אח איזה בוקר

• פותח הנושא jole
  • פורסם בתאריך

jole

New member
אח איזה בוקר ../images/Emo24.gif../images/Emo42.gif

רוצה לשתף אתכן בבוקר נפלא....הקטן (חודשיים) ישן את הלילה המלא הראשון שלו והגדול (זה שלא יכול לקום בבוקר
נרדם אתמול בחמש אחר הצהריים וקם כמו קפיץ מהמיטה בבוקר. (כך שמן הסתם לא יצא לנו לדבר אתמול או לנסות דברים אחרים הבוקר אבל תמיד יש את מחר). סוף שבוע נעים וזורח לכולן

אני מקנאה!!!! ../images/Emo3.gif

שגיא התעורר בשעה 2:45 וחזר לישון בשעה 5:30 עד 6:00 ואח"כ מ - 7:00 עד 8:00
התחלנו, לפי המלצת האחות בטיפת-חלב, לתת לו מנה אחת של דיסה בערב, אבל זה לא עוזר לו לישון יותר שעות...הוא מתעורר, קבוע, בשעה 2:00 בערך ואח"כ בשעה 5:00 בערך (פלוס-מינוס, כמובן), ולא משנה מתי מאכילים אותו... מה עושים? ואולי זה מוקדם בשבילו לישון לילה שלם (הוא בן 4 חודשים)? אבל, הנה, הבן של JOLE בן חודשיים וישן כבר לילה שלם. לנו זה לא קרה אפילו פעם אחת
למישהו יש הצעה לסדר?

אמיר.

New member
לישון ????

תשכחו מלישון.... אולי תהינה תקופות של לילה שלם... אבל זה זמני !!! בהתחלה הם קמים לינוק אחר כך קמים לשתות אחר כך קמים לשרותים אחר כך קמים מסיוטים אחר כך לא רוצים לישון אחר כך לא רוצים לחזור מוקדם הביתה אחר כך נשארים השד יודע היכן אחר כך הם גרים במקום מסוכן אחר כך האישה בהריון אחר כך האם ידעו לטפל בפצפון ?? אחר כך... תהיו השמרטפים של הנכדים וכל הסיפור מההתחלה !!!! אשרי !!! אני אבא !!!!

אמיר.

New member
עשיתן לי את היום !!!!

לצחוק - זה נורא בריא.... שבת שלום. אני הולך לספונג´ה... (הרבה פחות פואטי..)

חוה 1

New member
טבעי לחלוטין שילד בן 4 חודשים

מתעורר בלילה. קוראים לזה " תינוק של אחרים" . תמיד "תינוק של אחרים " ישן כל הלילה, אוכל מצוין זוחל מהר. כי הוא הבן של אחרים. לך אין " תינוק של אחרים" יש לך את שגיא תהני ממנו . בסוף מבטיחה לך שהוא ישן כל הלילה אבל אז תהיה לך סיבה אחרת לדאגה.
אבא שלי תמיד אומר (כשאני מתלוננת על אחד הילדים) "זה רק בשלושים השנים הראשונות"
נשארו לך עוד 29 שנים ו 8 חודשים.

אויש, חוה, חוה...אני מחייכת ועייני

אדומות מעייפות... ובמקום לארגן ולסדר את הבית כל עוד שגיא ישן, אני כאן...

jole

New member
אל תתיאשי../images/Emo24.gif

אני יכולה רק לקוות שהוא כמו אחיו והלילה הזה הוא סימן טוב לבאות (לי עבר ללילה 12:00-06:00 בגיל חודשיים) אבל בהחלט יכול להיות שזה מיקרי, אני אוכל לספר לך בימים הקרובים. מה שניסיתי בשבועות האחרונים לעשות הוא להביא אותו לכך שאת הארוחת הלילה האחרונה יאכל בחצות והרבה (הוא אכל אתמול בחצות 150מ"ל) ואז הוא על בטן מלאה עד הבוקר. את מניקה?? כשמניקים הזמנים בין ארוחה לארוחה קצרים יותר ולוקח יותר זמן לעבור ללילה מלא.

אני לא מניקה, ושגיא לא אוכל מי יודע

מה...אם הוא מסיים 150 אני שמחה. הוא אוכל כל 4 שעות, והממוצע ה- 120-130...

סיגל, גם יעלי בת כמעט 4 חודשים

והיא התחילה בזמן האחרון לישון יותר טוב שזה אומר לישון בסביבות 22:00. לקום לינוק בערך ב - 1:30 וא"כ קמה בערך ב - 5:30 ואז אני מכניסה אותה לישון איתי במיטה וכך אני מרוויחה עוד שעה שעתיים בבוקר. אני לא מעיזה להתלונן כי אני יודעת שיש אמהות שקמות כל שעה בלילה וזה ממש סיוט אז אני מקווה שזה ימשך ככה לבינתיים ולא יהיה גרוע יותר.

רותי ע

New member
סיגל - את מכירה את השכן ?

כן, ההוא שיש לו דשא.. אז התינוק שלו מגיל 3 ימים ישן בלילה. והוא עושה את הספונג´ה. ואישתו רק בשופינג ובילויים (ואין לה גם אף פעם רגשות אשמה)
עידן ישן לילה ללא אוכל מגיל 4.5 חודשים. עד אז הייתי מוקפת בסיפורים על תינוקות שמגיל כמה ימים ישנים לילה רצוף. אח"כ פתאום התחלתי לשמוע שיש עוד כמה כמונו.. ואמיר צודק - המונח לילה רצוף לא נכון. אין חיה כזו.. אנחנו, עם ילדון בן שנתיים וחצי מברכים על לילה שאין בו אפילו קימה אחת.

למעלה