אחת הקלישאות הכי נכונות על

shelycat

New member
אחת הקלישאות הכי נכונות על

נשים וגברים הוא שברגע שאנחנו מוצאות אחד מושלם אנחנו ישר מתחילות לנסות לשנות ולעצב אותו לפי רצוננו ולהשאיר עליו את החותם שלנו. אז השאלה היא מה היו הדברים שאתן שיניתן/סימנתן? במקרה שלי פגשתי אותו שבוע וקצת לפני יום ההולדת שלו ובין יתר הדברים הוא קיבל ממני אפטר שייב חדש (מן סימון טריטוריאלי ע"י ריח) וכמובן שברגע שהתחלתי לנהוג ברכב שלו (הוא נסע לטיול בארה"ב והשאיר לי אותו) החלפתי לו את המראות למראות נוחות וגדולות יותר בלי לשאול ממש, וכמובן יום לפני שהוא חזר לארץ "סימנתי" את האוטו ע"י דפיקה קטנה עם מכונית אחרת במגרש חנייה.

uti

New member
התנהגות של חתול ../images/Emo108.gif../images/Emo108.gif../images/Emo108.gif

אני כמוך!!! רק הדפיקה של האוטו היתה קצת יותר מקטנה.....וזה היה שהוא נסע למילואים...וההתחלה היא כמובן בריח...

limor 2

New member
עדיין לא הצלחתי לשנות לו את העצבים

על כל הנהגים בזמן נהיגה - אני משתגעת מזה !

שמופית

New member
אני משתדלת לא לשנות,

כי אני ממש ממש אוהבת את הקיים
הדבר היחיד שאולי נחשב לשינוי הוא שאני "משגיחה" על הבגדים שנכנסים לו לארון, כי הוא מצידו מסוגל ללבוש כל מה שמונח שם... כך שעכשיו הוא מתלבש הרבה יותר שווה מפעם

POOH*

New member
האביר שלי הפסיק לעשן!!

לכבוד היומולדת שלי שהיה בערך חצי שנה אחרי שהתחלנו לצאת הוא הפסיק לעשן!!! אני חושבתש זה השינוי הכי גדול ומשמעותי שהוא עשה בשבילי... חוץ כמובן מהעובדה שהוא יושב פחות שעות ליד המחשב כי אני משתלטת...
POOH

fila

New member
.....

שיניתי כמה דברים, מבחינת חיצוניות אז תספורת, בגדים ונעליים!!! (בן אדם היה רזה לחלוטין ולבש בגדים ממש רחבים! לא הסכים ללבוש כלום שלא נראה כמו ג´ינס היום הוא מתלבש מליון דולר! מבחינת אופי זה היה יותר מורכב,אני מזכירה שהיו לו נישואים כושלים לפניי וגולת הכותרת שם היתה אישה לא ממש מפרגנת,אז מאז שהוא איתי הוא נפתח יותר לסביבה , בטוח יותר בעצמו וביכולות שלו, מעריך את עצמו יותר ום אני מודה שהכנסתי לו לראש שלא צרך לעבוד כמו חמור כל החיים וזה לגיטימי ביותר גם לצאת לחופש ולראות את העולם, ובכלל הוא עבר לפאזה אחרת בצורת החיים ...
הוא מרוצה ואני מרוצה. מה שכן יש דברים שהייתי מתה לשנות באופי שלו אבל נראה לי שזה כבר אבוד

