אחר.

Spiritfall

New member
אחר.

מה עוד אתם אוהבים לשמוע חוץ מדרים? [שוב ניסיון נואש להחיות את הפורום]

Just Ayelet

New member
הרבה...

Symphony X, LTE, Angra, Sonata Arctica, Radiohead, Pink Floyd, King Crimson, Kansas, Kamelot, Metallica, Queen... (מנסה לעזור להחיות את הפורום) :) הכל פחות או יותר או הסגנון... פרוג רוק, פרוג מטאל, הכל נע סביב אותו איזור... :)

NiKi†a

New member
אממ..הרבה

אני לא אכתוב את כולם, אני אכתוב את הלהקות העיקריות- Muse Placebo Three Doors Down Hoobastank Sonata Arctica Beautiful Creatures Finch Incubus Led Zepplin Lifehouse Twelve Stones The Verve Papa Roach Daft Punk...התמכרתי P:. Pearl Jam Nightwish Green Day Foo Fighters Simple Plan Fiona Apple Coldplay Good Charlotte Guns N' Roses ובעברית זה בעיקר- היהודים בוטן מתוק בקרקס אלג'יר מוניקה סקס הדג נחש אביב גפן. טוב מיציתי את עצמי, נמאס לי.

slallum

New member
כל מיני../images/Emo13.gif

הרבה Dio, קצת פחות Led Zeppelin.. Black Sabbath Rage Against the Machine Guns N' Rozes Savatage Rainbow Symphony X Metallica Deep Purple קצת Orphaned Land Children of Bodom Muse Inflames Sonata Arctica קצת ועוד כל מיני שטויות, אפילו קצת ניו מטאל

אחחחח... מצומצמים

תשמעו blue fringe, ולא בגלל שזה טוב (זה לא משהו... די נמאס לי מהם אבל זו אני lol) , אלא כי אני יודעת שאין צ'אנס שמישהו ממכם שמע אותם או עליהם

slallum

New member
אפשר לראות..

תגידי, ציטוטי השבוע האלה שלך.. כל כמה זמן הם מתחלפים?

לפי קריזה ../images/Emo8.gif ממש לא קבוע

תגיד רגע, איפה אתה
לא רואים, לא שומעים, מה יהיה
ולמה הלשון בחוץ למה

z a z e e

New member
אני שומע גם פווול...

אבל אני יכתוב את מה שאני שומע הרבה עכשיו... היהודים בוטן מתוק בקרקס שייגעץ pink floyd metallica blackfield nightwish orphaned land

Fatach

New member
אז הנה שלי

Ayreon Pain Of Salvation Evergrey Jethro Tull Marillion Dire Straits King Crimson Pink Floyd Nightwish Led Zeppelin Rush Yes גם שומע ג'אז כשאני במצב רוח מתאים...

למעלה