אח...איפה איפה הם הבחורים ההם

דורית41

New member
אח...איפה איפה הם הבחורים ההם

(
) ....עם הקוקו וג'קט לבן.?
עם ה....
(טוריה)
ו ה
. למה כבר לא רואים אותם?
כשבגרוש היה חור והוצאנו.... את הזמן על הופעות במועדונים לא היו בחורים בארצנו
אך היו יה חביבי ג'אמוסים
(התכוונתי לג'אמוס אבל אין אייקון כזה). הי בנות!(התנצלות) אין כאן ידיעה מרעישה,סתם שיר דבילי המציין את הנבצרות הלא זמנית של הנשוא מהפורום וההופעות, אבל מרב שהוא דבילי לא היה לי לאן לשרשר אותו....

Karina85

New member
חחח דוריתוש מה שלומך???

זה בסדר... בימים טרופים אלה של פסיכומטרי וחיפוש עצמי אינטנסיבי שמעביר אותי על דעתי, כל אתנחתא קומית היא מבורכת!!!

Karina85

New member
חחח לא ../images/Emo13.gif

ומוני, לקראת ט"ו בשבט קבלי זר פרחים... שקדיה וואנבי... ורגע של נוסטלגיה ... "השקדיה פורחת, לסאדם יש קרחת..."

דורית41

New member
אהלן קארינוש!!!!

אצלי פסדר!!! אבל הפורום שוב היה בנבצרות של כמה שעות אה? אני מבינה מה את עוברת עם הפסיכומטרי....אבל לא מניסיון אישי. אני למדתי לפסיכוטרי בזמן התיכון (עתודאית....) ולא היו אז קורסים ממוסדים,אלא היה ספר שכולם למדו ממנו.- האמת-אני כבר לא יודעת איזו שיטה עדיפה.

Karina85

New member
גם אני לא יודעת!!!

טוב נו... אני מעדיפה את זה על הבגרויות עם האלף דפים לשנן... למרות שזה סתם מלא כסף...

moon line

New member
אז... איפוא ,איפוא הן הבחורות ההן..

אפילו שירה בציבור על הגורן מתקבל אצלי... מה זה פה חזרנו לייבש את הביצות? ....אוף "סתם יום של חול עם , בלי חג ומחול.. מי יבנה יבנה בית בת"א .... ועכשיו לזמננו: "טו בשבט הגיע חג לאילנות
חג שמח לכולם

דורית41

New member
אני רואה שהדבקתי אותך

עם הנוסטלגיה....היים ההם שהיו הופעות במועדונים באמת נראים כמו בתקופת הצנע ועבר סה"כ בערך חודש....

דורית41

New member
איפה השיר שלנו?

בטח לה יש מלא שירי ארץ ישראל מתאימים לסיטואציה מהעמק. שיר לקבלה!!

Karina85

New member
אני יכולה לספק תמונת נוף...

אבל בטח הוא לא ארץ ישראלי... אלא אם בא לך תמונות של הגמלים מאילת חחח

דורית41

New member
קארינוש-עדיף תמונות של....

בחורים עם קוקו ועם ג'קט לבן.... או.... (כל הילדות הקטנות ובחורים עם קוקו-לא לקרוא את ההשך בבקשה) עם קוקו ובלי ג'קט לבן......

למעלה