי אחלה של שבת, להגיד שלא מצאתי את עצמי מתווכחת כל הזמן... מצאתי
נו איך אפשר לחיות עם מתווכחת שכמותי, אעלק עקרונות עקרונות..חארטה...לנשום אויר, ולהבין שמזה לא ייצא דבר
זהו היה לנו אחלה שבת...ויותר מזה השבוע החדש בפתח ואני במתח{סתם שטוז}
יעלי
לנו מותר לשלוח לך מכאן

למעלה