אח....... איפה, איפה ??

huckh

New member
אח....... איפה, איפה ??

הימים ההם עם המסיבות ביער והכיף האמיתי ..... מה קרה ??? התברגנו כנראה יותר מידי ומוקדם מידי....

ronpel

New member
סבלים

ביער דרושים כ10 מתנדבים/סבלים להעברת רצפת הבמה שתשמש כרחבת ריקודים. והרבה שעות עבודה. בפעם האחרונה לקח חודשיים למצוא את המתנדבים אחרי המסיבה. במתנ"ס זה פרוייקט הרבה יותר קל ונוח ומאפשר מסיבות גם בחורף. במסיבה האחרונה שברנו שיא של כמות משתתפים של כמעט 250 איש לעומת מסיבות בעבר שהגיעו 100-150 בלבד.

huckh

New member
אז אולי תענה לי על שאלה מטרידה.....

באלדין, שילמנו 50 ש"ח. קיבלנו מקום עם אוירה ונשנושים בכייף.. במתנ"ס, שילמנו 50 ש"ח. קיבלנו את בית הספר ונשנושים בהרבה פחות. אז, איפה הלך ההפרש ???

ronpel

New member
ההפרש

באלדין היו שתי מסיבות בשתיהן גמרנו עם גרעון כספי!! מערכת הגברה באלאדין היתה של הישוב והתוצאה היתה בהתאם. שידרגנו לדי ג'י ברמה אחרת וזה עולה הרבה יותר. לדעתי (וכנראה גם לדעת אחרים) המסיבה היתה פיצוץ. אם היו מגיעים לאלאדין 250 איש אני לא בטוח שזה היה מוצלח. המקום הרבה יותר קטן וללא מיזוג!! כל עודף במידה ושנשאר בסוף - הולך לפעילות תרבות לישוב.

huckh

New member
תודה על התשובות וההתייחסות

אך חשוב לי לציין שלא היתה לי בעיה עם המסיבה. פשוט היו לי שאלות... למרות התשובות הקונקרטיות שלך.... נשארתי עם טעם של פעם !!! אולי זה מחיר הגדילה....

ארז סרי

New member
בעתיד יהיו מסיבות ביער

אני מסכים איתך שאין כמו מסיבות ביער לכן אפעל למצוא את הפיתרון הלוגיסטי , אני מאמין שבמסיבות ביער בימי שישי יגיעו גם יותר מ-300 איש וכך יהיה תקציב לבצע מסיבות יפות גם ביער צריך לזכור שתמיד הפקה בשטח פתוח יקרה יותר. אתם תדאגו להביא הרבה חברים ואנחנו נדאג לכל השאר

ronpel

New member
צריך לזכור שיש שכנים חדשים ביער

שהשטח ששימש למסיבות נמצא צמוד לביתם. במתנ"ס בעיית הרעש כמעט ולא קיימת. ו

למעלה