אחתי מחרפנת אותי!!! הצילו..

סיון200

New member
אחתי מחרפנת אותי!!! הצילו..

הי לכולם אני בת עשרים ויש לי אחות בת 15 שיא גיל ההתבגרות ואני משתגעת מזה אני מוצאת את עצמי בריבים למה לקחת לי ..בגדים ,איפור ודברים כבר הגעתי למצב שהתקנתי לארון הבגדים שלי מנעול.. אבל אין מה לעשות ואני לא יכולה להכניס בו את כול הדברים שלי.. וזה גם לא נוח.. ולה פשוט לא אכפת משתמשת , לובשת, נועלת וזורקת. ניסיתי לדבר איתה אבל היא בשלה לא אכפת לה מכלום פשוט היצור הכי מפונק שאני מכירה שחושב שמגיע לו הכול.. איך אתם מתמודדים עם האחים שלכם...???

ככה זה בגילה

היא מנסה לחקות את אחותה הגדולה, תוחמאי מזה במקום לכעוס עליה. למה לא להשתתף יחד בבגדים ובאיפור? אם זה נעשה בהדדיות זה אפילו מעולה כי את מרוויחה במקום לקנות שתי חולצות תקני אחת והיא את השניה ויהיה לכן כפליים בגדים.

sk8er grrl

New member
אצלי זה ההפך =\

אני בת 18 ואחותי בת 21 והיא כל הזמן לוקחת לי דברים מהחדר ועושה לי בלאגן.. יש לציין שאני הבוגרת והמסודרת משתינו ואני סובלת מזה כל החיים =\ לפני 8 חודשים עברנו דירה ולפני זה לחיות איתה בחדר היה סיוט.. היא מבולגנת ומלוכלכת, לא נותנת ללמוד ומתעצבנת וצועקת על הדברים הכי קטנים (כמו אוכל).. עכשיו המצב נרגע אבל היא עדיין נוגעת לי בדברים ועושה לי בלאגן.. האמת זה גם נראה לי לא הגיוני שהיא רוצה לחקות אותי.. לא יודעת למה היא ככה.. מצב מתיש..

גודריק

New member
אותו דבר

תקחי לה גם דברים , ואם זה לא עוזר אני הייתי משתמש בכח הזרוע , ואם היא קורעת אותך אז את צריכה להתפלל , מקווה שתצליחי ,כל טוב

misssi

New member
...

היא שומרת עליהם? היא מחזירה אותם? אם כן לדעתי כדאי שתתני לה אני בת 14 ויש לי אחות בת 27 והייתי לוקחת לה דברים מדי פעם ואני עד עכשיו לא מבינה מה הבעיה שלה. הרי אני תמיד מחזירה לה אותם ושומרת עליהם. אני אפילו חושבת שאמא שלך תעדיף שתשאילי לה מאשר שהיא תצטרך לקנות לה כל שבוע בגד חדש

h e n y

New member
תראי..

גם אני הייתי ככה עם אחותי הגדולה.. הייתי לוקחת דברים לאחותי בלי רשות והיא כמובן הייתה מתעצבנת מימני...אני יכולה להבטיח לך שזה עניין של תקופה ושל גיל..תנסי להבליג לה על זה או שפשוט תדברי איתה שוב אבל הפעם שיחה רגועה יותר ורצינית שבה תסבירי לה כמה זה לא נוח לך שהיא לוקחת לך בגדים..אני מבטיחה לך שמתישהו היא תפסיק לקחת דברים.. בהצלחה!:)

למעלה