אחת משלנו: רונה כותבת על התחום האפור

מור שלז

New member
אחת משלנו: רונה כותבת על התחום האפור

פוסט נפלא של רונה זמיר, שגם היא כאן מראשית ימי הפורום שמדבר על התחום האפור שבין מוטיבציה למטרות והצלחה.
שווה קריאה!

http://www.swrunners.com/archives/399

אהבתי במיוחד את הפסקה הזו:

הסיפור הזה חוזר על עצמו הרבה פעמים לאורך שבועות וחודשים. זה סיפור שאני לא טורחת לספר בדרך כלל כי הוא מתקיים לעיתים קרובות וגם כי האמת היא שזה פשוט משעמם. אפילו אותי. אין פה מה לספר, אין סטטוס מעניין לפייסבוק, אין שיאים של התרגשות. זאת פשוט השיגרה וכשמה כן היא; שיגרתית. משעממת קצת, אפורה לעיתים, חוזרת על עצמה.
כל ריצה שכזו, בפני עצמה, היא לא-הרבה, לא-משהו. כל יום אחד כזה הוא לא מרגש ואפילו קצת משעמם, לא ראוי לסיפור שיסופר. אנחנו קוראים לריצות האלה "בינוניות" וזה באמת מה שהן. הן לא גדולות או מרשימות או נוצצות והן גם לא קטנות ומסכנות. הן לא מהירות במיוחד או איטיות במיוחד. הן לא ארוכות מאד או קצרות מידי. הן לא מצטלמות טוב או מסופרות ברגש או מסתיימות עם ידיים שמונפות לאיזשהו מקום חוץ מלחפש את מפתחות הבית בכיסים. הן פשוט בינוניות. יש להן אופי בינוני והצבע שלהן הוא בעיקר אפור. שלא כמו ההשראה או המטרה בעלות הצבעים העזים, הן לא משהו שנטרח לצלם. רוב הזמן הן חסרות דרמה וריגושים.

מקסים רונה!

אני כל כך שמחה שחזרת לכתוב.
מחכה כבר לפוסטים הבאים...

חגגה

New member
מקסים רונה!!

אני כל כך מזדהה. נמצאת עכשיו עמוק בתוך האפור המשעמם הזה... כבר אחרי שלב החלום ולפני שלב ההגשמה...אבל כן מרגישה איך החוטים נשזרים להם יחדיו...
אהבתי את משפט הסיכום שלך
"בהתחלה ישנה מטרה. לאחר מכן אנחנו מייצרים חוטים רבים-רבים של אימונים ברובם בינוניים שבסופם נוכל רק להגיד: "היום רצתי XX ק"מ" כמו שאמרנו שלשום ונגיד שוב מחרתיים. אבל כשנשזור את החוטים הרבים האלה למרקם אחד נוכל ליצור שטיח צבעוני, מעניין ויפהפה. שטיח שהוא הגשמה של חלום."
תודה

מור שלז

New member
טוב לראות אותך כאן

חגגה - כמה טוב לראות אותך כאן איתנו שוב

מה שלומך?

חגגה

New member
תודה וסליחה על האיחור בתגובה

יוצא לי להיכנס ממש מעט, אבל כל פעם שווה !! לפעמים מספיקה להיכנס לרגע ולהתעדכן, אבל לא להגיב.
שלומי מצויין. היום סיימתי מסכמת לקראת מרתון טבריה... עדכונים בעיקר בפייסבוק.

למעלה