אחת המסיבות הטובות ביותר שתראו בארץ!!!!1

DJ$upreme

New member
אחת המסיבות הטובות ביותר שתראו בארץ!!!!1

אמרנו כבר שיש ב-G מסיבת סיום הקיץ? אמרנו כבר שבאטליסטים יעלו, יצולמו לתוכנית החדשה של גורי אלפי, ויתמודדו מולו? ושלירון תאני ינחה? ושזה רק 50 שח לנרשמים, ו- 40 לחוגרים? ושזוהי למעשה האלטנרטיבה האמיתית לכוכב נולד? ראפרים שלחו לי מסר. יו יו יו.

New member
יאללה בואו בואו, אל תצאו פארשים

קרנבל

Sorry420

New member
מה זה החרא הזה?

גורי אלפי לא קשור בשיט..... עדיף שלא יבוא, אפילו שאתם רוצים לעשות כסף.... למה על חשבון מי שמופיע? SELLOUT, ומי הולך לג'י ספוט? - המקום לא נסגר או משהו...?

tomoshe

New member
אה! נזכרתי! הספיישל הגדול של כלבוטק!

איך קוואמי היה משכנע את לירון להשתמש בג'ל לשיער שפג תוקף ואז הסתבר שזה השיער של לירון שפג תוקף ולא הג'ל. ממש מעלה קרחות נהייה שם.

DJ$upreme

New member
גורי אלפי קשור בכמה מובנים:

א) הוא שמע היפהופ בפרט ומוזיקה שחורה בכלל הרבה לפני רוב הפורום כאן ב) הוא עושה סידרה על הומור וחוקר תופעות שונות שקשורות להומור, לרבות הומור דרך עלבונות. לכן הבאטל הוא מקום נכון לבדוק את העניין. ג) הוא בעניין של לפרגן לסצינה השחורה בארץ. אולי בגלל גם אנחנו מדברים עם להקה שדי אהובה על הפורום הזה בכל הנוגע לשיר פתיחה לסדרה. ואם כבר מפרגנים להיפהופ ומראים אותו לא כקוריוז אלא כמשהו אמיתי שקורה, על דרך הסתכלות הומוריסטית, אני חושב שכולנו צריכים לשמוח, או לפחות במקרה של Sorryass420, לשתוק.

Sorry420

New member
תראה D GAY SUPREME

אני עושה קייטנת היפהופ כל יום שלישי במתנ"ס ליד הבית אל תשכח להביא אישור הורים וצ'ק על 420 דולר יום טוב

למעלה