אח"י כידון-לזכרם של לוחמי ש-13

אח"י כידון-לזכרם של לוחמי ש-13

אח"י כידון מול חופי נהריה / שבי-ציון. בקרתי עם קבוצת הצלילה שלי בשבת האחרונה מוקדם בבוקר בא"י כידון. אכן מראה לא נעים אך מאוד מסקרן לראות ספינה יפה קרועה לשנים-דבר המוכיח את עוצמתו של הים. להקת מדוזות "חמודה" ליוותה אותנו בצורת שובל לבן בעומק של כ-10 מטר. מחזה יפה כשלעצמו. הראות היתה טובה מאוד ונהננו מסיור באתר. הכי חשוב !!! נא לדאוג לנקות את הכסאות שעליהם מולחמים שמותיהם של 12 החללים. מידע זה קבלתי רק אחרי הצלילה כשנישאלתי ע"י פוצקר האם ניקיתי את הכסאות - לצערי זהו ביקורי הראשון באתר זה כך שלא ידעתי על הצורך קודם לכן. כדאי ורצוי לבקר באתר גם מבחינת המראה העצוב והעוצמה הנובעת ממנו וגם לזכרם של המגינים על ארצינו. אמיר דרור

mares

New member
../images/Emo15.gif מה? חזרנו לימי ההודעות

הישנות והטובות?!? לא להאמין...

denna

New member
האנדרטה באח"י כידון ../images/Emo16.gif

אני מסכימה איתך שזו צלילה מאוד מיוחדת, ואני מצטרפת להמלצה שלך לבקר באתר. נשמע מדבריך, שמי שיורד לצלילה הזו גם מחוייב לנקות את האנדרטה. זה לא נכון! מי שמנקה מתקבל בברכה, ועל כל סירה יש ברזליות במיוחד לכך. אבל באמת שזה עניין וולנטרי בלבד. ואם כבר מנקים... אז רק בלוח של השם ולא מסביב, כדי לא לפגוע בחי ובצומח שגדל שם. להתראות, דנה

זה לא חובה אבל לזיכרם של הלוחמים

זה לא חובה אבל לזיכרם של הלוחמים זה באמת מומלץ כדי שכל מי שעובר שם יוכל לקרוא את שמות החללים. על החוף קיימת אנדרטה מאוד מרשימה ואחרי הקפה של הצלילה השניה או השלישית באותו היום אפשר לבקר גם שם. אמיר דרור

למעלה