אחת ולתמיד ראוטר של שיואימי כן/לא בחיבור לבזק

gili667

Member
מבוקשות המלצות על חיבור לאינטרנט דרך בזק מחיר+חברה

אשמח לדעת גם על בעיות ,
כגון האם במקרה של תקל תך כמה זמן מתוקנת בדרכלל
וכן האם בזק מפלה את החברות האחרות וגורמת לעיכובים במתכוון?

תודה לעוזרים

gili667

Member
זה רק בחצי השנה אחרכך קופץ בפראות ל 99 כך שבממוצע יוצא 85 ל

לא כולל ראוטר וזה יקר יחסית
&nbsp
השאלה העיקרית עד כמה מפלה? כי אם ההפליהשמעותית וניתן להיות ימים ללא אינטרנט אזי כל המעבר לבזק יצטרך להישקל מחדש

rafid1

Active member
מנהל
אין מה לעשות, אלא לעקוב/לטפל שוב בעוד חצי שנה

מה החלופה אצלך לבזק? הוט? אמלימיטד? ועד כמה המהירות שאתה מקבל חשובה לך (נניח 40 לעומת 100M)?
לדעתי צריך לקחת בחשבון עד שבוע זמן תגובה לטכנאי בשטח. כמובן שבמצב של תשתית תקינה (שזה הרגיל) - זה תחות רלוונטי.

gili667

Member
שבוע ללא אינטרנט נשמע לי הזוי. אני שנים רבות בהוט ולא היתה פ

ולו פעם אחת כזו
&nbsp
היו מקרים , בעבר הרחוק, של בעיות , לכל היותר מספר שעות
&nbsp
בשלב זה אני עובר לנטויזן בבנדל עם בזק
&nbsp
הם היו הכי ענינים , וגם לא מחיבים התקנה, כך שאם תהיה בעיה נוכל לעבור חזרה להוט מבלי להנזק
&nbsp
לאור שרשור אחר כאן על כך שהנתב של בזק איום ונוא , נשאלת השאלה האם לדקרוש נתב ספציפי שלהם?
&nbsp
וכרגיל האם עדיף לקנות [בינתיים עלות הנתב כלולה בחבילה ואינו תוספת כך שלא ממהר - אבל אם הוא גרוע עדיף להשקיע , מה שיש לי כרגע כנראה הלך לעולמו וגם לא יודע אם מתאים לבזק ]
&nbsp
מה דעת המומחים על הנתב של אקסיומי?
&nbsp
http://www.glouds.com/xiaomi-mi-wifi-3/

rafid1

Active member
מנהל
*עד* שבוע.... אני אוהד של הXIAOMI

יש לי דגם קודם, שווה כל שקל מה~ 20$ שהוא עולה. החסרונות רשומים שם - 100M (לא מתאים לחבילות 200M) ו2-3 פורטים במקום 4 בד"כ (3 במוד של AP). אני הוספתי מתג גיגה. אז לקנות רק אם זה לא מפריע לך! למעשה, אני לא רואה סיבה לקנות את הדגם החדש ב50%~ יותר .
https://is.gd/RMOSms
https://is.gd/AvJ401

gili667

Member
רק שאין לי מושג מה הדברים האלו אומרים

הדגם עם ה 3 אנטנות ניתן למצוא אותו הרבה פעמים מתחתל 30 וגם ב 25 לפי פוסטים שונים
&nbsp
השאלה היא: האם הוא טוב גם לבזק וגם להוט [וכמובן , מה משמעות ההבדלים בין החדש לישן]
&nbsp
תודה

rafid1

Active member
מנהל
ה"חסרונות " משותפים לשני הדגמים.

המפרט הטכני - שונה טיפה. ושניהם לא מתאימים (כנתב) למעל 100M - למשל ל200M של הוט או אנלימיטד. מעבר לזה, אין דבר כזה "מתאים" או "לא מתאים" לתשתית X או Y.
&nbsp
החסרוןם המרכזי לטעמי, שברגע שיש לך WIRELESS AC של, נניח , 400M מעשי, לשים פורטים של 100M זה צחוק מהעבודה... אם אתה מוכן לחיות עם המגבלה הזאת - סבבה.

rafid1

Active member
מנהל
בדיוק. נתב AC1200 עם 100M זה לא ממש הגיוני...

