לימונים.
כך גם אני...לימונים.
קוטף מהפרדס סוחט מקפיא בקרחוני שקיות.
את הקליפה מגרד והגברת מוסיפה את הקליפות לתה, עוגות, ודגים.
מה ההסבר לכך?בשר.
בשר טרי ניתן להקפיא להפשיר ולחזור ולהקפיא.
בשר קפוא - אסור להקפאה שניה לאחר הפשרה...
את הירק אני קוצצת ומטגנת קלות, אחרת עשבי התיבול מאבדים את צבעם וריחם. והכי טעים כשהם טריים.מה ההסבר לכך?
בשר כמו גבינות ומה שבא מהחי 'מתקלקל' או נירקבמה ההסבר לכך?
בשר טרי שהוקפא ב -18 [מינוס] מעלות שזו טמפרטורת מקפיאים ביתיים.בשר כמו גבינות ומה שבא מהחי 'מתקלקל' או נירקב
בכל רגע נתון ברמה של הכפלות מס' החיידקים הפעילים
בזמן נתון (לא זוכרת בשניות או דקות). כאשר הטמפרטורה
גבוה יותר (קיץ וכו'.) קצב ההכפלה גדל, ככל שהטמפרטורה נמוכה יותר
קצב ההכפלה קטן.
כאשר אנחנו מקפיאים בשר אנחנו כמעט ומקפיאים את פעולת החיידקים
וכמעט מפסיקים את תהליך הריקבון...
כך יוצא שבשר הוצא מהקפאה ביתית אחרי שנתיים ויותר היה כבשר טרי לכל דבר...
(נסיון אישי).
כאשר אנחנו מוציאים בשר מהקפאה חוזר התהליך והקפאה נוספת לא
פוגעת 'בטיב' הבשר...
לגבי בשר קופא אני לא יודעת רק מכירה את האזהרה שעל האריזה...
ודאי שזה קשור לצורת ההקפאה ובעיקר לחומרים שמוזרקים לבשר.
אנחנו חולים על סיפורי האגדה שהיא מעלה כאן.בשר טרי שהוקפא ב -18 [מינוס] מעלות שזו טמפרטורת מקפיאים ביתיים.
אם יוצא מהמקפיא ויאכל אחרי שנתיים - בסבירות גבוה יגרום לקלקול קיבה חמור ואף יותר גרוע.
אם יש לך נסיון אישי על אכילת בשר כזה - אולי זה הגורם הסיבתי לסיפורי האגדה שאת מעלה כאן.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.