מאי26

New member
אצלי מדובר באגוז קשה... ../images/Emo6.gif

אלוהים עדי שניסיתי מאוד לשנות לו את הלבוש, כי הוא חובב של מראה הקיבוצניק - מתנחל, כולל חולצות משובצות, שרוואלים שעבר זמנם וסנדלים תנ"כיות... בפועל נרשמה הצלחה חלקית בלבד, המלתחה עברה אמנם שיפור רציני, אבל מעט מאוד בגדים נזרקו, וכשנושא הלבוש מופקד בידיו התוצאה לא משביעת רצון, מה גם שכנראה שזה אבוד לשכנע אותו עד כמה זה לא משהו לגבר ללכת עם סנדלים ומכנסיים ארוכים...
בתחום התזונה נרשמה גם הצלחה חלקית - נזרקו גבינות השמנת עתירות השומן ובורקסים כל יום, אם כי עדיין שגעון הבורקס קיים, רק במנות קטנות יותר... ומעבר לזה נראה לי ששנינו כל הזמן משנים ומשתנים ביחד תוך כדי מערכת היחסים שלנו כשאנחנו לומדים כל הזמן את הגבולות אחד של השני.

Ronnie*

New member
אני כבר בקושי זוכרת...

אבל הבחור טוען ש"עידנתי אותו" והפכתי אותו לרגוע יותר. אם זה נכון, אני לא יודעת... אני לא מתעסקת עם עניינים שקשורים ללבוש שלו - זה מספיק מעייף להלביש את עצמי... בכל מקרה, את השקפותיו הפוליטיות לא שיניתי גם אחרי שמונה וחצי שנים של ויכוחים - אבל אני חושבת שכן הצלחתי לשכנע אותו בתחומים חברתיים יותר. וגם לימדתי אותו לאכול סלט יווני

danonit

New member
../images/Emo13.gif אהבתי את ה"סימון"...

איפה אני רואה את ההשפעה שלי? בעיקר במה שהוא אוכל - הבחור הגיע אלי די מאותגר גסטרונומית - וגם אוכל כמו בן - הרבה והכל. אני, מה לעשות, די מנסה לשמור על דיאטה (שלי ושלו, בהצלחה מעורבת) אז אני מקפידה שבבית לא יהיו מתוקים (הוא מסוגל לרדת על חפיסת שוקולד ולהעלים אותה בשניה) ושהדברים שאנחנו קונים והארוחות שאנחנו מבשלים יהיו יחסית בריאים... גם ברמה של האוכלים הצבתי סטנדרטים והוא למד לאהוב אותם - כל התבלינים טריים במקום מיובשים ומוקפאים, רטבים שעושים לבד, רק דברים ספציפיים נכנסים לסלט. אני מקבלת ממנו המון מחמאות ונראה לי שהוא מאוד התרגל לסגנון החדש...

נעלי אצבע!!!!!!!!!!!!!!!!!

בדיוק הבוקר חשבתי לשאול אתכן בעניין ההתערבות בלבוש הבעלים. יש לבעלי הרגל מגונה לצאת מהבית (להורים,לבית קפה ...)עם נעלי אצבע. אני חושבת שזה מכוער ולא תרבותי ואני לא מפסיקה להעיר לו על זה כל פעם לפני היציאה מהבית .זה מאד מעצבן אותו ומפריע לו שאני מתערבת,בייחוד בגלל שהוא אף פעם לא מעיר או מתערב לי .מה אני אעשה ?אני לא יכולה לסבול את זה.הסברתי לו שאמנם הוא לא מעיר לי (וכנראה שאין לו ממש על מה),אבל אם משהו שאני אלבש או אנעל או כל דבר שקשור בחיצוניות יפריע לו כל כך אני כן אשנה את זה .מי לא בסדר ???????הוא או אני?????????

שמופית

New member
איך אני שונאת בחורים בנעלי אצבע....

ולא שיש לי משהו אישי נגד הבחור שלך או כל בחור אחר, (ואולי הבחירה במילה "שונאת" היא דרסטית מדי, אבל אני לא מוצאת מילה אחרת), אבל זה ממש לא לטעמי. נראה לי נורא נשי - נעלי אצבע... אני לא חושבת שיש כאן מישהו שהוא "לא בסדר". גם אני מעירה לתמיר אם הוא לובש משהו זוועתי, או אפילו אם הוא מתלבש פשוט מדי לטעמי כשיוצאים לאנשהו. אבל אצלנו, הוא גם מעיר לי חופשי ואני גם מתייעצת איתו בקשר ללבוש שלי וסומכת על הטעם שלו, כך שאנחנו די מתאזנים בנושא. למה שלא תתפסי שיחה עם הבחור ? לא לתקוף אלא מין שיחה חודשית על "היחסים שלנו". תשאלי אותו אם יש משהו שאת עושה שמפריע לו ותספרי לו מה מאוד מפריע לך שהוא עושה ותנסו למצוא דרך ביניים - פשרה. אז אולי לא כפכפי אצבע, אלא סנדלי שורש ? יש סנדלים ממש מקסימות, ממש לא תנכיות אלא של מטיילים... אני חושבת ששיחות שכאלה ופשרות הם בסיס טוב לחיי נישואין. מה דעתך ?

