" אחת נגד צבא "

gabrielle

New member
" אחת נגד צבא "

אין ספק. אחד הפרקים האהובים עלי מאז ומתמיד בסדרה. כל כך הרבה אהבה וחברות נפש בפרק אחד זה יותר מידי בשבילי... סתם, זה אף פעם לא יותר מידי... אבל- אוי זה כל כך כיף לראות אותן כל כך אמיתיות אחת עם השניה... בייחוד אחרי כל הפרקים הקשים שעברו עלינו העונה... את זינה שוברת את הראש אם להשאר להלחם, כמו שהיא " חינכה " את גבריאל לעשות, את גבריאל מתנצלת לפני המוות על סין, את ההומור על המגפיים של גבריאל שנשאר תמיד גם במצבים הקשים ביותר, את הדאגה של גבי לזינה גם כשהיא פגועה ומורעלת, את הכאב שהיה לזינה בעיניים כשהיא היתה צריכה לשלח את ארגו כדי שלא תפגע, ואת הבעת הפחד והבהלה כשראתה את החץ תקוע בגבה של גבי. פרק יפיפה שמראה לנו, בייחוד אחרי ביטר סוויט- שגם אחרי הדברים הכי קשים שקורים, החיים ממשיכים, והחברות... גדלה ומתעצמת * מרגישה חכמה * .

shanyz

New member
וואו ראיתי עכשיו את הפרק..

איזה יפה! זינה גילתה קישורי לחימה מעולים! (כמו תמיד..) גבריאל שיחקה ממש טוב! היא נראתה כל כך חולה... מסכנה.. וממש אבהתי את הקטע שזינה אמרה לה שתמיד גבי אמרה שהיא זאת שאמיצה, ושתראו מי שמדבר עכשיו, שכאילו גבי היא האמיצה עכשיו.. ובמיוחד אהבתי את הקטע שגבי אמרה שכאילו צריך לדאוג עולם לטובת הארץ (שכחתי את השם שלה..) שאחר כך אדם..ואז היא אומרת לה: זה בגלל שאני חברה שלך? וזינה עונה לה: כן..! כל כך הזדהתי עם זינה.. שאם זה סתם היה מישהו היא היתה חושבת שהוא רציך "להקריב" את עצמו כדי להגן על הארץ ההיא, אבל בגלל שהיא חברה של זינה, חברה טובה מאוד אז כאילו היא לא אכפת לה מאחרים וזה.. ולדעתי כל הקטע שגבריאל הצטערה על צ'ין (סין!?) היה ממש יפה ובשבילי זאת מעניין סגירת מעגל:) אני לא יודעת למה, אבל הקטע שסין שגבי בגדה בה (לדעתי) היה כזה לא יפה ועכשיו כאילו זה סגר את זה, והיא אמרה שהיא עשתה את זה רקמתוך מצפון, וזינה כזה אמרה שזה הכל נחלת עבר וזה.. וגם ההתחלה היתה מצחיקה:) כשגבריאל ניבתה לקפוץ כזה וזינה כזה:" הרגל הלא נכונה..." חיחיחי=) איזה חמודות! וסתם כל הקטעים שכאילו לפני שגבריאל מץה, כזה כשגבי אמרה שהיא קיבלה את ההשלכות של זה שהן מסתובבות ביחד...ושכל אחד ימות מתישהו... וזה שזינה כאילו לא הסכימה לקבל את זה, אז כל הקטעים האלו היו ממש יפים...

shanyz

New member
ובלי קשר

רציתי לשים את התמונה הזאת.. גבריאל פה נראית ממש טוב. אני חושבת שמתחילת התוכנית היא נורא...איך אומרים, אני לא מוצאת מילה...כאילו נהיתה נראית יותר טוב:) יותר רזה, מחוטבת, (חוץ מהשיער שלדעתי יותר יפה ארוך) כאילו היא נראית ממש טוב...! אוף.. =) גם אני רוצה להראות ככה!

גאד, הדיולוג הזה עושה לי צמרמורת!!!