A

adorah

Guest
שירות הלקוחות בהוט השתפר. טכנולוגית עדיין בעייה

כיוון שאנחנו משרתים כמות בת 3 ספרות של לקוחות הן בתחום הטלפוניה והן בתחום חיבורי האינטרנט, אני יכול לציין ששירות הלקוחות בהוט השתפר משהו וזמן התגובה השתפר. אבל מדובר בטכנולוגיה מאוד בעייתית עם אחוז תקלות מקומיות ו"אזוריות" גבוה בהרבה משל הADSL. אנחנו לא מאשרים ללקוחות לחבר את הטלפוניה שלהם להוט אלא להשתמש בקו לאינטרנט בנתבי MULTI WAN ו/או כגיבוי.

אם כל הצרות הטכנולוגיות הרגילות לא מספיקות, בהוט גם אינך יכול לקבל ספק חיצוני+IP קבוע במהירות מעל 30 מגה. ואם הם מספקים לך 100 הם עומדים על כך שלא רק המודם שלהם אלא גם נתב שלהם שהם שולטים בו באופן מוחלט. אם יש לך נתב איכותי יותר אינך יכול להשתמש בו. כאמור מדובר בחיבור עם IP קבוע, איני יודע אם זה המצב בחיבור ללא IP קבוע.

ש להוט גם חיבורים עסקיים שהם כנראה טובים יותר במחירים שמתחילים ב1500 ש"ח לחודש אבל זה לא מעניין את הלקוחות הביתיים וגם לא את מרבית העסקים הקטנים/בינוניים..

rafid1

Active member
מנהל
מה הנסיון עם אנלימיטד?כמה מיליוני לקוחות אתם משרתים איתם? ;)

gili667

Member
אתה בטוח שאתה מיצג את הוט?

אתה נשמע בדיוק ההפך {:
&nbsp
להגיע לשרות אצלם זה להתיבש על הקו הרבה מנעבר למותר בחוק ,לסביר ולהגיוני
&nbsp
אולי בגלל ששרותלקוחות זה שרותללקוח קיים וחלא ע,מ לקבל לקוח חדש

rafid1

Active member
מנהל
לכן אותם 101 הלקוחות (התלת-ספרתיים) לוקחים את אדורה...

A

adorah

Guest
HUH? מתחיל להישמע פה פראי כמו בפייס..

אני מייצג את הוט? נדמה לי שהצבעתי על הבעיות דוקא..
לגבי השירות, כיוון שיש לי גם פרספקטיבה מנסיון ארוך שנים וגם עם מגוון לקוחות ברחבי הארץ, מותר לי לומר שהשירות שלהם לרבות זמן התגובה השתפר משהו. זה לא שהם הפכו למצוינים או שאיכות ומהירות הטיפול בתקלות גדלה..אבל כן, בהחלט יש שיפור ויש מקום להרבה יותר.
ציינתי דוקא בעיות יסודיות שנובעות מהטכנולוגיה שלהם ומאפילות על היתרונות היחסיים בפוטנציה שיש להם..

shoki222

New member
יש לי נסיון מצויין עם תשתית בזק וספק הוטנט

בזק כמה פעמים ממש יצאו מגדרם לעזור לי. התשתית שלי היא ל 100 מגה ובחיבור התקבל 40 מגה. הם לא נערו בתרוצים שזה מה שיש וצוותי הנדסה שלהם ממש טפלו בי כמו בתינוק ובכל פעם שבוצעה פעולה היה נציג שהתקשר ממשרדי בזק לברר מה קורה.

הם סללו לי לבניין קו קצר יותא לאחר שהתברר שהקו הקיים ארוך. בבית הם החלפו שקעים וחוטים לחומרה עם אכות טובה. היום אני על 90 מגה בזכותם.

הוט נט גובים 20 שח ותשתית בזק+קו+100 דקות שיחה כ 120 שח

גם בהוטנט אין שום בעיה.

rafid1

Active member
מנהל
אתה משווה בננות לתפוזים...

דובר כאן על חבילה סיטונאית, ולא התקשרות ישירה מול בזק כפי שאצלך. אז המחיר והשירות - בהתאם...

shoki222

New member
לא הבנתי את עניין החבילה הסיטונאית שאתה מדבר עליה- הסבר

rafid1

Active member
מנהל
בזק מתעדפים מנויים שישירים בחבילה מולם

ברגע שאתה רוכש חבילה *כוללת תשתית* מהISP (נניח מ018 ב69) - אתה ו018 לא מתועדפים בבזק בשירות, וכל הפניות שלך (שרך 018) באופן "טבעי" מתעכבות. ככה לפחות אנשים מדווחים.
כשאתה פונה ישירות לבזק - השירות מעולה, והם מייד מגיבים. א-ב-ל - אתה משלם 140 ש"ח על ה"חבילה" ו"הוא" - רק 70...

כמובן שזה לא *אמור* להיות כך, אבל זה המצב.

למעלה