רחלילי

New member
קרה קורה ויקרה

בהתחלה הייתי מקבלת חלחלה מזה וזה היה עוד הרבה לפני שנישאנו עם הזמן למדתי שנעלי האצבע עבור הגבר שלי הן "אובייקט מעבר"!!! (מי שמתעניינת שתלך לקרא קצת וויניקוט) בכל מקרה הן מלוות אותו מהטיול הארוך שהוא עשה במזרח לפני שהוא הכיר את אשתו לעתיד ואני כמה שזה נשמע מוזר מכבדת את אהבתו אליהן. בימי הקיץ החמים כשיוצאים קצת החוצה הוא נהנה ללכת איתן ואני מאושרת שזה עושה אותו מאושר. לשמחתי יש לו מספיק טעם כדי לדעת מתי לא ללכת איתן אבל מבחינתי זה אחד הדברים שעושה אותו שמח ואותי משמח שיש דברים קטנים כאלה שמשמחים אותו אז גם אני שמחה איתו. הרי יש מספיק צרות מחלות קשיים ומכשולים בחיים. אישית אני בעמדה של לא להעמיס עוד קשיים מעבר למה שיש גם ככה. גם לי יש קטע עם חולצות פוקס מלפני מספר שנים שהוא אמר כמה פעמים שהוא לא אוהב עלי. אבל מה לעשות אלה החולצות האהובות עלי והוא מקבל את זה, ועל אותו משקל אני יודעתת שאם אני הולכת איתו למקום שחשוב לו שאני אראה טוב אני בחיים לא אלבש חולצות פוקס לשם.

שקמי

New member
גם לנו היה קטע כזה

עוד הרבה לפני שהתחתנו, "גיליתי" שלאישי היקר יש תאוריות לגבי לבוש בימי שישי......כיון שזה היום החופשי שלו במשך השבוע הוא מרשה לעצמו להתלבש "זרוק" לחלוטין, מה שגרם למבטי זעזוע מכווני...בסופו של דבר אחרי כל מיני דיונים בנושא (וחינחונים מצדי....)נגרר הבחור בעל כורחו לקנות חולצות "זרוקות" חדשות. עכשיו הוא הולך "זרוק" כמו שהוא אוהב, ולא נראה שלומפר.

shelycat

New member
................

משתתפת, הכל כמובן נאמר/נשאל בפרספקטיבה הומוריסטית משהו ולא כל דבר צריך לקחת כל כך כבד וברצינות ולמרות שאני חובבת הומור ציני ושחור לא הכל שחור.

דנצ1

New member
שמופית........

לדעתי את צודקת .שיחות על מה מפריע לי ולו באמת מועילות לחיי הנישואים.הבעיה היא שגם אם יפריע לו משהו בלבוש שלי ,הוא רק יגיד שזה מכוער או משהו כזה(ורק אם אני אשאל),ולא ישגע אותי כל פעם מחדש לא ללבוש או לנעול משהו.לכן הוא לא מבין וכועס שאני לא מניחה לו לנפשו ,ונותנת לו לנעול מה שהוא אוהב ומה שנוח לו(טוען שחם לו ולחוץ לו עם נעליים סגורות ולכן עדיף לו עם נעלי האצבע שהן יותר משוחררות ). האם להניח לו ? או להתעקש ?

למעלה