אח איזה ערב של כיף !!!

SHANILIROY

New member
אח איזה ערב של כיף !!!

אי אפשר היה לבקש יותר מזה ,ארוחת ערב מדהימה עם נוף מדהים ,אנשים טובים ואיש אחד שעשה את כולנו מאושרים . תודה תודה ושוב תודה . חן תמונות דחוף ...

ghahamov

New member
אכן ערב של כיף

מאוד נהנינו לפגוש את את חברי הפורום ואת דייויד עצמו. הוא איש מקסים. אני מאוד מעריך את העובדה שהוא בא לפגוש קבוצה לא גדולה של אנשים אחרי טיסה ארוכה שהוא בטח מת מעייפות, ועדיין הצליח להיות נחמד ולהתעניין. לא היה רגעי שתיקה. היה שווה לוותר על הופעה של ריטה מארחת את עברי + עדי אשכנזי בקיסריה. נחמד לפגוש אנשים חדשים תודה לשני על הארגון עד לפעם הבאה ...

alti26

New member
בוקר מקסים לכווווווווווווולם

הצלחתי להתעורר בבוקר עם חיוך על הפנים . אתחיל במובאה שאני תמיד מסגל לעצמי "אחרי שבוע של עבודה מתישה יש רקע של רוגע ואושר............." הערב הכי שווה בשבוע הכי מושקע והכי מדהים שהיה לי בחודש האחרון .... המתחם נבחר בהצלחה רבה מסעדה מקסימה מקום נופי ביותר שילוב ולבנה הכתומה בצורתה בגבי הייתה השראה למפגש מוצלח שעומד להתרחש וההגעה למקום הייתה מלווה בתקווה של הגעתו של דיוויד בכבודו ובעצמו חרף העובדה שנודע לי בשעות לפני המפגש כי חזר לא מכבר מחו"ל ...שפו על ההגעה המרשימה על יחסו לכל אחד ההתעניינות בכל אחד כולל הקטנים והמקסימים שבנו ...הלוואי והמפגשים הבאים יהיו יותר רחבים אך הפורמט הראשוני היה מושלם ונתן לאהבתנו המשותפת (דיוויד) להתבלט ולתפוס מקומו במדוייק ביננו ועל כך תודתי האישית עליו וגם אני בטוח גם תודת כל אחת ואחד מאיתנו. שלי וחנית והילדים היה מדהים לפגוש אתכן בזכותכן נוצק ניצוצי סופש מקסים זה ולכן ראוייה הערכתי אשמח לפוגשכן לפני הטיסה בכל מקום בגלובוס גם בהופעה האישית של חנית אשמח או אחריה מה שתבחרו בעיניי שילוב מנצח היה מקסים לפגוש את החברים גיל ועופרה המדהימים אנשי שיחה למופת כמו כפפה ליד מושלמים כזג מאוד רוממו את השיחה (כל מילה באבן ). בהיותי בן לצלם מיקצועי 35 שנה של מקצוענות הצלמת שהגיעה למפגש שלנו שגם היא מעריצה של דיוויד היתה מדהימה צילומים מקסימים היא חר הפריעה למפגש וצילמה במקצועיות פיתוח התמונות היה נמלא חיות (ההופעה בהיכל התרבות) שילוב התיאורה בהופעה וצילומים של טניה ודיוויד בדילוב הלובן של פרוזקטור נותנים להם נופח מחזק כשל מלאכים מבריקים ומדהימים עלומת האור בתמונות מסויימות הן של טניה והן של דיוויד נתנו פרספקטיבה שונה לתמונה וחוזק בעין המתבונן כלפי המצולם המושלם ועל כן תודתי האישית אני בטוח שכל הפורום ישמח לסט צילומים (התעניינות אישית שלי לגבי היכל התרבות) ופרסום בפורום של תמונות המפגש כמו כן לא אפספס את חברתך שהיא נעימת שיחה . אוהד הייתה מושלם הנגינה שלך עם דיוויד היתה מהממת תשקיע לכיוון ממש מתאים לך ואתה גם יודע להתייחס לכלי המופלא הרעיון להביא כלים למופע היה מושלם ומקסים ועל כך תודתי האישית .ועומרי בליווי השקט וביכולת שלו להשתלב בנגינה שלצערי המוטוריות שלי לא מאפשרת חיבור למרות שנפשי היא בנגינתכם את שיריי דיוויד שהיה מושלם אוהד ממליץ לך להוציא את השיר כמו הדרור על גיטרה ותראה איזה חזק הוא גם מבחינת חשיבה הוא גדול השיר של חיי. שני מבחינתי ניתן לך אור ירוק זך לבצע מפגשים נוספים עוצמתיים כגון זה שהיה ניתן להיות במקום יותר גדול למרות שהמציאה של המקום הנוכחי היה פנינתי ולגבי שיחתנו האחרונה מי שלא מעיז לא מצליח והעזתך מושרת ברוב אהדה . תבדקי באם ניתן לעלות את המפגש תמונות.youtube של הסרט כל עלות נדרשת לגבי שיכפולים אשמח להשתתף אני אישית מאוד מודה לאירגונך המושקע והמושלם ומאחל לך סופשבוע ברוך ותודה על המילים בסופו של הערב. ברצוני להוביל את סיומו של נכתב זה בכמה מילים אישיות לדיוויד ברוזה דבר ממעמקי הלב. בתחילת הכרותי האישית עם דיוויד זה היה לי מצוקה תנועתית פיזית בצורה בולטת ומקשה על פעולות פיזיות חשובות בניהול חיי . אחותי שתחיה החזיקה בנישה שלה קלטת אודיו של סיגליות קלטת tdk שחורה 60 דקות של הנאה צרובה ממלאת נפש זו היתה התחלה לא ידועה שמעתי את הקלטת מאוד או אלפיי פעמים במהלך השנים ואף הגעתי להופעות במצדה ובאולמות שדיוויד הופיע בהם .המוגבלות הפיזית שלי ואי היכולת שלי לבצע דברים פיזים התחילה להעלם והתחלתי להתנהל בכוחות עצמי שירתו של דיוויד חיזקה אותי ונתנה לי להרגיש שאין דבר העומד בפני הרצון מאותו יום פיספסתי רק מצדה אחת שבה נותחתי בבוקר לאחר הניתוח שחפף בוקר לאחר ההופעה במצדה (0637 ) שיחקק לנצח דיוויד התקשר עליי באמצעות הטלפון של חנית ושאל לשלומי ועל כך לא אשכח בחיי את ההתנהלות שלו כלפיי ושל משפחתו בשלבים יותר מוקדמים בחיי. אשמח להשתתף בצורה פעילה בכל דבר שיפיץ את דיוויד שירתו ופועליו השונים והרבים כי לי הוא פינת אושר אהבה לבביות וכל מה שעושה לאדם טוב . בברכת סופשבוע טוב לכולכם דודי מודיעין 0524541288

