אחת ולתמיד- מתי המפגשפורום?
K kfm New member 13/8/04 #3 חברס איימ רילי סורי, אנלא באה למפגש נפלתי פתחתי תפה שברתי תאף בקיצור- לבוא ביום ראשון אני לא יכולה.. ופולי-סליחה שלא עניתי אתמול, הפלא לא היה לידי..
חברס איימ רילי סורי, אנלא באה למפגש נפלתי פתחתי תפה שברתי תאף בקיצור- לבוא ביום ראשון אני לא יכולה.. ופולי-סליחה שלא עניתי אתמול, הפלא לא היה לידי..
G greeneye New member 13/8/04 #12 אז בואו נזיז את התאריך! כי אם סאפ לא יכולה לבוא, גם אני לא. ורוית לא יכולה, ומתן ומתי(?) ויער לא אמר. ו...בלופ
אז בואו נזיז את התאריך! כי אם סאפ לא יכולה לבוא, גם אני לא. ורוית לא יכולה, ומתן ומתי(?) ויער לא אמר. ו...בלופ
M mati88 New member 14/8/04 #20 אני לא סגורה על זה עדיין... בכל מקרה, נראה לי שעדיף *לדחות* את זה בשבוע שבועיים... אני לא מותרת על מתן
אני לא סגורה על זה עדיין... בכל מקרה, נראה לי שעדיף *לדחות* את זה בשבוע שבועיים... אני לא מותרת על מתן
Y Yuvalenko New member 13/8/04 #15 גאונים קטנים שלי ../images/Emo26.gif מפגש הפורום ביום א'. אם רובכם לא יכולים - נבטל. אני לא יכול לקחת חופשים על ימין ועל שמאל, אני צריך להודיע מראש. תחליטו
גאונים קטנים שלי ../images/Emo26.gif מפגש הפורום ביום א'. אם רובכם לא יכולים - נבטל. אני לא יכול לקחת חופשים על ימין ועל שמאל, אני צריך להודיע מראש. תחליטו