אחר צהריים עם הילדים

רותי&ע

New member
אחר צהריים עם הילדים

מה אתם עושים איתם? איך מעבירים את הזמן ביום יפה ואיך כשגשום? סתם מעניין אותי איך זה אצל אחרים

שאלה קשה , קשה מאוד...

במיוחד כשגרים באילת ואין כאן מה לעשות בכלל. כמה אפשר ללכת למצפה? כמה אפשר ללכת לריף הדולפינים? כמה אפשר ללכת לחוות הגמלים? כמה אפשר ללכת לטיילת? כמה לקניון? כמה כמה כמה? כל יום מחפשת מחדש מה לעשות. אנחנו משתדלים מיד אחרי הגן ללכת לטייל ואז בשש הוא ממש נופל וישן עד 20:00-21:00 !!! טל

עכשיו פז התחילה עם חוגים,כך ש-3

פעמים בשבוע אני בהסעות ופעמים נותרות פז מוזמנת או מזמינה חבר/ה ונותרת לי רק שי לבדר אותה. ומהכנת קפה,בכאילו,ביום גשום,פיקניק ואוהל בבית בצק,יצירה ואם מזג האויר טוב ושמשי אז טוב שיש גן שעשועים ללכת אליו משחקיה שנמצאת בספריה העירונית או ג´ימבורי נחמד

לאה_מ

New member
אנחנו בד"כ מארחים או מתארחים

לאו דוקא בבית, אני מתכוונת לפגישות עם חברים בבית (שלנו או שלהם) או בחוץ (בגינה הציבורית, באיזה פארק, בבריכה, על חוף הים - תלוי במזג האוויר, וביתר התכניות לאותו יום). אני עצמי לא אוהבת להיות כל הזמן בבית, כך שזה מקרין גם על הילדים, וחלק גדול מהשבוע אנחנו לא בבית אחר הצהריים. אני משתדלת לא לעשות פעילויות שעולות הרבה כסף מדי יום (כי בכל זאת, יש גבול...), וגם הצגות ילדים במתנ"ס לא מדברות אלי (אלא אם כן זה משהו מיוחד). אז בד"כ פגישות עם חברים, אם אפשר במקום ציבורי בחוץ, לפעמים סרט או הצגה או קונצרט, לפעמים מוזיאון, לפעמים חוגים, ומדי פעם בכל זאת יוצא להשאר בבית ולעשות כלום ביחד.

רותי&ע

New member
מאיזה כיל הם מתחילים להיות מארחים?

הכוונה שלי שעכשיו אם אני רוצה חברה לעידן אח"צ אני צריכה להזמין. מתי מתחיל הקטע שהילדים מזמינים אחרים?

לאה_מ

New member
זה תלוי בילד.

הילדים שלי בסביבות גיל 3 התחילו לבקש שאני אתקשר להזמין להם חבר מסויים, בסביבות גיל 4 הם ביקשו רשות להתקשר בעצמם לחבר, ובערך בגיל 5-6 הם כבר מתקשרים לבד ועושים לעצמם תכניות בלעדי...

anat30g

New member
גן שעשועים

בגלל שיש לי תאומים חבלנים - אני לא יכולה ללכת לאף אחד בלי לשלם אחר כך פיצויים
אני גם לא יכולה ללכת איתם לבד לקניות או לקניון למשל - רק למקומות שהם יכולים להסתובב בהם חופשי ושאפשר להתפרע ולהתפרק בהם בלי להיפגע - לכן גן שעשועים מהווה פיתרון טוב ובחינם. לא פעם אנחנו נוסעים במכונית לגני שעשועים אחרים שנמצאים רחוק מהבית כדי לגוון את החוויה. גם משחקיות יכולות להיות בילוי נחמד לאחר צהרים - הבעיה שהן נורא יקרות ואי אפשר לעשות את זה על בסיס קבוע (אפילו עם מנוי זה יוצא יקר) - ככה שמשחקיות הופכות להיות בילוי של חופשות - כי כשכבר משלמים כל כך הרבה רוצים לנצל את מירב היום באותו כרטיס. ענת

למעלה