אח ואחות............

tairon

New member
אח ואחות............

כשהיא נולדה...היא היתה כל כך קטנטנה.. לפעמים בלילה..הייתי שומע אותה מתעוררת שכובה במיטתה...ומברברת לעצמה ככה בשקט...וכל כולי מתמלא בחיוך מושיט את ידי מרים אותה ועוטף אותה בזרועות שלי... וככה שנינו היינו משוחחים לנו בלחש לה סיפרתי הכל את כל אשר ארע....והיא הקטנה פשוט האזינה...הרבה לומר לא יכלה בין לבין כמו חשה את כאבי הניחה את כפות ידיה על פניי שהיו מלאות בדמעות ואני עד היום הזה מחובר אליה... יותר מכולם... ואיכשהוא היא הקטנטנה הזו רק בת 4.5 משהו שם בתוכה זוכר את הלילות ההם... ומה שאז לא יכלה לומר .. היום אומרת שוב..ושוב כאילו מבקשת לפצות אל תיהיה עצוב ....... אני בן 22 ואחותי מנחמת אותי... טאירון מנהל פורום וידויים.........

leonori

New member
טיירון

הכל סביבך כמו הילה אני ממש אבל ממש אוהבת את כתיבתך... אתה משתבח מיום ליום אוהבת L

לי28

New member
טאי היקר...

כתבתך כל פעם מרגשת אותי מחדש, הסגנון... האמת בדברים אשר יוצאים החוצה ולכן אני כל כך נהנת להכנס לפורום המקסים והמוצלח שלך ``פורום וידויים``, בן 22 ואחותך מנחמת אותך, קירבה בין אחים זה דבר מקסים, בטוחה אני כי ישנים דברים רבים שגם אתה מנחם בהם את אחותך, אני אישית הייתי קוראת לזה פתיחות בין אחים, דבר מקסים לפני עצמו. טאי... שמחה לראות אותך פה... מקומך שמור גם אצלנו. שלך לי28

לורה...

New member
טאירון

להיות בן 22 אח לילדה בת 4 וחצי זה נפלא....פשוט נפלא. והקשר הזה,שכתוב בדרך כ``כ מרגשת,מקסים. קשר בין אחים,הרגש,הקירבה -אין לזה תחליף,וזה כל-כך נפלא. אהבתי. לורה

human

New member
אמת הילדות

בעולם שבו הכל ניתן לשפיטה אם תרצו את האמת מולכם, פגשו ילד וחפשו אותה.

איזה מתוקה...

נכון שיש להם מבטים כאלה מבינים? ומעודדים? ואיך הם מצליחים כל פעם לעורר אותנו לחיוך? אותי בכל אופן.. אצלי זה ככה עם האחיינית שאוטוטו בת שנתיים ויודעת להקשיב הכי טוב בעולם וגם מנסה לעזור.. בדרכה שלה המיוחדת והמצחיקה. אוהבת אותך, שירה }{

למעלה