glitter8

New member
משולחנה של המנהלת../images/Emo237.gif

נמסר כי לאור רמות האלכוהול הגבוהות
שזרמו אמש בכוסות של החברים, הנ"ל נמנעת מלצטט את אירועי הערב, שלא כהרגלה ממפגשים קודמים, אבל אתם חברים, מוזמנים לשתף בחוויות ככל העולה על רוחכם. אני אחכה בסבלנות לצפות בקטעי וידאו נבחרים על מנת להאמין שהג'אם של הגיטריסטים (ברוזה, אוהד ועמרי) יחד עם השירה, (ברוזה, ואנוכי )מחיאות הכפיים, (כנ"ל) ורקיעות הפלמנקו (ברוזה) היו אמיתיים ולא
חלום.. איך אמרו בשיר? "לפעמים חלומות מתגשמים.."

שלום!

שמחתי לשמוע שכולם נפגשו ונהנו, ובעיקר שדיויד מצא לנכון כן להגיע ולהראות נוכחות, על אף שחזר שעות ספורות לכן מטיסה ממושכת, כל הכבוד לו!, לצערי נבצר ממני להגיע עקב אירוע שהתקיים באותן שעות מול הקריה לציון יום הולדת 23 של גלעד שליט, מקווה שאוכל להגיע למפגש הבא! בהמשך לקטעים שצירפתי פה בימים האחרונים, אני מוסיפה עוד שניים, הם אומנם הרבה הרבה (הרבה) יותר ישנים, אבל הם תמיד מעלים חיוך, תהנו - http://www.youtube.com/watch?v=ohPgvUuPEi4 http://www.youtube.com/watch?v=Lo_0XvQAsLc

glitter8

New member
שלום ../images/Emo102.gif

אכן, סיבה מוצדקת להברזה..לא נרשום לך פתק להורים... אני מתה על הסירטון הזה עם דורי בן זאב, בעיקר בקטע בסוף שהם מפילים אותו לרצפה ודיויד מעיף לו את הנעל..

glitter8

New member
מה שהכי ריגש אותי

מלבד האוירה שהיתה באמת מיוחדת, נינוחה, ונעימה, היה סוף הערב בדיוק כמו שכתוב בעטיפה של "פארקינג
קומפלטו" עם הקינוחים צצו הגיטרות...
הגיטרות של אוהד ועומרי שהחליפו ידיים עם דיויד (וכשאני לקחתי אחת לצורך נקישות, היא "נחטפה" מיד על ידי המקצוען שהראה לכולנו שגם אחרי שעות ארוכות של טיסה, ארוחה דשנה, וכמה כוסות משקה, עדיף שהגיטרה תהיה אצלו..)
ולפתע, אחרי שקלט ש"יש עם מי לדבר" ניהל דיויד דיאלוג מוזיקלי מעניין ומרגש עם אוהד, כשאחד מנגן את התפקיד המוכר, והשני מתבל בצלילים משלו את זולתו, וגם בשירים, בהתחלה חשבתי שדיויד מחכה שאזכיר לו את המילים (כמו בהופעות..) ואז הבנתי שהוא בעצם עושה לי קול שני. לזה קוראים פירגון. אני מחכה לווידאו כי יש לי עוד כמה חורים בזיכרון. הגעתי למפגש ישר מאילת, עייפה ולא ממש מפוקסת. עוד משהו שאפשר ללמוד מהאיש הזה. הוא פשוט עומד בעומסים לא פשוטים ונשאר חביב כתמיד.

למעלה