אח..איזה לילות...

אח..איזה לילות...../images/Emo29.gif../images/Emo41.gif

טוב..אז החג היה כאמור נפלא ונהדר.. אתמול בלילה היה סיוט!!! זוועה!!! עמית התעורר בחצות בבכי..והיינו ערים עד שבע וחצי בבוקר.. כן,כן (ואבא לא בבית..) יש לציין שאני ערה עד עכשיו.. הוא "חטף" תנומה פה ושם... מה שנשאר זה לצחוק על המצב.. אז מה שיא העייפות? לקחת שתי כפות סוכר..כפית סימילאק..(עייפות..כבר אמרתי?) להוסיף מים חמים ולערבב..אה ולהוסיף חלב.. מגעיל בצורה שלא תתואר...

jole

New member
אני לא יודעת לשלוח רייקי../images/Emo104.gif

אז שולחת
וירטואלי חם.

ליבי ליבי איתך../images/Emo24.gif

מה הוא עשה כל הזמן הזה? מה נראה לך שמציק לו (חוסר אבא?) שימרי על אופטמיות ועדכני אותנו. לילה טוב!

לאמא של ע,ק,ת- יוצאות לנו 5 שיניים

יחד...כן,כן.. והרופאה אמרה שיש אדמומיות באוזן.. כנראה כתוצאה מהלחץ של השיניים.. וזה שאבא לא כאן מוסיף מתח.. ועייפות נוספת..תודה! תודה גם לז´אנה על החיבוק!

odeia

New member
../images/Emo104.gif לימור, תתחילי לשים לילד

אוטלין לאוזניים כדי לשמור עליהן

לימור, מקווה שהלילה הזה

יהיה שקט וארוך ארוך ארוך.... ודרך אגב, את צריכה לקנות עכשיו 5 מתנות לעמית, לא?!

הוא לא נראה לך מספיק סובל בשביל

"לזכות" באקמול? זה לא משהו שנותנים כל יום אבל אם הילד סובל אני הייתי עושה הכל ע"מ להקל עליו.

לימורי לא הספקנו לדבר ואני מקווה שמ

שמאתמול יש איזשהו שיפור ולא נסיגה! שולחת לך חיבוקים ונשיקות וכולי תקווה שעמית מרגיש יותר טוב. אנחנו גם עם המון שיניים חדשות (5) והרבה יסורים אז ההמלצות שלי הן - אקמולי אם צריך, למה לנו מותר לקחת כדור על כל כאב שיניים ולהם לא? טיפות אוזניים אוטלין כפי שהומלץ (אנחנו לא הצלחנו עם הרגילות זו הייתה מלחמה אז ויתרתי) והכי עזר לנו - מסתבר - גלי גם, שהחלטתי לתת בכוח (בר שונאת את כל טעמי האוכמניות למינהן) אבל אחרי יומיים של אקמולי החלטתי לנסות ולחסוך בתרופות. ומאז.. טפו טפו... שקט. בנסיעה הפסקתי והסתבר שכבר לא צריך כי עברנו את המשבר. אבל מאז זה בתיק שלי, מה שבטוח בטוח. מסתבר שזה באמת קסם כמו שאמרו לי... נשיקות לכולם ושאבא יחזור מהר!

לימורי ליבי איתך. שולחת הרבה ../images/Emo24.gif

מקווה שהלילה הזה יהיה יותר טוב. גם אצלי הלילות הפכו להיות לא מזהירים במיוחד... אחשוב עלייך כשאתעורר בלילה בנסיונות להרדים את הקטנה (בתקווה שבזמן הזה תהיי באמצע חלום מתוק ונהדר). נשיקות לעמיתוש בתקווה שהשיניים יבצבצו במהרה. לילה טוב אשרת

לימור שולחת לך ../images/Emo24.gif../images/Emo104.gif

שלוואי שהלילה יהיה טוב יותר, גם אני לא מצליחה לישון מספיק לאחרונה. מתגעגעת פנינה

שינים, שיניים....../images/Emo104.gif

גם תומר הוציא 4 שיניים בבת אחת למעלה, וזה היה מלווה כתמיד בדלקת אזניים חריפה, אז ראשית ממליצה לך מאוד לעקוב אחרי מצב האוזן, מצטרפת להמלצה על אקמולי - חבל שהוא סתם יסבול ומאחלת לכם לילות שקטים וארוכים.

עדכון קצר...../images/Emo104.gif

הנסיך נרדם בשבע בבוקר..כן,כן..פשוט לא ייאמן.. הקראנו סיפורים,רקדנו,שרנו.. אם כבר ערים אז שיהיה בכייף! ולא ייאמן כי בעשר כבר קמנו ליום חדש..
עכשיו אני "מושכת" את העייפות כדיי שהלילה הזה יהיה שקט ורגוע.. תודה רבה על התמיכה והמסרים
לימור

שתהיי בריאה יקרה שלי ../images/Emo25.gif

את חייבת לבקש עזרה ממישהו ולנוח קצת. את תתמוטטי פיסית ונפשית. מוגזם לבקש שהמלחמה הארורה הזאת תגמר כבר ושבעלך יחזור הביתה במהירה
נכון שלא
אז יאללה, שיתגשם במהירה. שולחת לך אלפי
ים, שולחת גם
גדול לעמיתוש,
שירלי.

יונית ש

New member
רק עכשיו קראתי על הלילה השמח ../images/Emo8.gif

אני מקווה שזה חד פעמי יקירתי באמת לא קל לך ואני רוצה להיצטרף לכל החיבוקים הוירטואלים
ושהנסיך ישן בשלווה בלילה הקרוב לילה טוב יונית

היי לימורי ../images/Emo24.gif

מקווה שהלילה כבר יהיה הרבה הרבה יותר טוב חיבוקים לך ולעמיתוש ומתי אבא שלכם מגיע לחופש ?

לימור היקרה

מקווה שתעברי את תקופת השיניים בקלות ודעי שאני פה, קרוב מאוד ומה שאת צריכה לעשות זה רק להרים טלפון ולהביא את עמיתוש אליי ואטייל איתו בפארק בזמן שאת תלכי הבייתה להשלים מעט שעות שינה.

תודה תודה על התגובות../images/Emo24.gif

וכולי תקווה שהלילה הזה יהיה שקט יותר.. לילה טוב וסופ"ש נעים לכולם

למעלה