אח, איזה כיף לי,אני שומעת עכשיו את לואיס ארמסטרונג בשיר "איזה עולם נפלא", מקסים מקסים מקסים
מ מוצרלה New member 14/6/03 #1 אח, איזה כיף לי,אני שומעת עכשיו את לואיס ארמסטרונג בשיר "איזה עולם נפלא", מקסים מקסים מקסים
N nani nani New member 14/6/03 #2 היי מוצי ../images/Emo25.gif../images/Emo24.gif אל תצעקי - אני שומעת אותך עד לכאן - אני חוזרת מיד לספרים...
היי מוצי ../images/Emo25.gif../images/Emo24.gif אל תצעקי - אני שומעת אותך עד לכאן - אני חוזרת מיד לספרים...
מ מוצרלה New member 14/6/03 #3 תתביישי לך../images/Emo123.gif עוד פעם ברחת מהלימודים????? בסוף תגידי למרצה שלך, "זה לא אני, זה הם!!!!"
תתביישי לך../images/Emo123.gif עוד פעם ברחת מהלימודים????? בסוף תגידי למרצה שלך, "זה לא אני, זה הם!!!!"
מ מוצרלה New member 14/6/03 #6 לאייקון של תמימה צריך לעשות את האייקון של הבלונדינית|בלו חחחחחחחחחחחחח יאללה רוצי לספרים (אם לא, אני אכתוב עליך עוד פעם שיר,אבל הפעם מכפיש )
לאייקון של תמימה צריך לעשות את האייקון של הבלונדינית|בלו חחחחחחחחחחחחח יאללה רוצי לספרים (אם לא, אני אכתוב עליך עוד פעם שיר,אבל הפעם מכפיש )
L liorplot New member 14/6/03 #5 אחד הטובים... ממליץ גם על, Mike Bradnt - Laisse-moi t'aimer שיר מרגש...
מ מוצרלה New member 14/6/03 #7 נכון, ליאור,מאד צודק, יש לי פה דיסק שאחי צרב לי אתמול בלילה, את כל השירים הישנים והטובים (השקטים) עכשיו אני עם נינה סימון. גדול
נכון, ליאור,מאד צודק, יש לי פה דיסק שאחי צרב לי אתמול בלילה, את כל השירים הישנים והטובים (השקטים) עכשיו אני עם נינה סימון. גדול