אח או אחות? אם זה היה בחירה שלכם מה הייתם מעדיפים לצידכם אח או אחות? השאלה גם לבנים וגם לבנות!
י יכנאית New member 17/2/06 #1 אח או אחות? אם זה היה בחירה שלכם מה הייתם מעדיפים לצידכם אח או אחות? השאלה גם לבנים וגם לבנות!
ל לביאה בפעולה New member 17/2/06 #2 יש לי אח אחד ואחות אחת. כך שקיבלתי את שני המינים. למרות שאחותי גדולה ממני בשנה ותשעה חודשים. אני קשורה לאחי שקטן ממני בשנה ושבעה חודשים. כל עוד יש אח או אחות שמסתדרים איתם אז אין לי העדפה לגבי המין.
יש לי אח אחד ואחות אחת. כך שקיבלתי את שני המינים. למרות שאחותי גדולה ממני בשנה ותשעה חודשים. אני קשורה לאחי שקטן ממני בשנה ושבעה חודשים. כל עוד יש אח או אחות שמסתדרים איתם אז אין לי העדפה לגבי המין.
נ נסיכת אהבה New member 17/2/06 #4 אחות ואח- כמו שיש ../images/Emo13.gif ככה יש את 2 המינים - לא שזה תורם בצורה זו או אחרת...
T the Girl of Love New member 17/2/06 #5 אחות ../images/Emo3.gif להתחלף בבגדים וכ'ו.. להתייעץ בהמון עניינים.. וכ'ו... אבל יש המון ++++++ לאחים תמיד יש מי שמגן עלייך ומוסיף צחוקים ועוזר...
אחות ../images/Emo3.gif להתחלף בבגדים וכ'ו.. להתייעץ בהמון עניינים.. וכ'ו... אבל יש המון ++++++ לאחים תמיד יש מי שמגן עלייך ומוסיף צחוקים ועוזר...
L lolypop12 New member 19/2/06 #6 נראה לי שאחות אבל אולי זה רק בגלל שיש לי שתי אחיות גדולות ואני מאוד אוהבת אותן
ש שוקובו המקורית New member 19/2/06 #7 יש לי רק אחות אז אני יודעת רק איך זה לחיות עם אחות..אני חייבת לציין שיש הרבה פלוסים אבל ביחד עם זה גם כמה מינוסים אבל דווקא הייתי רוצה שיהיה לי עוד אח בנוסף לאחותי...חבל שאין..חח
יש לי רק אחות אז אני יודעת רק איך זה לחיות עם אחות..אני חייבת לציין שיש הרבה פלוסים אבל ביחד עם זה גם כמה מינוסים אבל דווקא הייתי רוצה שיהיה לי עוד אח בנוסף לאחותי...חבל שאין..חח