אחת ההופעות הגדולות !!!

אחת ההופעות הגדולות !!!

ההופעה בצוללת היתה אחת המדהימות היום או אתמול ... איזה תקשורת מצויינת הייתה בין דיויד לקהל פשוט תענוג . אחרי ההופעה הלכתי לראות אם באמת קיים כזה דבר שדיויד נפגש עם מעריציו ואכן הוא קיבל את פני ואת פני חבריי בחום כזה גדול הוא ממש בנאדם גדול דיברנו על מנזניטה ז"ל ועל דניאלה המסתורית שעליה הוא שר ועל זה שהוא צריך להביא שוב את חבריו מספרד לסיבוב הופעות בארץ ואפילו מעריץ אחר ביקש ממנו אקורדים אז הוא פשוט הוציא את הגיטרה והראה לו איך מנגנים אחת ההופעות הגדולות שהיו בירושלים אי פעם ... מצפה להזהות עם דבריי יואב

la orejita

New member
שמחה שנהנת..!

נשמע באמת טוב. אני בידיוק שומעת את מנסניטה עכשיו, הוא מעלה בי זכרונות. ועכשיו שאלה לניר . ידוע לך אם יש תיכנונים להופעה בספרד בקיץ? תודה.

לה אורחיטה האם את גרה בספרד?

וסלחי לי על הסניליות אם כבר אמרת לי בעבר. הזיכרון שלי לא מה שהיה פעם |זקנה|

la orejita

New member
אור..

אני רואה שעשית קאמבק! לא, אני לא גרה בספרד (נכון לעכשיו)

חחח כן סוף סוף נאותו לטפל לי במחשב

אני מקווה שהוא ישאר כך עוד הרבה זמן. בנתיים אני פה ומקווה להשאר. חחחח טוב אז שתעברי לספרד שמרי לי מקום במזוודה.

קסיופה נשמע פשוט נפלא. ממש מרגש

גם הןפעה מחשמלת וגם מפגש עם דיויד בעצמו... ממש מסעיר. איזה כיף שהוא נחמד ככה אל אנשים שנגשים אליו . ריגש אותי במיוחד שהוא לא מתנשא ולא רק שהוא הביא למעריץ את האקורדים , הוא גם הראה לו איך מנגנים, מ ד ה י ם!

חבריי הפורום זקוק לעזרתכם ...

מכיוון שאני הפעור היחיד בפורום הזה אני חייב לשאול אתכם כמה שאלות מכיוון שאני מבין שרבים ממכם היו וגרו בספרד . בתום לימודיי אני נוסע לכמה חודשים לספרד לחוש את התרבות ולהרגיש בעיקר את המוזיקה .. נאמר לי שסביליה היא המקום המושלם בשביל חובבי מוזיקה ונגינה ספרדית , האם זה נכון ? אני אשמח אם מישהו ישתף אותי במקומות שהוא מכיר או באירועים חגיגות מקומות שאפשר לחוש את ספרד האמיתית ולא סתם מקום לתיירים משועממים .. יואב

Anky

New member
היי יואב

אני הייתי בספרד, במדריד. יש לי שם משפחה. אני לא מכירה היטב את שאר ספרד אבל אני יכולה להעיד שמדריד הינה עיר מדהימה והרבה פחות תיירותית מברצלונה למשל. עוד נשאר בה מעט אותנטיות, בארים עם טאפאס אמיתיים ושאר דברים טובים. כמו כן אם אתה אוהב את דויד ברוזה ישנו הכפר LAS BROZAS שבו אוליי יהיה לך נחמד לבקר.

שמעתי ..

את סיפורו הממש לא מובן של דיויד על הכפר הזה שמעתי באחת ההופעות, אבל לא הבנתי באמת איפה הוא נמצא ואם זה באמת כפר עתיק כזה .. אם לא יהיו בעיות כלשהן אני יוצא ב 4 ליולי ( שזה יומהולדתי במקרה...) עד היום האחרון של הויזה ואני מקווה לנדוד לאורך כל ספרד, לכן צריך לבחור מקומות מיוחדים מאוד ששוים ביקור .. תודה על הפרטים בכל מקרה .. ואגב שי .. את חדשה בפורום ?

Anky

New member
לא.

מזלטוב אני מכירה עוד איזה 3 אנשים בתאריך שלך.

תודה רבה לכולכם ..

אני ממש מודה לכם על המידע ועל כל האירועים והדברים המעניינים שמתרחשים בספרד אני בהחלט אקח לתשומת ליבי את כל הניסיון שלכן.. תודה רבה .. מבטיח לספר חוויות יואב

למעלה