הקטע שגבריאל אומרת את זה המשפט הזה... I guess I'm gonna miss out on all the fun, huh? You know, it's occurred to me that, this is just a clever diversion, to make me forget about my boots. ואח"כ כל הקטע הזה... X: "First things first." G: "The first thing is the greater good-- you taught me that. You taught me that there are things in life worth dying for-- things that hold a higher meaning than our own existence." X: "Not your existence." G: "Why? 'Cause I'm your friend?" X: "Yes!" G: "Well then, honor my memory. We both know that I'm right. This is right. Xena, promise me-- promise me that you will not leave this battle because of me." ואז... איי, אני עומדת לבכות G: "Xena." X: "Yes?" X: "You've got to take me with you-- teach me everything you know. You can't leave me here in Poteidaia. I wanna go with you. I've studied the stars-- spoken with philosophers-- and I have the gift of prophecy. I can be very valuable to you. Take me with you. I want so much to be like you." X: "And I want to be like you." ולפני הקרב... G: "Xena?" X: "We're leaving." G: 'I thought that we agreed." X: "I changed my mind." G: "There's no other way." X: "There has _got_ to be another way! I'm going to get us out of this." G: "It's too late for me." X: "I don't accept defeat. There are always choices. I'm done paying for my past mistakes. My responsibility now is you." G: "Don't." X: "Don't argue with me now." G: "Don't you argue with me! I know that I'm going to die-- I accept that. Why can't you? A long time ago, I accepted the consequences of our life together-- that it might one day come to this. It has. I'm not afraid." X: "You always said that I was the brave one. Look at you now. If this is to be our destiny, let's see it out together. Even in death, Gabrielle-- I will never leave you." X: "Gabrielle?" G: "I'm still here-- I think. Strange-- I seem to have moved beyond the pain." X: "Here-- I have a poultice ready for you." G: "No, please, don't-- don't bother with that. I can't fight. I can't be of any help to you, so please-- I'm just distracting you." X: "But you're my source, Gabrielle. When I reach down inside myself and do things that I'm not capable of, it's because of you. Don't you know that by now? Let's just see this one through together, all right? Here we go. Yeah. Uh-uh." X: "OK. Here, you-- come on." G: "Now I have a better view." X: "I'm gonna put the boiling oil over by the ladder. The minute they start up, you tip it. Just-- push it on them." G: You'll be down there." X: "If they're coming up the ladder, then it means they got past me. If they got past me, well-- " G: "Watch out for a man with a double-edged sword." X: "What?" G: "I had a dream-- and he came through the roof. Just be careful." X: "Always looking out for me, huh?" G: "Always. Xena? About China-- I hope you know I never meant to hurt you. I only did what I thought was right." X: "Gabrielle, that's all in the past. All I want is to be with you right now. You're my best friend-- my family. I love you, Gabrielle." G: "I love you, Xena." X: "Till the other side, then-- we'll be together." G: "Till then." X: "They're coming." דייייייייייייי אני מתה!

ברודי

New member
מבאסס. למה פיספסתי ת'פרק?!?! ../images/Emo122.gif

ז"א ראיתי אותו אבל יחסית ממזמן.. ועכשיו לקרוא את כל זה... בררר....
התזמון לפרק כזה קצת בעייתי אבל.. (מבחינת סדר הפרקים). מצד אחד אחרי כל מה שקרה- הופ, סין, סולן והכול... צריך פרק כזה חזק. מצד שני זה קצת מוזר סה"כ כ"כ הרבה "מעידות" ביחסים בינהם ופתאום- מחזמר אחד, וכבר כל האמונה אחת בשנייה הכול חזר... עד כמה שזכור לי מהחיים האמיתיים אחרי שמישהוא פוגע בך ומבקש סליחה, עדיין קשה מאוד לסלוח לגמרי, יש כזה ג'יפה שעוברת רק עם הזמן ופה לא נתנו לזה זמן, ישר החברות שלהם חזרה בבום כזה. מוזר משהוא. ז"א הפרק עצמו היה צריך לקרות אבל לפי דעתי פרק כזה חזק היה צריך לתת ליחסים בינהם קצת זמן, שהארועים קצת יתקררו ואז לשים אותו. (לא שמפריע לי
)

למעלה