אח אח - השיגרה .....

asian girl

New member
../images/Emo6.gif חחח

והאמת? זה קצת עצוב כי זה מה זה נכון... כל החיים הם מעגל אחד גדול..או הרבה קטנים...

shaniza

New member
אצלי צריך להוסיף

מיטה בשעה 15:00 ו18:00 ועוד מחשב ב20:00 וב23:00

asian girl

New member
אם אני אגיד מה צריך להוסיף אצלי

כולכם תרצו גם
לכן אני לא אגיד

את מנצלת שנ"צ ? חייה טוב....

ושימו לב - שאף אחד כאן לא הזכיר / ציין / צייץ על יום אישה הבין-לאומי היום בו אנו מוציאים את הנשים מן הבוייעדם, מלבישין שמלות חג, מעלים אותן על ראש שמחתיינו - כן כן - גם אישה צריכה איזה יום חופש אחד בשנה כדי שיהיה לה כוח לעשות כלים בכל שאר ימות השנה....

shaniza

New member
אני עובדת משמרות

אז היום למשל קמתי בצהריים ואח"כ הרשיתי לעצמי עוד קצת שנ"צ בכיף ואז עברתי בקניון כדי לראות תערוכה לכבוד יום האישה (חברה הציגה שם פרויקט שלה על נשים ואני הייתי אחת המצולמות
) ועכשיו עבודה עד חצות
סך הכל ... יום נחמד.

חיה טוב ../images/Emo13.gif - לא שאני פותח עיניים..

אני גם ככה מבסוט - היום למשל העירו אותי בשעה 10:20 לשאול אם יש לי כוונה להגיע היום... מילמלתי משהו בסגנון שיש מצב כזה - רק לא סגור על מתי... אך אני לא זוכה לשנ"צ - גם ככה אני לא ישן בלילות מי יודע כמה - אז אם שנת-צהריים סביר שלא הייתי נרדם גם לא בחמש בבוקר...

shaniza

New member
הלוואי עלי

להיות מסוגלת להתעורר בבוקר מתי שבא לי הבעיה הכי קשה שלי זה לקום בבוקר. שונאת משמרות בוקר!

זה הדבר הכי קשה לעשות

אני פשוט לא מסוגל לשכנע את הגוף שלי לצאת מהמיטה. הראש צועק לי "קום !!!" והגוף מסתכל עליו, ממצמץ ואומר "עזוב אותי באימש'ך..." ואני לא עובד במשמרות....

shaniza

New member
אתה יודע מה אומרים ....

כשבן אדם עושה משהו שהוא לא אוהב... חוסר המוטיבציה מקשה עליו לקום בבוקר

bulb

New member
חוסר מוטיבציה?

אולי חוסר שינה מצד שני ,אם נעשה רק דברים החביבים עלינו ,אז המעשה יאבד מהטעם.

shaniza

New member
לא חוסר שינה

לא משנה מתי אני הולכת לישון... קשה לי לקום בבוקר למשמרת

אמדוד לי אמרתי לך שאתה שובניסט

חחחחחחחחחחח ידעתי מההתחלה שאתה מחפש אחת שתשטוף כלים

נימשון

New member
../images/Emo6.gif ../images/Emo124.gif רגעעעעעעעע

קראו לך לא יפה ככה שאתה לא עונה

צאצי

New member
חח לי חסר משהו אחד מרכזי ../images/Emo70.gif

צבא !!! מ 06:00- 17:45 ואז מקלחת חבר ולישון הייתי אומרת שהיום שלי די "פורה" ?! אחח הצבא הזה ?!

למעלה