אח איך איריס הרסה את יצירת האמנות שלה לבצלאל

a y e l e t 7 8

New member
אח איך איריס הרסה את יצירת האמנות שלה לבצלאל

היה פרק מצויין אתמול כמה כאב שהבחורה הזו מביאה עימה לדעתי היא לא תספר לאמא שלה שהיא חולה.. היא רק מוצאת דרכים להתחמק. מה אתם אומרים ?

izik79

New member
אין מספיק מחמאות לתאר את המשחק של טלי שרון

כ"כ משכנעת ונוגעת ללב!

להבא גבירתי, נא לסמן ../images/Emo58.gif ולא לכתוב אותו

בכותרת... קלקלת לי קצת מהפרק.

זה כן ספויילר למי שלא ראה, גם אם הפרק שודר.

לי אין הוט, אז אני לא יכול לראות את הפרקים כשהם שמודרים. מעבר לכך, באותה מידה, אתה יכול לראות בפורומים אחרים שדנים במדיות אחרות (פורום הארי פוטר, מד"ב ופנטזיה, ואתרים כמו עין הדג), בכל פעם שמוזכרים פרטים שעשויים לספיילר למישהו את החוויה, יש סימון מתאים (גם אם הספרים או הסרטים הם ישנים). הייתי שמח אם היו מאמצים את השיטה הזו גם כאן. ועובדה שאיילת כאן הסכימה עם הבקשה שלי, כנראה שאני לא היחיד שחושב כך..

Soak

New member
אני חושב שזה מעגל שאי אפשר לצאת ממנו.

גם סיפורי העונה הראשונה יכולים להיות ספויילר למי שלא ראה. גם הפרק הראשון בעונה הראשונה הוא ספויילר למי שאף פעם לא ראה "בטיפול". האם את הכל צריך לסמן? בכל מקרה אני מניח שאפשר להתחשב ולא לרשום ספויילרים בכותרת, אבל לקבוע חובת סימון
לכל הודעה שיש בה פרטים מתוך פרק מסויים ששודר - נראה לי קצת מוגזם.

דהאמא

New member
אני תומך בהגדרה שלך ../images/Emo45.gif

לא לשים ספויילרים (פרטי עלילה) בכותרת, אך בתוכן ההודעה אפשר לדבר על הכל (אפילו עונות עתידיות). מי שלא צפה בפרקים מסוימים, ויהיו אלה אפילו פרקי העונה הראשונה, מוטב שיצפה לפני שהוא מבקר כאן. אחרת כל הודעה כאן תצטרך להיפתח בסימון ספויילר, וזה כבר מצב מגוכך.

a y e l e t 7 8

New member
אויש שיט סליחה!!

יש כזה אייקון "זהירות ספוילר" נכון ? שאשתמש בו להבא

למעלה